פורום טיפולי פוריות - עמוד 2047
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
אסטרופם
טל 05/02/2015 | 07:36ב 9.1 בוצעה החזרת עוברים. בהתחלה לקחתי פעמיים ביום אנדומטרין ופעמיים ביום אסטרופם. שישה עשר יום אחרי ההחזרה הרופא אמר לי להפסיק עם האסטרופם. אחרי שבוע התחילו מעט הפרשות חומות בהירות. האם בגלל שהפסקתי עם האסטרופם? מה אתה ממליץ לעשות בשלב זה? אני בתחילת שבוע שביעי טרם בוצע אולטרסאונדהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול תמיכתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 01:50הייתי ממשיך בטיפול התמיכתי עד לבדקת האולטרסאונד וכל עוד ישנה הכתמה דמיתהוסף תגובה
-
להמשיך לקחת גם אסטרופם ואם אנדומטרין?
טלי 06/02/2015 | 08:22להמשיך עם שניהם,למרות שהפסקתי לפני שבועיים עם האסטרופם?הוסף תגובה
-
-
IVF
ורדית 06/02/2015 | 01:46היי אני רוצה להתייעץ מזה אומר. אני במעקב זקיקים במהלך טיפול IVF. נוטלת מיום שלישי של המחזור 150 יחידות פיורג'ון. ומיום 7 של המחזור פיורגון ואורגלטרון ביחד. היום לאחר זריקה 1 של אורגלטרן ו7 של פיורגון נצפו בUS כ12 זקיקים ועובי רירית 8 מ"מ. ולהלן תוצאות בדיקות דם: מהיום 05-02-15 ESTRADIOL E-2-7200 LH-4.00 PROGESTERONE-2.5 מיום 03-02-15 E2-2733 LH-3.60 PROGESTERONE 3.4 רציתי לדעת בבקשה מזה אומר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תגובה הורמונלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:10מתקבל הרושם שהתגובה ההורמונלית והזקיקית שלך טובה מאודהוסף תגובה
-
המשך תגובה
ורדית 06/02/2015 | 02:12מה אומר ברשותך עניין הlh פרוגסטרון וe2? ומתי לדעתך יהיה ביוץ/ שאיבה? רב תודותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ערכים הורמונלים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:17ערכים הורמונלים תקינים,אולם אין מידע לגבי גודל הזקיקים ומידת הבשלתם,אם כי לאור הערכים ההורמונלים הסיכוי שההליך הינו קרוב סביר ביותרהוסף תגובה
-
המשך
ורדית 06/02/2015 | 02:19כ14 זקיקים שגודלם הממוצע כ10 מ״מ עובי רירית 9 מ״מ. וlh שעלה מבשר את הביוץ הקרב? אמרו שיכול להיות ממש תוך 3-4 ימים שאיבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה הורמונלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:22סבירהוסף תגובה
-
החזרת עו
ורדית 06/02/2015 | 02:24ב״ה לאחר השאיבה אני יכולה בהחזרת עוברים לדרוש רק החזרה של עובר 1( אני נגד תאומים) ויש סיכוי טוב לקליטה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החזרת עובר אחד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:29בהחלט את רשאית לדרוש להחזיר עובר אחד כדי להמנע מהריון רב עובריהוסף תגובה
-
-
כאבים בנרתיק
חסוי 04/02/2015 | 13:47היי אני שבוע 17 הריון מהפריה מידי פעם כאבים בבטן והיום התחילו מין דקירות כאלה בנרתיק מידי פים. זה ממש לא כל הזמן אבל היום הרגשתי כמה פעמים למשך כמה שניות רק. ויש לי מין כאב כזה בצד ימין מתחת לשד שכואב שאני יושבת וכואב הרבה פעמים. עשיתי סקירה לפני שבוע הכל היה תקין ברוך השם. האם יש צורך ללכת להבדק שוב? זה לא כאבים ממש חזקים אבל קצת מטריד אותי אשמח לתשובה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בנרתיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:27בהחלט קיים צידוק לבצע ביקורת רפואיתהוסף תגובה
-
-
הפלות כימיות חוזרות
יעל 02/02/2015 | 15:37שלום אני בת 39 אמא לשניים שהגיעו אחרי טיפולי IUI קצרים. נמצאת בסבב של IUI כבר חצי שנה, היו 4 הריונות כימיים, בכולם הבטא החלה לרדת לפני שראו שק הריון. הופנתי לבדיקת קריוטיפ. נאמר לי שאין צורך בבדיקת קרישיות מכיוון שזה משהו שנולדים איתו ואין צורך בהיסטרוסקופיה מכיוון שההריונות נופלים בשלב מאוד צעיר כך שכנראה אין בעיה "מכנית" שתפריע להתפתחות. ויש לי שני ילדים כך שכנראה אלו לא הבעיות. ולשאלה - האם יש טעם לעבור ל IVF ? כי גם על זה פחות המליצו לי מכיוון שיכול להיות שיראו במעבדה מה הבעיה עם העוברים אבל גם לא יהיה יותר מדי מה לעשות עם זה. יש לך עבורי הצעה איך להמשיך ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/02/2015 | 12:49לטעמי בהחלט יש מקום לבירור מיכני(הסטרוסקופיה,צילום רחם)היות ודברים יכולים להשתנות גם בעקבות הגיל,הלידות,אירועים רפואיים,והעובדה שמדובר בהפלות כימיות אינה ערובה לתקינות הרחם או החצוצרותהוסף תגובה
-
שאלה נוספת
יעל 04/02/2015 | 13:31תודה על התשובה. האם בעיה מכנית יכולה להפריע להתפתחות עוברים שנופלים בשלב ככ מוקדם של ההריון שזה שבוע 4-5 ?הוסף תגובה
-
מידע נוסף
יעל 04/02/2015 | 15:45לא יודעת האם רלוונטי - הלידה השנייה הבן שלי נולד לידה רגילה במשקל 4.150, האם יכול להיות שלידה כזו גרמה לבעיה כלשהי ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיה מיכנית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:24בהחלט בעיות מיכניות ברחם או בחצוצרות עלולות להשפיע על תהליך ההשתרשות ולחולל הפלותהוסף תגובה
-
-
אנדומטרין או אוטרגסטין
אפרת 02/02/2015 | 19:03בת 43, בטיפול קודם השתמשתי בתמיכה של אנדומטרין 100 מ"ג פעמים ביום. נותרו לי עוד כ- 9 נרות. וכעת קבלתי מרשם לאוטרגסטין 200 מ"ג פעמים ביום. 1.מה ההבדל בין התכשירים ומה יותר טוב? 2. היות ונותרו לי מס' נרות - האם כדאי להמשיך עם האנדומטרין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תכשירי פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/02/2015 | 12:43בסיכומו של דבר מדובר בצכשירים דומים,אין שום יתרון של האחד עלפני השניהוסף תגובה
-
בהמשך:
אפרת 04/02/2015 | 18:34האם ניתן במהלך הטיפול הדמי (ניסיון) לקחת אולטרגסטן בסיום האנדומטרין שנותר לי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תכשירי פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:20אין בעיה בהחלפת הצכשיריםהוסף תגובה
-
-
פרופיל הורמונלי - האם תקין?
אפרת 03/02/2015 | 15:22יום שני של המחזור: פרוגסטרון: קטן מ- 2 אסטרודיאל: 142 LH : 3.50 FSH: 10.50 פרולקטין: 183.3 טסטוסטרון טוטל: 0.9 האם תקין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרופיל הורמונלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/02/2015 | 12:30בגבול התקיןהוסף תגובה
-
בהמשך: פרופיל הורמונלי
אפרת 04/02/2015 | 18:41בת 44 (ללא ילדים) האם הפרופיל מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה המצדיקה תרומת ביצית? להזכירך: 5 סבבים ללא הריון של טיפולי פוריות על בסיס טבעי עם גונל 300, כשהזקיק מגיע ל- 14 מ"מ. בכולם 2 עוברים 4 תאים. ו- 2 הפלות מהריון טבעי בשבועות הראשונים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:12בהתחשב בעברך,גילך,כשלונות הטיפול,ההפלות,בהחלט יש מקום לשקול המשך טיפול עם תרומת ביציותהוסף תגובה
-
-
imsi
מודאגת 31/01/2015 | 12:08פרופ' אשכנזי בוקר טוב, אני ובעלי בעקבות תוצאת בדיקת "ההלוספרם" (40%dfi+מורפולוגיה 3% תקינים), החלטנו לנסות פעם אחת imsi לפני המעבר לתרומת זרע. היכן מבוצעות בדיקות ה- imsi? האם צריך להיטרטר ממעבדה לביה"ח לצורך כך? האם ב"אסותא"ברמת החייל מבצעים, imsi או רק icsi?? והאם באופן כללי זה באמת מגביר את הסיכוי לקליטה והריון בריא?? אנחנו בגיל מתקדם 41+50שנה. תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
IMSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/01/2015 | 14:57בנתונים הקיימים בהחלט יש מקום לביצוע IMSI,שאינו מבוצע במעבדת אסותא,יהיה עליכם לבצע את הכנת הזרע למשל במבדת הזרע של פרופ׳ ברטוב שבבר אילן. עבודות רבות מצביעות על הIMSI כשיטה יעילה לשפר את איכות העוברים לאחר ביצוע ICSI,עליה בשיעור ההריונות,והקטנת שיעור ההפלותהוסף תגובה
-
imsi
מייחלת 31/01/2015 | 17:56פרופ' אשכנזי, ראשית, תודה רבה!! האם הלוגיסטיקה בעייתית??! לפני שאיבה צריך להיות בצום. נצטרך להתרוצץ לפני השאיבה למעבדת ברטוב כמה שעות לפני השאיבה?? למה אין דרך קלה יותר עבור זוג שממילא קשה לו כל התהליך? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
IMSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/01/2015 | 20:18הדברים יותר פשוטים-בעלך מביא את דגימת הזרע למעבדה,הליך הפרדת הזרע לוקח מספר שעות,במקביל את מתאשפזת ועוברת שאיבה,ובעלך מביא את הדגימה המוכנה ליחידההוסף תגובה
-
תודה אך.....
מייחלים 31/01/2015 | 21:57תודה, התהליך אכן מורכב לטעמי. ביום קריטי כזה, האישה תמיד מעדיפה שבעלה יהיה לידה... ולא יתרוצץ בחוץ. פרופ' אשכנזי, האם דגימה כזו של מיצוי הזרעונים הטובים מורפולגית, אינו ישים בהזרעה? שהרי אם הבדיקה נעשית עפ"י איכויות מורפולוגיות ניתן גם לבצע הזרעה.. (אלא אם כן הדגימה אינה מכילה את אותם החומרים שמכניסים בהזרעה) תודה על תגובותיך..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/01/2015 | 23:21בחירת הזרעונים נעשית בהגדלה מיקרוסקופית לא שגרתית המגלה פגמים מורפולוגים שאינם נראים בהגלה שגרתית,ובתנאים כאלו נבחרים זרעונים אופטימלים לצורך ביצוע ICSI (החדרת ראש הזרעון לתוך הביצית)ורק טבעי שזרעון ללא פגמים מורפולוגים הינו עם שיעור נמוך יותק של שברים ב-DNA של הזרע וסיכויו להביא לעובר איכותי יותר הם טובים יותרהוסף תגובה
-
אודה למענה בבקשה
מייחלת 01/02/2015 | 08:27פרופ' אשכנזי תודה רבה. שאלתי היא, האם ניתן לבצע אצל פרופ' ברטוב הגדלה פי 6000 אך במקום לעבור ivf בשיטת icsi, האם ניתן לאתר את הזרעונים המצויינים ביותר ולהחזירם אל הרחם בשיטת הזרעה תוך רחמית? הרי מאתרים את הכי טובים מורפולוגית בהגדלה פי 6000 האם לא ניתן להחזירם באמצעות הזרעה? האם התהליך יקר מידיי כדי "לבזבז" אותו על הזרעה? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
iMSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 01/02/2015 | 14:26כמות הזרעים הממיינים היא מזערית ומשמשת לצורך ביצוע ICSI ב-IVFהוסף תגובה
-
IMSI
מייחלים 04/02/2015 | 22:36פרופ' אשכנזי, תודה על המענה המהיר והמידע הרב.. ניסיון אחד-שניים לפני תרומת זרע.... אני לא מבינה... בדיקת "ההלוספרם" מטילה ספקנות רבה בקרב רופאי פוריות רבים, כמו-כן כעת הבנתי כי לא כל רופא פריון מוכן שיביאו אל ביה"ח שהוא עובד איתו דגימת זרע ממעבדת "ברטוב". מדוע להערים כ"כ הרבה קשיים??? 1) אילו רופאים מוכנים לעבוד עם המעבדה שלו-לצורך IMSI ? 2) מדוע ישנה כ"כ הרבה ספקנות וכ"כ הרבה חילוקי דיעות?? (הרי המעבדה מוכרת ומנוסה) האם "שיטת ברטוב" אכן הוכיחה את עצמה ? אודה למאמר אם קיים אצלך... תודה והערכה רבה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
IMSI
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 02:011.לאור הנסיון שצברתי במספר לא מבוטל של מקרים של כשלון חוזר שהצליחו בטכניקה הזו,אני בהחלט משתמש בטכניקה זו כחלק מהאסטרטגיה הטיפולית במקרים המצדיקים את השימוש ב-IMSI. 2.המאמר הזה מדבר בעד עצמו: PubMedSearchClick to search Morphological nuclear integrity of sperm cells is associated with preimplantation genetic aneuploidy screening cycle outcomes. Authors Figueira Rde C1, Braga DP, Setti AS, Iaconelli A Jr, Borges E Jr. Author information Journal Fertil Steril. 2011 Mar 1;95(3):990-3. doi: 10.1016/j.fertnstert.2010.11.018. Epub 2010 Dec 4. Affiliation Abstract OBJECTIVE: To examine the effect of sperm morphology on embryo development at the chromosomal level. DESIGN: Prospective study. SETTING: Assisted fertilization center. PATIENT(S): Couples who underwent IVF-PGS cycle, as a result of advanced maternal age, were randomly allocated into two groups: intracytoplasmic sperm injection (ICSI; n = 60) or intracytoplasmic morphologically selected sperm injection (IMSI; n = 60). INTERVENTION(S): IVF in conjunction with preimplantation genetic screening (PGS). MAIN OUTCOME MEASURE(S): Sperm nuclear morphology at high-magnification ICSI and incidence of aneuploidy in derived embryo. RESULT(S): There was a significantly increased incidence for sex chromosome aneuploidy in ICSI embryos when compared with IMSI embryos (23.5% vs. 15.0%, respectively). High-magnification sperm selection was associated with a significantly lower risk of sex chromosome abnormalities (odds ratio [OR], 0.57; confidence interval [CI], 0.37-0.90). The incidence of chaotic embryos was also significantly higher with the ICSI procedure (27.5% vs. 18.8%), while the IMSI procedure was associated with a significantly lower risk of chaotic embryos (OR, 0.64; CI, 0.43-0.96). Moreover, the cycle cancellation rate was significantly higher in ICSI cycles (11.8% vs. 2.5%). High-magnification sperm selection was a significant predictor of the likelihood of cycle cancellation (OR, 0.26; CI, 0.11-0.62). CONCLUSION(S): Spermatozoa free of nuclear morphological malformations were found to be significantly associated with the lower incidence of aneuploidy in derived embryos, resulting in lower rates of cycle cancelationהוסף תגובה
-
-
האם העובר נפגע?
אורית 05/02/2015 | 06:34פרופ' אשכנזי יקר, ראשית הודות לייעוץ שלך נקלטתי להיריון אחרי הפסקות הריון רבות, תודה רבה! אני בשבוע 20+3, אתמול במסגרת סדנת מנהלים התבקשתי באחד מהתרגילים לקפוץ על רגל אחת למשך דקה במהירות ועשיתי זאת. שאלתי היא האם יש סיכוי שעובר נפגע באופן כל שהוא לאור הטלטלות? איך אוכל לבדוק זאת? תודה מקרב לב ושיהיה בוקר טוב, אוריתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טלטלה בזמן ההריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 01:52לא סביר שקרה משהו לעוברהוסף תגובה
-
-
התייעצות
shushu 05/02/2015 | 08:41שלום רב, עברתי החזרת מוקפא שלא הצליחה. את המחזור קיבלתי רק שבוע אחרי הפסקת התמיכה. הפעם המחזור היה ממש ממש ארוך, כמעט 10 ימים. (מחזור רגיל שלי הוא בערך 5 ימים) האם זה תקין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דמם ממושך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 01:45מתקבל הרושם שהאירוע הדימומי אינו יוצא דופןהוסף תגובה
-
-
ציסטה
גילי 04/02/2015 | 21:18אחרי יומים הזרקת גונאל עשיתי אולטראסאטנד וראו ציסטה בגודל 27 בשחה השמאלית. האם יש סיבה לחשוש? האם היא נעלמת מעצמה? למה אחרי טיפו הורמונלי יש הפניה לעשות בדיקה לשיללת ציסטות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיסטה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2015 | 01:44סביר להניח שהציסטה היתה קיימת בטרם הטיפול,ולכן רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד לפני הליך של השריית ביוץ כדי חמנוע סיבוכים מיותריםהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תאחיזה לכרומוזומי מין
-
הפלות חוזרות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
שאיבת ביציות
-
כריתת פות
-
בדיקות קשורות
-
נוגדני הרפס
-
צילום רחם HSG
-
תרופות קשורות
-
ברומוקריפטין
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
גלי חום
-
אל-וסת (אמנוריאה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםאורטיקריה (סרפדת)
בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטיקריה (סרפדת)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
ד"ר רמית מעוז-סגל