דלג לתוכן

נטילת תרופות לערמונית מוגדלת

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/04/2007 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

יש לי פרוסטטה מוגדלת ואני מקבל אומניק 0.4 בבוקר ואבודרט 0.5 בערב זה 3 חודשים. יש הטבה גדולה במצב. האם לאחר 6 חודשי טיפול בתרופות אלה אני צריך להפסיק את אחת התרופות? ובאיזו תרופה מומלץ להמשיך?

תשובה:

  אם תפסיק את השימוש בתרופות, המצב ישוב ויורע. אתה יכול להמשיך את הטיפול ללא הגבלת משך.   ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומתמחה ברפואת ספורט
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל היימס
ד"ר מיכאל היימס עיניים
ד"ר מאהר חג'אזי
ד"ר מאהר חג'אזי גריאטריה
ד"ר איריס יעיש
ד"ר איריס יעיש פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו