דלג לתוכן

דימומים בעת נטילת גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/04/2008 תאריך עדכון: 02/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני אמא ל-2. לאחר הלידה השניה (לפני 2.5 שנים) לקחתי גלולות מרסילון בלי הפסקה, ולפני 3 חודשים התחילו אצלי דימומים באמצע חפיסת הגלולות. עשיתי הפסקה מגלולות למניעת הריון למשך 3 חודשים, ועכשיו התחלתי לקחת שוב, לאחר בדיקה גינקולוגית בה הכל נמצא תקין. שוב

תשובה:

דימומים באמצע חבילת גלולות נפוצים, ואינם מעידים על בעיה גופנית. עם זאת, לא אמורים להיות דימומים כאשר לוקחים גלולות. הפתרון הוא לעבור לגלולות למניעת הריון עם מינון הורמונלי קצת יותר גבוה. גשי שוב לרופאה שלך על מנת להתייעץ לגבי האופציה של החלפת הגלולות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' סמי ניטצקי
פרופ' סמי ניטצקי כירורגיה
ד"ר אריה אשכנזי
ד"ר אריה אשכנזי נוירולוגיה
פרופ' ארנון ויז'ניצר
פרופ' ארנון ויז'ניצר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו