הרזיה לנערה ללא סיכונים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מאוד רוצה לרזות ואני לא ממש מצליחה. איך אפשר לרזות בלי להתחיל להיות אנורקסית?

תשובה:
מומלץ לפנות לדיאטטיקנית, שבשלב ראשון תחשב את משקל הגוף שלך ביחס לגובהך כדי לראות אם אכן את סובלת מעודף משקל. במידת הצורך היא תוכל להתאים לך תוכנית שתכלול תפריט מאוזן ופעילות גופנית המותאמת לך ולגילך. בצורה כזו תוכלי לרזות מבלי לפגוע בבריאותך. ניתן לעשות זאת דרך קופת- החולים.