פורום טיפולי פוריות - עמוד 404
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
הכתמות לפני בטא ותמיכה פרוגסטרון
אנונימית 06/09/2022 | 14:36פרופ' שלום, לאחר החזרת עוברים. מקבלת תמיכה של 4 אסטרופם, 3 אנדומטרין, 3 דופסטון. למרות זאת בהחזרה זו וגם בקודמת התחילו הכתמות כ6 ימים לפני בטא. בהחזרה קודמת הגיעה הווסת כ 4 ימים לפני בטא. אני מנסה להבין, אם הווסת מגיעה לפני בטא האם זה מעיד שתמיכה אינה מספקת? או שאם הטיפול לא צלח ווסת יכולה להגיע לפני בטא ואין זה מעיד כלום על התמיכה אני רואה פוסטים סותרים של רופאים ולא מצליחה להבין מה נכון ואשמח אם תיישב לי את הקושיה הזו. חלקם אומרים שאם יש הכתמות/דימום/וסת לפני בטא צריך לבצע בדיקת פרוגסטרון ולהעלות תמיכה כי זה לא אמור לקרות. חלקם אומרים שאין צורך אם מקבלים כבר תמיכה ואם ההשרשה נכשלה אז ייתכן והווסת תגיע גם אם התמיכה טובה. בנוסף, בכל זאת בצעתי בדיקה היום ופרוגסטרון ~37. האם זה תקין. מאיזה ערך בבדיקת הדם זה נחשב תקין? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/09/2022 | 15:40נראה שהבעיה אינה הורמונלית או קשורה בתמיכה,מדובר או בכישלון התהליך או בסיבה מובנית אחרת-בשלב ראשון בצעי בדיקת היסטרוסקופיההוסף תגובה
-
-
שבוע 9 ,הדופק פסק, 6 ציטוטק לא עובד
פול 06/09/2022 | 15:12היי, עובר בגודל 6שבועות ו5ימים , הוחלט על מתן 4 כדורים לפני יומיים בבוקר שלא צלחו, היום הוכנסו 2 כדורים נוספים בבוקר, עדיין ללא השפעה. בבדיקה היום עדיין שקים ועובר. כרגע הוחלט שבשני אבוא לביקורת של אולטרסאונד ורופא ובמידה והמצב ישר על כנו יבצעו גרידה. השאלה שלי האם תפקיד הציטוטק הוא לא לרכך את הצוואר? איך ייתכן שאין תגובה כלל, ומה הסבירות לפגיעה בצוואר ולידה מוקדמת לאחר גרידה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/09/2022 | 15:37גרימת הפלה בשבוע 9 במקרה של הפלה נדחית נראית כבחירה לא נכונה של האופציה הטיפולית להשרות הפלה ובסיכומה עלולה לגרום להזדקקות לגרידה בכל מקה בתנאים פחות טוביםהוסף תגובה
-
-
גירוי יתר שחלתי
חגית 06/09/2022 | 15:12היי האם החזרה של טרי בנתונים הבאים היתה יכולה להיכשל בשל גירוי יתר שחלתי? בת 42.6 amh 0.59 יום לפני שאיבה היו הנתונים הבאים: אסטרדיול 3600 4 זקיקים מעל 14 ועוד קצת קטנים יןתר נצפו יום קודם באולטראסאונד נשאבו 7 ביציות. בטן רגישה ונפוחה אחרי אוביטרל. האם הנתונים הללו מצביעים על גיאוי יתר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/09/2022 | 15:34את רחוקה מגירוי יתר שחלתי כמרחק מזרח ממערב,אין סיכוי שזה יהיה הגורם חס וחלילה לאי הצלחתךהוסף תגובה
-
-
טיפול פוריות (לת)
אנונימית 05/09/2022 | 11:12בוקר טוב פרופ החזרת עובר בן 3 ימים ,מתי יהיה השתרשות . ומתחילים לספור ימים מיום ההחזרה או יום אחריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבי מחזור ודימום אחרי החזרה
ניני 28/08/2022 | 11:29שלום פרופ׳ אני 9 ימים לאחר החזרה 2 עוברים טריים איכותיים בני 4, עוד יומיים בדיקת בטא מאתמול בלילה יש לי דימום עדין שבא והולך, יש לציין שאני עם כאבי מחזור חזקים מהיום ה4 לאחר ההחזרה פעם שעברה אחרי החזרת עובר טרי קיבלתי מחזור ביום ה8 להחזרה יש לציין שהפעם הרופא שלח אותי לבדיקת דם וראה שהתמיכה אכן טובה אני עם דופסטון 1 בבוקר 1 בערב וסינרל שאיפה 1 בבוקר ו - 1 בערב מה הסיכוי שזה לא מחזור? למה אני מקבלת מחזור עם תמיכה טובה :( כבר פעם שניההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/08/2022 | 14:35עדיין תיתכן גם אפשרות של היריוןהוסף תגובה
-
ניני 30/08/2022 | 20:12תודה על המענה פרופ׳ , היום בצעתי בדיקת בטא התוצאה 7.5 נאמר לי עי הרופא שמדובר בחיובי נמוך מאד כמו שלילי ולבצע בעוד יומיים שוב לוודא שיורד מציינת שאני במחזור כבר 3 ימים האם להמשיך עם התמיכה עד הבטא ה-2? האם יש סיכוי שזה יהיה הריון בסוף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/08/2022 | 13:10קרוב לוודאי שאת חווה הפלה כימיתהוסף תגובה
-
כאבי נחזור ודימום אחרי החזרה
ניני 02/09/2022 | 01:12שלום פרופ׳ , היום עשיתי בדיקת בטא נוספת לוודא שירד, והבטא בעליה. לפני יומיים 7.5 , היום 25.7 היה לי דימום כמו ווסת למשך 4 ימים שפסק היום לחלוטין. מציינת שאתמול לא לקחתי תמיכה בהוראת הרופא להפסיק , והיום ביקש שאמשיך לקחת ואבצע שוב ביום ראשון בדיקה נוספת יש סיכוי עוד להריון לדעתך ? אני לחוצה מאוד אשמח לתשובתךהוסף תגובה
-
ניני 02/09/2022 | 17:05הי פרופ אני מציינת שוב כי הייתה החזרה של 2 עוברים שמעתי על זה שיש סיכוי שאחד נפל ולכן היה ווסת, והשני שרד. יתכן מצב כזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/09/2022 | 12:11המשיכי במעקב והתמיכה כדי לראות מה יעלה בגורל ההיריון,וכמובן תיתכן גם אפשרות של הפלה כימית,או גם היריון מחוץ לרחם-ידעי את הרופא המטפל שלךהוסף תגובה
-
ניני 04/09/2022 | 19:53היי פרופ שבוע טוב ביצעתי בדיקת בטא נוספת היום הבטא בעליה - 149 עדיין זה יכול להיות הריון חוץ רחמי? מרגישים כאבים בהריום כזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/09/2022 | 10:05האפשרות צריכה להילקח בחשבוןהוסף תגובה
-
-
טרום גיל מעבר
Linoy 04/09/2022 | 22:441. אילו בדיקות דם אפשר לעשות על מנת לוודא כניסה לטרום פרה גיל מעבר? פרופיל הורמונלי לבדיקת כניסה לגיל מעבר ניתן לעשות בכל יום בחודש במידה ורוצים לבדוק את זה ? 2. פרופיל הורמונלי נלקחו 4 מדדים שבוצעו ביום השני למחזור יצאו אסטרדיול 284 pmol/L TSH 2.928 mlU/L LH 4.10 IU/L FSH 6.40 IU/L אשמח מאוד למענה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/09/2022 | 10:04הנתונים שנלקחו במחזור מעידים שעדיין אינך לקראת בלותהוסף תגובה
