כאבי בטן תחתונה, צריבה בהטלת שתן ודימום מפי הטבעת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי כבר חודש כאבי בטן תחתונה עם צריבה בשתן. בבדיקת שתן התגלו חלבון ודם. כמו כן יש לי דימום די מסיבי מפי הטבעת. ממה כל זה יכול להיגרם?

תשובה:
הסימפטומים שאת מתארת עלולים להיגרם מבעיה בדרכי השתן, בעיה גינקולוגית או מבעיה בדרכי העיכול. מומלץ שתפני לרופא המשפחה כדי להמשיך את הבירור, ושהוא יפנה אותך בהתאם לממצאי הבדיקה לרופא המתאים. לאור התלונות שלך על צריבה בדרכי השתן וכאבי בטן תחתונה וממצאי בדיקת השתן, יש צורך לבצע תרבית שתן אם בדיקה כזו טרם בוצעה. רפואה שלמה.