שלוש דרכים לאישור או שלילת הריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי תוצאת בדיקת דם להורמונים ואני לא יודעת מה זה: האם אני בהריון או לא? prolactine 418 lh 8.3 fsh 2.2 estradiol (e2) 799 testoserone total 1.2

תשובה:
לפי בדיקות הדם האלה לא ניתן לדעת האם את בהריון או לא. ניתן לאשר או לשלול הריון באחת הדרכים הבאות: בדיקת שתן ביתית הנעשית בערכה שאותה ניתן לרכוש בבתי המרקחת. בדיקת דם של רמת ההורמון HCG . בדיקת אולטרסאונד אצל רופא הנשים. בתוצאות הבדיקות שלך רמת הפרולקטין גבוהה. הסיבות האפשריות לכך רבות. רמת ההורמון הזה עולה, בין היתר, גם בזמן הריון, אך זה לא אומר שאת בהכרח בהריון. תוכלי למצוא מידע על הסיבות לרמת פרולקטין גבוהה כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_102008_6.asp