-
-
החזרת עובר מוקפא על בסיס מחזור טבעי
גל 05/09/2022 | 09:44שלום שמעתי כי החזרת עובר מוקפא על בסיס מחזור טבעי יותר עדיפה מאשר מחזור טרי מהטעם שיווצר סינכרון טוב יותר בין גיל הרחם לגיל העובר (שכן במחזור טבעי אין חשיפה לרמות הורמונים שהם מעל לרמות הפיזיולוגיות במחזור טבעי) בייחוד אם בטיפול ניתנו מינונים יחסית גבוהים של הורמונים (300 + ליום) אודה למענה תודה רבה על הכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/09/2022 | 10:02להלן מאמר המסכם 4 שיטות להיזרת עוברים מוקפאים שלא מצא הבדלים משמעותיים בשיעור ההשתרשות וההריונות המתקבלים להלן המאמר: שיעורי לידות חי לאחר שיטות הכנה שונות של רירית הרחם במחזורי העברת עוברים בשלב מחשוף קפוא: ניסוי מבוקר אקראי טהרה מדני ואח'. Arch Gynecol Obstet . 2019 באפריל הראה פרטים קישורי טקסט מלא לְצַטֵט תַקצִיר מטרה: מחקר זה נועד להשוות את התוצאות הקליניות בשיטות הכנה שונות של רירית הרחם לפני העברת עוברים קפואים (FET) בנשים עם מחזור וסת תקין. שיטות: סך של 471 חולים כשירים חולקו אקראית לארבע קבוצות של הכנה לרירית הרחם לפני FET: מחזור טבעי עם ביוץ ספונטני (n=120), מחזור טבעי עם גונדוטרופין כוריוני אנושי (hCG) להשראת ביוץ (n=117), מחזור הורמונים (HRC) (n=113) ו-HRC עם טיפול מקדים עם GnRH-a (n=121). מחזור טבעי עם hCG קיבל גם hCG בשלב הלוטאלי. התוצאה העיקרית הייתה שיעור לידות חי. התוצאות המשניות כללו השתלה, הריון ביוכימי וקליני, הריון מתמשך ושיעורי הפלות מאוחרות. ניתוח הנתונים כלל t test, ANOVA ו-χ 2 . תוצאות: לא היו הבדלים מובהקים סטטיסטית בגיל הממוצע (p=0.31), משך הזמן (p=0.43) ובגורם לאי-פוריות (p=0.77) ובמספר (p=0.33) ואיכות (p=0.21) של עוברים שהועברו בין הקבוצות. לא נצפו הבדלים מובהקים לגבי שיעורי ההשתלה לכל העברת עובר (p=0.97) ושיעורי הריונות ביוכימיים (p=0.90) בין הקבוצות. שיעורי ההיריון הקליניים היו 34.2%, 32.5%, 31% ו-36.4% במחזור הטבעי, טבעי עם hCG, HRC ו-HRC עם קבוצות GnRH-a, בהתאמה (p=0.83). שיעורי הריונות מתמשכים (p=0.89) והפלות טבעיות (p=0.33) היו דומות בין הקבוצות. שיעור לידות חי היה 30.8% בקבוצה הטבעית, 30% בטבע עם hCG, 27.4% ב-HRC ו-31.4% ב-HRC עם קבוצות GnRH-a (p=0.91). מסקנה: נראה כי ארבעה סוגים שונים של שיטות הכנה של רירית הרחם למחזורי FET יעילים באותה מידה מבחינת השתלה, הריון, הפלות ושיעורי לידות חי בנשים עם מחזור מחזורי תקיןהוסף תגובה
-
-
בלסטוציסט 1 "חתיך" שהוקפא יום 5 לשאיבה.
BABY95 17/07/2014 | 18:54החזירו לי ביום א' 2 עוברים (ע"פ הרופא איכותיים עם 5% שברים) כולי תקווה שאחד מהם ייקלט..... (IVF ראשון) אבל חס וחלילה ולא, מה זה אומר? שחודש הבא יחזירו לי רק עובר אחד? הסיכוי של בלסטוציסט להיקלט יותר גבוהה? יש סיכוי שהוא לא שורד הפשרה? ואם לא ישרוד הפשררה, המשמעות שלקחתי סתם הורמונים? כמה זמן לפני ההחזרה מפשירים את העובר? באילו הורמונים משתמשים לפני שמחזירים מוקפא? איך מעבים את הרירית? (אני פוליציסטית, כל סבב יש לי הפתעה חדשה... ) שאלה נוספת: השאיבה היתה ב10.7 יום ה' והחזרה 13.7 יום א' (אוביטרל תמיכה ב14.7) נאמר לי לעשות בטא ב25.7 יום שישי, הבנתי שאוביטרל יוצא מהגוף כעבור 10 ימים... אז אפשר לעשות בדיקת בטא בחמישי 24.7???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/07/2014 | 23:43לבלסטוציסט יש סיכוי טוב מאוד להשתרש,הכנת רירית הרחם נעשית באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי המכיל אסטרוגן בשלב ראשון ואסטרוגןהופרוגסטרון בשלב שניהוסף תגובה
-
תודה רבה!! שתי שאלות נוספות:
BABY95 19/07/2014 | 00:57יש לי רק בלסטוציסט 1 מוקפא, מה הסיכוי שלו לשרוד הפשרה? כמה זמן לפני החזרת עוברים מפשירים אותו? אם ההחזרה הייתה ביום א' 13.7, ניתן לעשות בדיקת בטא ביום ה' 24.7??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החזרת בלסטוציסט מוקפא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/07/2014 | 13:391.לצורך החזרת בלסטוציסט מוקפא יש צורך לפחות ליטול 6 ימים פרוגסטרון 2.עדיף ב-24 לחודשהוסף תגובה
-
הפשרת עוברים
BABY95 24/07/2014 | 16:16מה הסיכוי באחוזים של בלסטוציסט לשרוד הפשרה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הישרדות של בלסטוציטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/07/2014 | 16:50בגבולות 90%-להלן מאמר Abstract PURPOSE: Vitrification significantly improves the rates of blastocyst survival and clinical pregnancy following frozen embryo transfer (FET). However, ice crystal formation during the freezing process reduces the blastocyst survival rate. Artificial shrinkage (AS) prior to blastocyst vitrification decreases the formation of ice crystals, increasing the blastocyst survival rate. The aim of this study was to identify an efficient AS method to improve blastocyst survival rates following vitrification. METHOD: Use of the 29-gauge needle AS and Laser pulse AS methods prior to vitrification was compared in terms of the impacts on the rates of blastocyst survival in FET cycles, blastocyst hatching, clinical pregnancy after transfer, embryo implantation, abortion, gestational duration and birth weight. RESULT: In total, 438 blastocysts in 219 cycles were thawed, resulting in survival of 407 (92.9 %). Of these, 213 cycles were transferred, resulting in 129 clinical pregnancies (60.6 %) and 140 successful births. There were no differences between the two methods in the rates of blastocyst survival, clinical pregnancy, embryo implantation and abortion. However, the 29-gauge needle AS group was associated with a significantly lower blastocyst hatching rate (83.6 % vs. 91.2 %), shorter average gestational duration (37.36 ± 2.34 vs. 38.06 ± 1.76), and higher premature birth rate (40.00 % vs. 21.15 %) compared with Laser pulse AS group. CONCLUSION: No significant differences in the effectiveness of the two methods applied prior to blastocyst vitrification were observed before birth, while after birth, a significantly improved clinical outcome was obtained with laser pulse AS indicating that this is a more effective pre-processing method for blastocyst vitrification.הוסף תגובה
-
החזרת בלסטוציסט ורמת פרוגסטרון
עדי 24/05/2018 | 17:15שלום, החזירו לי בלסטוציסט אתמול. הרופא אמר לי משום מה להתחיל רק ביום שני עם אוטרוגסטן ארבע ביום+ דופסטון שלוש ביום. כלומר לקחתי במשך יומיים בטרם ההחזרה. 1. האם זה יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות של הבלסטוציסט? כי לא יהיה מספיק פרוגסטרון או שהרחם לא מסונכרנת עם גיל העוברים (5 ימים) לציין כי בנוסף אני לוקחת 4 אסטרופם ביום+ מדבקת אוורל 100 יום כן יום לא. 2. תוך כמה זמן בערך משתרש הבלסטוציסט?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
1.חזקה על הרופא שלך שהוא מודע בצורך לסנכרן את מועד החזרת הבלסטוציסטים למשך ולרמת הפרוגסטרון הראויה 2.תוך מספר שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/05/2018 | 09:38הוסף תגובה
-
החזרת בלטוציסט קפוא
לימי 16/10/2018 | 07:38שלום רב, ביום א 14/10 החזירו לי בלטוציסט קפוא כבר יום אחרי החלו לי כאבי גב, מלווים בכאבים ברחם האם זו השתרשות או שהכל נכשל ? כל הפעמים האחרות כשהופיעו כאבי הגב הטיפול נכשל. המחזור שלי התחיל ב22/09 האם אולי תוזמנה לי ההחזרה מאוחר מידי??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בשלב זה של הטיפול אין לכך כל משמעות פרוגנוסטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 16/10/2018 | 14:25הוסף תגובה
-
עובר יום 5
אמור 04/09/2022 | 16:08היי היום החזרתי 2 עוברים יום חמש הרופא אמר לי שהם באיכות בנונית … לא הסביר יותר .. מה הכוונה איכות בנונית זה לא טוב ? וכמה זמן לוקח לעובר יום 5 להשתרש תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/09/2022 | 17:46הסיכוי הוא להשתרשות תוך 24 שעות ,איכות העובר נקבעת לפי גודל והתפשטות הבלסטוציסט ובשר שהוא יוצר,המסה הפנימית שלו שממנה יתפתח העובר,והמעטפת,בכל מקרה עדיין סיכויי ההשתרשות הם טוביםהוסף תגובה
-
-
החזרת עוברים
אנונימית 01/09/2022 | 15:10שלום פרופ האם החזרת עובר דרגה b יש סיכוי שיצליח זה בסדר דרגה bהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/09/2022 | 12:18בהחלט עובר עם סיכוי סביר להשתרשהוסף תגובה
-
-
החזרה כפולה בגיל 42
לי 01/09/2022 | 16:23שלום, בת 42 היו עד כה 8 שאיבות והחזרות של קפואים, טריים ובלסטו. היום היתה החזרה של 2 עוברים יום 2 באיכות גבוהה. יש אפשרות אם יתפתח בלסטוציסט לעשות החזרה כפולה ביום ראשון. חששותי: ריבוי עוברים, והאם יש סיכון לעוברים שכבר הוחזרו מאחר ושוב יחדירו צינורית לרחם. יש גם את האופציה להקפיא ולהחזיר בחודש הבא (יש עוד עובר בתהליך בדרגה בינונית), האם סיכוי טוב יותר להשתרשות אם העובר טרי בלסטו ולא קפוא? אודה לדעתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 04/09/2022 | 12:17בגילך ובנסיבות המקרה-(8 מחזורי טיפול)נראה שעדיפה היזרה כפולה במחזור טריהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרטן רירית הרחם
-
לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תחליף אסטרוגן
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
תרבית וגינאלית לקנדידה
-
אסטרדיול
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
נורפלוקסאצין
-
מונחים קשורים
-
דלקת וריד פקקתית (תרומבופלביטיס)
-
אי-ספיקה שלייתית
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן