דלג לתוכן

שאלה

רופא הנשים שלי הפנה אותי לקולופוסקופיה. עשיתי לפני כחודשיים בדיקת פאפ והתוצאה היתה תקינה. הגעתי לבדיקת קולפוסקופיה ללא התוצאה של בדיקת הפאפ. הרופא החליט שהוא עושה שוב את הבדיקה הזאת, וגם לקח דגימה לביופסיה. האם לא ייגרם נזק כלשהו בגלל שנעשו שתי בד

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/04/2009 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

בדיקת פאפ היא בדיקת סקר שבמהלכה נלקחת דגימה של כמה תאים מצוואר הרחם. הבדיקה אינה פוגעת בצוואר הרחם ואינה מזיקה. לכן, גם אם עברת את הבדיקה פעמיים בהפרש של חודשיים, אין סכנה ואין סיבה לדאגה. מידע נוסף על בדיקת פאפ וחשיבותה תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/news/n_081401_1.htm

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר נירית אבירן
ד"ר נירית אבירן אנדוקרינולוגיה
ד"ר מרינה קופצ'יק
ד"ר מרינה קופצ'יק פסיכיאטריה
ד"ר משה רויבורט
ד"ר משה רויבורט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו