אני בשבוע 30 להריון ועשיתי בסוף דצמבר בדיקות דם ל CMV. רציתי לדעת מה הת
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע 30 להריון ועשיתי בסוף דצמבר בדיקות דם ל CMV. רציתי לדעת מה התוצאות אומרות: IGG - 250Au/ml Positive IGM - Negative IGG Avidity - גדול מ 45% EBNA IGG (POS)

תשובה:
אני בשבוע 30 להריון ועשיתי בסוף דצמבר בדיקות דם ל CMV. רציתי לדעת מה התוצאות אומרות: IGG - 250Au/ml Positive IGM - Negative IGG Avidity - גדול מ 45% EBNA IGG (POS) EBV - Past Infection בבקשה תגידו לי אם זה רק אומר שבעבר היה לי וירוס כזה, או אם יש איזושהי סכנה כרגע לי או לעובר זה אומר קרוב לוודאי שהיו לך שני הוירוסים בעבר- EBV ו CMV כך שאין מה לדאוג, אך ליתר ביטחון כמובן שעלייך לגשת לרופא הנשים שלך, וכמו כן להשוות לתוצאות לפני ההריון. [13/01/2003]