סוכרת הריונית בסוף ההריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 32, בשבוע ה-40 של ההריון השישי. משקלי הלידות עד כה היו בין 3200 ל-4300 גרם, ובכל לידה משקל היילוד היה גבוה יותר מקודמתה. רמת הסוכר שלי בבדיקה רגילה היא 131. הערתי את תשומת לבו של הרופא שלכך שרמת הסוכר אצלי נמצאת במגמת עלייה מהריון להריון, ו

תשובה:
קודם כל נראה שאת יכולה להיות רגועה, לפי הנתונים שמסרת, מדובר בהריון נורמלי עד כה, וגם אם אכן יש לך סוכרת, בכל מקרה תלדי בקרוב, ואז כבר לא תהיה לכך משמעות. באופן כללי, סוכרת הריונית עשויה להשפיע על בריאות האם והיילוד, כפי שתוכלי לראות בתשובה זו: http://www.infomed.co.il/questions/q_103106_1.htm