כאבי ראש לפני המחזור החודשי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יומיים-שלושה לפני המחזור מופיע לי כאב ראש חזק במיוחד שלא עובר גם בלקיחת 2 כדורים. הכאב נמשך לפחות יומיים ללא הפסקה. האם ניתן לקחת איזושהי תרופה מונעת לפני הופעת הכאב, באופן תמידי לפני כל מחזור?

תשובה:
כאב הראש שאת מתארת יכול להתאים למיגרנה שנובעת מירידה ברמת האסטרוגן בגוף, ומופיעה עקב כך בזמן מסוים של החודש ביחס למחזור החודשי (אופייני שמופיע יומיים לפני עד שלושה ימים אחרי התחלת הדימום הווסתי). תוכלי לקרוא עוד על סוג מיגרנה זה בפורטל אינפומד בקישור: http://www.infomed.co.il/questions/q_022306_2.htm