איזה מזון עדיף לאכול ומאיזה מזון להימנע כאשר סובלים מעודף חומצה בקיבה ?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איזה מזון עדיף לאכול ומאיזה מזון להימנע כאשר סובלים מעודף חומצה בקיבה ?

תשובה:
במצב של עודף חומצה בקיבה רצוי להימנע מהדברים הבאים הגורמים ליצירתה: שתיית משקאות אלכוהוליים או עם קפאין אכילת שוקולד, מאכלים שומניים, מאכלים חריפים, מאכלים המכילים חומצה (פירות הדר למיניהם) עישון סיגריות. עדיף לאכול מאכלים בסיסיים יותר כחלב ואחרים. למידע נוסף: www.merck.com/mrkshared/mmanual_home2/sec09/ch121/ch121d.jsp