דלג לתוכן

האם התקפי חרדה מסוכנים?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/02/2009 תאריך עדכון: 26/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 53. האם התקפי חרדה שדומים להתקף לב יכולים לגרום למוות למרות שאני מטופל?

תשובה:

התקפי החרדה עצמם, מפחידים וגורמי מצוקה ככל שיהיו, אינם מסוכנים ואינם יכולים לגרום למוות. עם זאת, בגילך, מומלץ שבמקביל לטיפול הפסיכיאטרי או הפסיכולוגי, תעבור בירור בסיסי של מצב הלב דרך רופא המשפחה, על מנת לשלול את קיומה של בעיה רפואית גופנית. בברכה, ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית
רופאים בתחום
ד"ר אבי רשף
ד"ר אבי רשף כירורגיה
 ד"ר ערן מגון-המרכז לאיורוודה
ד"ר ערן מגון-המרכז לאיורוודה איורוודה
ד"ר אלי טופר
ד"ר אלי טופר נטורופתיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו