אני יודעת שבערך 14 יום מקבלת הווסת מתרחש ביוץ, אבל כמה זמן הביוץ נמשך ?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני יודעת שבערך 14 יום מקבלת הווסת מתרחש ביוץ, אבל כמה זמן הביוץ נמשך ? אני ובעלי מנסים להיכנס להריון וקיימנו יחסי מין ביום ה- 20 לאחר קבלת המחזור. יש אפשרות להריון ?

תשובה:
כן, יש אפשרות עקרונית. ישנן וריאציות גדולות ביום המדויק של הביוץ מאישה לאישה. כמו כן על מנת לחשב יום הביוץ בחודש הקודם יש להחסיר 14 יום מהווסת האחרונה. אנא ראי תשובה קודמת בנושא- http://www.infomed.co.il/questions/q_050602_4.htm