האם דימום במהלך קיום יחסי מין באופן די קבוע אשר לפעמים הוא רגעי בלבד וא
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

האם דימום במהלך קיום יחסי מין באופן די קבוע אשר לפעמים הוא רגעי בלבד ואילו לפעמים נמשך כדימום קל מאוד לאורך יום או יומיים, עלול לגרום לבעיות להיכנס להריון?

תשובה:
דימום לאחר יחסי מין בתכיפות שכזו מחייב בדיקת גינקולוג בהקדם לשלילת תהליך זיהומי דלקתי או תהליך אחר בצוואר הרחם.