דלג לתוכן

פגיעה בסחוס מפרקי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/01/2010 תאריך עדכון: 16/05/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 65. האם פגיעה בסחוס מפרקי כתוצאה מארתריטיס יכולה להיות הפיכה, דהיינו האם הסחוס יכול לחזור לשלמותו בעזרת תרופות?

תשובה:

חשוב להבין את סוג דלקת המפרקים כדי להבין את מידת הפגיעה ואת הסיכוי לפגיעה נוספת או המשכית. הסחוס בדרך כלל לא חוזר לחלוטין לשלמותו, אך יכול להיות שיפור מבחינת התסמינים של הכאב עם טיפול מתאים. אני ממליצה להיבדק על ידי ראומטולוג. ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' יצחק וינוגרד
פרופ' יצחק וינוגרד כירורגיה
פרופ' ג'ראלד פרייזר
פרופ' ג'ראלד פרייזר גסטרואנטרולוגיה
ד"ר סוייד פורת
ד"ר סוייד פורת כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו