שילוב של דקסמול קולד, זובירקס וגלולות למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

בשבוע האחרון אני מקוררת ולוקחת כ-2 כדורי דקסמול קולד יום ועוד אחד לילה. נוסף על כך אני נוטלת זובירקס בכדורים כדי להימנע מיציאת הפצע. ברצוני לוודא כי אין סכנה בלקיחת מינון כזה של פאראצטאמול ביום, וכן בשילוב של שתי התרופות יחד עם גם גלולות למניעת הריון

תשובה:
אין כל חשש מנטילת דקסמול קולד במינון שאת נוטלת, וכמו כן אין חשש לשילוב עם שאר התרופות שציינת. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד