Dbcare לטיפול בסוכרת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אבי בן 57 וחולה סוכרת מסוג 2 זה כמה שנים. הוא מטופל בתרופות, אך לא הגיע למצב שמצריך הזרקת אינסולין. לאחרונה הוא שמע על תוסף תזונה בשם Dbcare ואף רכש את המוצר. המוצר אמור להוריד את כמות הסוכר בדם ואף להפחית את הצורך בשימוש בתרופות. אבי התייעץ עם רופא

תשובה:
אבי בן 57 וחולה סוכרת מסוג 2 זה כמה שנים. הוא מטופל בתרופות, אך לא הגיע למצב שמצריך הזרקת אינסולין. לאחרונה הוא שמע על תוסף תזונה בשם Dbcare ואף רכש את המוצר. המוצר אמור להוריד את כמות הסוכר בדם ואף להפחית את הצורך בשימוש בתרופות. אבי התייעץ עם רופאו (לא מומחה לסוכרת אלא רופא משפחה), אך הרופא לא מכיר את המוצר. ברצוני לדעת אם יש סכנה בשימוש בתוסף? בינתיים הוא אינו משתמש בו. האתר של המוצר הוא http://www.dbcare.com אם אין ברשותך מידע, האם ידוע לך עם מי ניתן להתייעץ בנושא? זו תרופה איורוודית, תוסף מזון צמחי, שמקורו מהודו. בהודו משתמשים בו שנים רבות כתכשיר לטיפול בסוכרת. לא נעשו ניסויים מבוקרים על התכשיר. באוגוסט 2008 התחיל מחקר קליני במימון בית החולים מאיר, שצפוי לתת תוצאות לא לפני דצמבר 2009. ברור שבאתר התרופה הם מהללים ומשבחים אותה. לפי האתר נראה שנמצאה תרופת הקסם למחלה שמטרידה די הרבה אנשים מזה זמן רב. היות שזהו תכשיר צמחי, ניתן לנסות אותו לפרק זמן מסויים ולראות אם הוא עוזר. מידע נוסף: http://www.greenreiki.org/2007/09/15/dbcare-diabetis-aid ד"ר שירי אורי - אינפומד [23/04/2009]