דלג לתוכן

נטילת גלולות למניעת הריון כטיפול בשחלות פוליציסטיות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/04/2009 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

בתי בת 16 ויש לה שחלות פוליציסטיות. התופעה באה לידי ביטוי באי-סדירות המחזור (אחת לשלושה חודשים בערך), בשיעור יתר (מציק, אבל לא חמור מאד), ובנטיה להשמנה (לא חמורה). אקנה כמעט שאין לה. לפני 3 חודשים החלה לקחת גלולות מסוג אסטל בעצת הרופאה, לא לצורך מנ

תשובה:

נושא תסמונת השחלות הפוליצסטיות והטיפול בה נידון רבות בפורטל שלנו. מידע על היתרונות שבנטילת גלולות לנערה שסובלת מן התסמונת תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_122907_25.asp
רופאים בתחום
ד"ר מנדי גרוס
ד"ר מנדי גרוס יישור שיניים ולסתות (אורתודונטיה)
ד"ר חיים גרינשפן
ד"ר חיים גרינשפן פסיכיאטריה
ד"ר בוריס קניאזר
ד"ר בוריס קניאזר עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו