בצקות וחלבון בשתן בהריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע ה-35 של ההריון ונמצאת במעקב בגלל בצקות וחלבון בשתן. תוצאה אחרונה של איסוף שתן – 563. לחץ דם – 130-120/85-70, עליה קלה ביחס לתחילת ההריון. בדיקות כימיה ומוניטור תקינות עד כה. האם יש סימנים לרעלת או רק פרוטאינוריה? האם יש לשקול אשפוז? או זי

תשובה:
פרוטאינוריה (חלבון בשתן) יש בוודאות. מכיוון שאת מתארת גם בצקות ועליה בלחץ הדם לעומת תחילת ההריון, הייתי מציעה לך לגשת לבדיקה אצל רופא לקבלת החלטה לגבי מועד הלידה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד