שיטות לטיפול בדורבן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אבי סובל מדורבן מזה חודשיים. במסגרת הטיפולים שהצעת, יש לי כמה שאלות: מהו טיפול ברטיות קרח? היכן שמים את הקרח? האם אמבט ג'קוזי עם מים חמים/פושרים לרגלים יכול להקל על הכאב? האם אחרי הורדת משקל יש הטבה בכאב או האם הדורבן נעלם?

תשובה:
ראשית מעט מידע כללי- בזמן הליכה אנו דורכים על עצם הקלקנאוס. עצם הקלקנאוס אחוזה בגיד כף הרגל ("פציה פלנטארית") מצידה האחד ובגיד אכילס מצידה השני בחיבורה לשוק. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3c/Achilles-tendon.jpg