כבד שומני ועודף שומנים בדם
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני במשקל 85 ק"ג, גובהי 175 ק"ג, ואני סובל מכבד שומני אקוגני. אלה תוצאות בדיקות שעברתי: triglycerides 241 hdl 37 ast 41 alt 75 על מה זה מעיד?

תשובה:
על פי הבדיקות שצירפת, יש לך הפרעה קלה בתפקודי הכבד, ועודף שומנים בדם. נתונים אלה מתאימים למתב שציינת, של כבד שומני. המשך את המעקב ואת הטיפול אצל הרופא המטפל. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד