בדיקת זרע
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אבקש את עזרתך בפענוח בדיקת זרע. האם המורפולוגיה במצב נורמלי? viscosity - high volume - 3.5 pH - 8 count - 44 tot. count - 154 motility - 55 grade - 2-3 Morphology normal - 3 borderline - 1 amorphous - 79 pyriform - 9 rount - 2 Tail -

תשובה:
בדיקת זרע בודקת כמה פרמטרים המעידים על איכותו הכללית של הזרע הנבדק. מידע מפורט על בדיקת זרע וניתוח תוצאותיה תוכל למצוא באינדקס הבדיקות של אינפומד:
/examinations/semen-analysis/