דלג לתוכן
השתלת קרנית 1
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/12/2009 תאריך עדכון: 24/12/2014
1 דקות קריאה
שאלה:

כיצד מבצעים ניתוח השתלת קרנית חלקית בשיטות החדשות?

תשובה:

בשיטות החדשות, מתאפשרת השתלת קרנית חלקית, בהן מחליפים רק את השכבה הפגועה בקרנית: בניתוח בשיטת DSEK- מוחלפת רק השכבה הפנימית של הקרנית, שהיא שכבת תאי האנדותל. שיטה זו טובה לתיקון בעיות הנובעות ממחלות הקטרקט, בצקת בקרנית ועוד, הפוגעות בשכבת תאים זו, תוך נזק מינימלי לרקמה בעת ההשתלה, והחלמה מהירה יחסית. בניתוח בשיטת IEK- באמצעות קרני לייזר נעשה חיתוך מדויק של צורת השתל מקרנית התורם, והיא תואמת בדיוק לחיתוך שנעשה בעין הפגועה, כך שאין כמעט צורך בתפרים, וההתאמה של השתל היא טובה מאד.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר עלוית ענבל וולף
ד"ר עלוית ענבל וולף עיניים
4.9
( 9 חוות דעת )
"הגעתי לד"ר וולף בגלל בעיה רפואית שאני מתמודדת איתה זמן רב ולא אובחנה .דר וולף בעלת ידע רחב איבחנה את הבעיה ונתנה טיפול נכון.דר וולף מקצועית ומאוד סבלנית .תודה רבה"
ד"ר ראובן אייכנבאום
ד"ר ראובן אייכנבאום נוירולוגיה
4.8
( 6 חוות דעת )
"ד"ר אייכנבאום רגיש למצבנו. שם לב לשיפור במצב, על אף שעברה כמעט שנה מהפעם האחרונה בה היינו בביקור. הוא היה רגיש ואדיב וקשוב"
ד"ר פבלו אריאל רויטמן
ד"ר פבלו אריאל רויטמן פסיכיאטריה
4.8
( 45 חוות דעת )
"רופא מקסים, מקצועי ביותר, סובלני ביותר, קולע במדוייק לנקודות החשובות, זהיר מאד בטיפול התרופתי, ונותן תחושת עטיפה והכלה. פשוט מושלם."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו