דלג לתוכן

נטילת תרופות נגד הליקובקטר פילורי בהריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/02/2008 תאריך עדכון: 26/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני כשבועיים נמצא אצלי הליקובקטר פילורי בבדיקת גסטרוסקופיה. טופלתי בלנטון (30 מ"ג פעמיים ביום), מוקסיפן (1 גר' פעמיים ביום) וקארין (500 מ"ג פעמיים ביום). אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג גינרה. המשכתי ליטול את הגלולות במקביל לטיפול האנ

תשובה:

כצעד ראשון, את צריכה לעשות בדיקת הריון, בשביל לדעת אם בכלל יש סיבה לדאגה. ניתן לקחת לנטון בהריון, ולכן את יכולה בינתיים להמשיך עם הטיפול. ישנם מקרים בהם אנטיביוטיקה משבשת את יעילותן של גלולות למניעת הריון. עשי בדיקת הריון, ואם היא חיובית, פני לטיפול ומעקב אצל רופא נשים. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר רוברטו שפיגלמן
ד"ר רוברטו שפיגלמן נוירוכירורגיה
ד"ר יואל בקר
ד"ר יואל בקר יישור שיניים ולסתות (אורתודונטיה)
ד"ר סלבדור שטרן
ד"ר סלבדור שטרן רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו