פורום אורו-גינקולוגיה, בריחת שתן ורצפת האגן

-
דימום אחרי הפסקת מחזור מזה שנתיים (לת)
למ 06/01/2021 | 13:35שלום, בבדיקת אולטראסאנד ויגינלי שעשיתי התגלה התעבות קלה ליד הפונדוס ל_0.7 ס"מ.רחם במראה תקין ורירית סדירה. מה זה אומר?הוסף תגובה
-
ניתוח צניחת שלפוחית השתן (לת)
עדי 03/01/2021 | 14:31שלום פרופ' בת 55 עם דרגת צניחה 2-3 , ביקרתי אצל שני רופאים וכל אחד מציע שיטת ניתוח שונה . האחד בשיטה הלפרוסקופית עם רשת לתמיכה והשני ניתוח נרתיקי לחיזוק הרקמות החלשות, אשמח לחוות דעתך איזה ניתוח עדיף לבצע, איני עוסקת בספורט מלבד הליכות לא מרובות תודה מראש עדיהוסף תגובה
-
קלבסיאלה פנאומניה (לת)
מרי 30/12/2020 | 00:27בתרבית שתן מצאו קלבסיאלה פנאומוניה. אין שום תסמין,אני בת 80ורציתי לדעת מה זה? ואם אפשר לעשות חיסון קורונה תודההוסף תגובה
-
הפרשה (לת)
אור 16/12/2020 | 17:32יש לי כבר חודשיים הפרשות בצבע ירוק צהוב כמו נזלת , עשיתי מלא בדיקות והרופאים אומרים שהכל אצלי תקין ולא יודעים מזה , לפני שנתיים זה היה לי גם שלקחתי גלולות אבל הפסיק אחרי שנה בערך , ועכשיו חזרתי גלולות וזה חזר אז עשיתי הפסקה של חודש לראות עם זה יעבור אבל זה לא עובר לי אני משתגעת לא יודעת כבר מה לעשותהוסף תגובה
-
האם טיפולים בלייזר עוזרים לבריחת שתן (לת)
עירית 10/12/2020 | 11:13היי...טיפולי לייזר עוזרים לבריתת שתן?הוסף תגובה
-
שריפה לאחר מתן שתן באיבר מין לאחר אכילת פלפל חריף (לת)
תרז 09/12/2020 | 20:29שמתי לב לאחרונה כשאני אוכלת חריף לאחר מתן שתן ממש שורף לי באיבר מין. זה דבר שלא קרה לי בעבר. רק לאחרונה שמתי לכך דגש. מה הסיבות לכך והאם זה מראה על בעייה בכליות?הוסף תגובה
-
פתח השופכה לאחר השתנה מרובה (לת)
דנה 18/11/2020 | 14:10ייתכן שכל פעם שאני שותה הרבה נוזלים ואני מטילה שתן לעיתים תכופות, נהיה לי סוג של התכווצויות בפתח השופכה כאילו הרגשה משהושהשריר שם נפתס או משהו קשור למשהו עצבי שם?הוסף תגובה
-
צניחת שלפוחית השתן והרקטום דרגה 1 (לת)
שאלה 16/11/2020 | 15:14אני מטופלת בפיזיוטרפיה,אני לא מצליחה להתרוקן בעת צואה וגם כשרוצה לתת טיפת דחיפה בעת הרגשת צורך לא מצליחה לעשות זאת כאילו אין שם שריר,האם הפיזיוטרפיה יכולה לעזור לשריר הרקטום להתחזק ואז אוכל להתרוקן ביציאה? אני בת 33.5 חודשיים וחצי לאחר לידה. לפי ידיעתך האם המצב ישתפר או שכדאי לעשות ניתוח?הוסף תגובה
-
-
המשך... (לת)
תמי 30/10/2020 | 07:39חשוב לציין,שכחודש משתמשת בויגפם ובאובסטין בנרתיק.לסרוגיןהוסף תגובה

עדי
03/01/2021 | 14:31
שלום פרופ'
בת 55 עם דרגת צניחה 2-3 , ביקרתי אצל שני רופאים וכל אחד מציע שיטת ניתוח שונה . האחד בשיטה הלפרוסקופית עם רשת לתמיכה והשני ניתוח נרתיקי לחיזוק הרקמות החלשות, אשמח לחוות דעתך איזה ניתוח עדיף לבצע, איני עוסקת בספורט מלבד הליכות לא מרובות
תודה מראש
עדי
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

מרי
30/12/2020 | 00:27
בתרבית שתן מצאו קלבסיאלה פנאומוניה.
אין שום תסמין,אני בת 80ורציתי לדעת מה זה?
ואם אפשר לעשות חיסון קורונה
תודה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

אור
16/12/2020 | 17:32
יש לי כבר חודשיים הפרשות בצבע ירוק צהוב כמו נזלת , עשיתי מלא בדיקות והרופאים אומרים שהכל אצלי תקין ולא יודעים מזה , לפני שנתיים זה היה לי גם שלקחתי גלולות אבל הפסיק אחרי שנה בערך , ועכשיו חזרתי גלולות וזה חזר אז עשיתי הפסקה של חודש לראות עם זה יעבור אבל זה לא עובר לי אני משתגעת לא יודעת כבר מה לעשות
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

עירית
10/12/2020 | 11:13
היי...טיפולי לייזר עוזרים לבריתת שתן?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

תרז
09/12/2020 | 20:29
שמתי לב לאחרונה כשאני אוכלת חריף לאחר מתן שתן ממש שורף לי באיבר מין. זה דבר שלא קרה לי בעבר. רק לאחרונה שמתי לכך דגש. מה הסיבות לכך והאם זה מראה על בעייה בכליות?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

דנה
18/11/2020 | 14:10
ייתכן שכל פעם שאני שותה הרבה נוזלים ואני מטילה שתן לעיתים תכופות, נהיה לי סוג של התכווצויות בפתח השופכה כאילו הרגשה משהושהשריר שם נפתס או משהו קשור למשהו עצבי שם?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

שאלה
16/11/2020 | 15:14
אני מטופלת בפיזיוטרפיה,אני לא מצליחה להתרוקן בעת צואה וגם כשרוצה לתת טיפת דחיפה בעת הרגשת צורך לא מצליחה לעשות זאת כאילו אין שם שריר,האם הפיזיוטרפיה יכולה לעזור לשריר הרקטום להתחזק ואז אוכל להתרוקן ביציאה? אני בת 33.5 חודשיים וחצי לאחר לידה.
לפי ידיעתך האם המצב ישתפר או שכדאי לעשות ניתוח?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

תמי
30/10/2020 | 07:39
חשוב לציין,שכחודש משתמשת בויגפם ובאובסטין בנרתיק.לסרוגין
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש