הפסקות נשימה אצל תינוקת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי בת שנה. לאחרונה, בעת התקף של בכי בעקבות עלבון או מכה חזקה היא מכחילה, מגלגלת עיניים ומתעלפת. היא עשתה זאת כמה פעמים. נתבקשנו לבצע בדיקת EEG. אבקש לקבל מידע על הבדיקה. האם זה נורמלי, או שאלה סימנים לבעיה רפואית? איך עלי לנהוג בעת התקף?

תשובה:
האם איבוד ההכרה היה מלווה בהתכווציות או באיבוד שתן? ביציאת קצף מהפה? האם זהו התקף בודד? נשמע כי ביתך סובלת מתופעה הנקראת Breath Holding Spells או הפסקת נשימה. לעוד מידע על התופעה, לחצי על הקישור: http://www.infomed.co.il/questions/q_110807_36.asp