כאבים בצוואר ובחזה לאחר סחיבת משא כבד
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בחור בן 18. לפני כחצי שנה סחבתי משא כבד ובאותו זמן אימצתי מאוד את הצוואר ומתחתי אותו כלפי מעלה. מאז יש לי כאב ואי נוחות בחזה. נראה לי שזה בשריר המחבר בין החזה לצוואר בתוך בית החזה. עשיתי מיפוי עצמות שיצא תקין. בזמן האחרון אני נוטל אתופאן שעוזר קצ

תשובה:
יש צורך בבירור מלא שיכלול הערכת תנועות צוואר ומישוש הרקמות הרכות באזור הכאב. ככלל, ישנם שרירים המחברים את הצוואר ובית החזה, למשל פקטורליס http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisSternal.html