הפרעות אכילה ודימוי עצמי נמוך לנערה בגיל העשרה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מקיאה יותר מחודש ובזמן האחרון יורד לי יחסית הרבה דם בקיא... מה זה אומר? אני שמנה ושונאת את עצמי, פשוט ילדה לא מוצלחת שכמותי

תשובה:
את מתארת דיכאון ומצוקה נפשית קשה, ובנוסף לכך הפרעת אכילה. ההקאות התכופות עלולות לגרום לקרעים בוושט ולדימומים שעלולים להיות מסכני חיים. נראה לי שבעצם את קוראת לעזרה. האם מישהו מהקרובים אלייך שמע את הקריאה שלך? חשוב מאוד שתפני לקבל עזרה מקצועית, כדי שיסייעו לך לצאת מהמעגל הזה שאת נמצאת בו עכשיו. עכשיו זה נראה לך כדרך ללא מוצא, אבל אפשר לצאת מהמקום השחור הזה. מצורפת הפניה לאתר ובו מידע על מרפאות המתמחות בעזרה למתבגרים: http://www.snunit.k12.il/green/where1.html#7