דלג לתוכן

שינויים סקלרוטיים ב-SIJ.

פורום כירופרקטיקה

ד"ר מיכאל שוורץ

ד"ר מיכאל שוורץ

אני כירופרקטור מוסמך משנת 1994. חבר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה ומורשה משרד הבריאות. עובד בשתי קליניקות פרטיות. אני מטפל במגוון שיטות גם כירופרקטיקה מסורתית וגם עדינה. בנוסף, אני מטפל מוסמך באינטגרציה מבנית שזו שיטה שנועדה דרך טיפול ברקמות רכות לשפר יציבה לאנשים שסובלים מיציבה לקויה ובכך לעזור לסובלים מכאב. אני מטפל באנשים שסובלים מבעיות שריר־שלד כגון: ✓ כאבי צוואר ✓ כאבי גב תחתון ✓ כאבי גב אמצעי ✓ כאבי ראש ✓ כאבי גפיים ✓ פריצות דיסק ✓ נימול בגפיים האני מאמין שלי... כל אדם הוא ייחודי לכן גם תוכנית הטיפול חייבת להיות מותאמת לפציינט הספציפי . צריך הקשבה מעמיקה והבנת הצרכים של המטופל.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
סתיו טסלר אוסטאופת D.O
סתיו טסלר אוסטאופת D.O אוסטאופתיה
אוסטאופת מוסמך המטפל בכלל גילאי האוכלוסייה עם התמחות בתינוקות ונשים בהיריון
 יוסי יגילי - Dip.Ac
יוסי יגילי - Dip.Ac רפואה סינית
5.0
( 24 חוות דעת )
"שנים אני מכירה את יוסי, בכל םעם שיש לי כאב, הוא ישר עולה מה הבכעה ומטפל, וודע בדיוק היכן ללחוץ, מקצועי ומדוייק"
בלינדה פלדמן
בלינדה פלדמן תזונה ודיאטה
מטפלת ברפואה סינית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםכירופרקטיקה

בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום כירופרקטיקה

פורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול

בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו