איך אוכל למנוע הצטננות?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איך אוכל למנוע הצטננות?

תשובה:

על מנת להגן על עצמכם ולמנוע התפשטות של נגיפי הצטננות ושפעת, נקטו בצעדים הבאים:

  • רחצו את ידיכם לעתים תכופות. השתמשו בג'ל על בסיס אלכוהול אם אין לכם גישה למים.
  • השתעלו והתעטשו לתוך ממחטה או לתוך ידיכם. רחצו את ידיכם לאחר מכן.
  • אין ממחטה? הסבו את פניכם מאחרים כשאתם משתעלים.
  • אם אתם מרגיש צורך פתאומי להתעטש, כופפו את זרועכם והתעטשו לתוכה.
  • אל תגעו בעיניכם, אפכם או פיכם.
  • רחצו כל משטח (כמו טלפון ומקלדות) לעתים תכופות. נגיפים יכולים לחיות על משטחים למשך מספר שעות.
  • התרחקו מקהלים גדולים במהלך עונות ההצטננות והשפעת.