מה לעשות במחלת הטלפיים בילדה בת שנתיים ? לבתי בת השנתיים מצאו את מחלת הט
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה לעשות במחלת הטלפיים בילדה בת שנתיים ? לבתי בת השנתיים מצאו את מחלת הטלפיים , הילדה עם חום גבוה ואינה מוכנה לאכול ולשתות מעל 24 שעות , אינה יכולה לתפקד ונראית גרוע מאוד. מה לעשות ?

תשובה:
לקחת אותה מיד לרופא המטפל. זו בדיוק הדוגמה מתי האינטרנט אינו יכול לסייע. כאשר הילדה אינה שותה ואינה אוכלת וסובלת מחום גבוה יש לחשוש מהתייבשות. מומלץ לפנות לרופא שיבדוק את הילדה ויראה אם היא מיובשת, ואם כן אולי יורה על מתן נוזלים. כמו כן יוכל הרופא לשלול מצבים אחרים הגורמים לילדה חום גבוה והתסמינים המתוארים. אז אנא, קחי את הילדה לרופא המטפל. [19/02/2001]