דלג לתוכן

האם יש קשר בין חרדה לבין נטילת גלולות נגד הריון?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/04/2009 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יכול להיות קשר בין חרדה לבין נטילת גלולות נגד הריון?

תשובה:

גלולות למניעת הריון מכילות הורמונים. ההורמונים בהחלט יכולים לגרום לשינויים במצבי הרוח ולתופעות נוספות. לרוב הירידה במצב הרוח היא עד דיכאון קל, ואינה מגיעה לכדי התקפי חרדה. חשוב לבדוק מתי החלו התקפי החרדה, מתי התחלת ליטול את הגלולות ועוד. אני ממליצה לפנות לפסיכולוג או לפסיכיאטר אם ההתקפים חוזרים ומטרידים. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' אריה דרוגן
פרופ' אריה דרוגן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר בועז רפפורט
ד"ר בועז רפפורט הפרעות קשב וריכוז
פרופ' איתן סודרי
פרופ' איתן סודרי אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו