קראתי את השאלה של הילדה בת ה 13 עם כאבי המחזור, הבעיה אצלי דומה אך יותר
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

קראתי את השאלה של הילדה בת ה 13 עם כאבי המחזור, הבעיה אצלי דומה אך יותר קשה... אני עושה את כל מה שהוצע ,ועדיין אני מקיאה, כואבת לי הבטן , אני לא יכולה לקום מהמיטה, יש לי סחרחורות וטשטוש בראיה. אני לוקחת אקמול, וזה לא עוזר. אמא שלי אומרת שאני סתם

תשובה:
יש לנו כמה עצות בשבילך. ראשית, להימנע מקפה ושוקולד בימים שלפני המחזור, להרבות בפעילות גופנית, ולנסות לקחת נורופן, אדקס או אדויל במקום אקמול.