טיפול לא תרופתי בדלקות פרקים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מזה 3 חודשים מכאבי פרקים : כתפיים, ברכיים וכפות ידיים. מיפוי עצמות הראה אזורים דלקתיים במפרקי שורש כף היד, וקליטה תקינה בפרקי הברכיים. אני סובלת מנוקשות בוקר במשך כמה שעות עם מגבלה קשה בתפקוד ובתנועות. לפני שבוע הראומטולוג איבחן כ"ראומטוא

תשובה:
מחלות של דלקות פרקים מטופלות לרוב ע"י ראומטולוגים ולא ע"י אורתופדים. יש טיפולים לא תרופתיים כגון אמבטיות פאראפין לידיים. הייתי מתייעץ עם ראומטולוג. דר' מיכאל מילגרם