דלג לתוכן
בבדיקת מיפוי עצמות נמצא: מוקד קליטת יתר בזווית לטרלית בגג האורביטה משמא
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/04/2005 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

בבדיקת מיפוי עצמות נמצא: מוקד קליטת יתר בזווית לטרלית בגג האורביטה משמאל. מה הפירוש והיכן המיקום ?

תשובה:
גג האורביטה הוא הדופן העליונה של ארובת העין. מיפוי עצמות מראה אם יש איזור של מטבוליזם מוגבר בעצם, שיכול לקרות בכל מצב של דלקת, זיהום, שבר, תהליך גידולי או תהליך אחר. מדובר בבדיקה אשר מצביעה על איזור בו יש בעיה, אולם לא מאפשרת לדעת בוודאות מהי הבעיה, לכן יש להשלים את הבירור ע"י צילומים ובדיקת CT המכוונת לאיזור בו נצפתה קליטה מוגברת.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר קונסטנטין קגסוב
ד"ר קונסטנטין קגסוב אורתופדיה
אורתופד, מומחה בתחומי כף הרגל והקרסול, לקוחות כללית מושלם ולקוחות פרטיים בלבד
ד"ר סמואל זיתון
ד"ר סמואל זיתון פסיכיאטריה
5
( 14 חוות דעת )
"ד"ר סמואל זיתון הקשיב לי בתשומת לב רבה. והוא נתן לי תרופה שעזרה מהר מאוד. אני מאוד אסירה תודה לו על עזרתו. הוא רופא נפלא."
פרופ' יעקב לברון
פרופ' יעקב לברון יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5
( 5 חוות דעת )
"הייתי לפני שנים אצל פרופ לברון, רופא משכמו ומעלה ובזכותו בגיל 47 ו 48 ילדתי את ילדי מביציות שלי. הפרופסור מקצועי, ישר אמין מאוד, איש ורופא מדהים. כל החויה בזכות פרופ לברון הייתה מעולה. אני מודה לו על טיפול מסור והכי טוב שהרפואה מכירה. עו"ד סיגלית ישעיהו"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו