רופא הנשים שלי אמר לי שאני לא מחוסנת כנגד אדמת. עשיתי חיסון משולב. <br /
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

רופא הנשים שלי אמר לי שאני לא מחוסנת כנגד אדמת. עשיתי חיסון משולב. הרופא אומר לי שאני צריכה לחכות חודש לפני שאנסה להיכנס להריון. האחות אמרה לי שעל פי מדריך החיסונים לא צריך להמתין. מה אתם אומרים?

תשובה:
אנחנו מסכימים עם רופא הנשים שלך, וממליצים לך לחכות חודש עד שתנסי להיכנס להריון. לא קיימים דיווחים על הופעת מומים עקב חיסון בהריון, אך מקובל לחכות חודש ליתר ביטחון.