עברתי בשנה שעברה ניתוח פיסורה. היום לאחר לידה חזרה לי הפיסורה ואני סובל
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עברתי בשנה שעברה ניתוח פיסורה. היום לאחר לידה חזרה לי הפיסורה ואני סובלת מכאבים עזים. נאמר לי לקחת שמן פראפין ולבצע אמבטיות הרגעה - אך ללא הועיל. האם עלי לבצע ניתוח נוסף ? האם קיימת משחה שאוכל לקחת במקום זאת ?

תשובה:
היינו מציעים לך לא להתייאש בשלב זה מן הטיפול השמרני - הקפידי על תזונה עשירה בסיבים, שזיפים מיובשים, תכשירים משלשלים ועוד. על פירוט הטיפול בפיסורה אנאלית תוכלי לקרוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_041205_6.htm