יש לי ילדה כמעט בת 3 חודשים, ואובחן אצלה בקע במפשעה מצד שמאל. הרופא הכירורג אמר כי שם, אם מאבחנים אצל בנות בקע, יכולה להימצא השחלה. נקבע כי נחוץ ניתוח. הייתי רוצה לדעת איך מתבצע הניתוח עצמו. האם בהרדמ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי ילדה כמעט בת 3 חודשים, ואובחן אצלה בקע במפשעה מצד שמאל. הרופא הכירורג אמר כי שם, אם מאבחנים אצל בנות בקע, יכולה להימצא השחלה. נקבע כי נחוץ ניתוח. הייתי רוצה לדעת איך מתבצע הניתוח עצמו. האם בהרדמה? מה בעצם נעשה בניתוח? והאם זה יפגע בפוריות הילדה

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית