מכשירה אלפא סטים
פורום פסיכיאטריה
פרופ' ערד קודש
5.0 ( 9 חוות דעת )
פרופ' ערד קודש מנהל את מערך שירותי בריאות הנפש בקופת חולים מאוחדת, לשעבר מנהל מחוז ירושלים והשפלה במכבי שירותי בריאות. כמו כן הוא משמש כאיש סגל בפקולטה למדעי הבריאות והרווחה באוניברסיטת חיפה ופרופסור בחוג בריאות נפש קהילתית. בעבר היה אחראי על מחלקת אישפוז יום במרכז לבריאות הנפש לב השרון. במסגרת מרפאתו מטפל פרופ' קודש במגוון הפרעות: הפרעות חרדה, הפרעות במצב הרוח ודיכאון, פסיכוזות וסכיזופרניה הפרעות אישיות, הפרעות פסיכיאטריות של הגיל המבוגר. מרפאתו של פרופ' קודש מאפשרת גם טיפול מרחוק באמצעות שיחות וידאו, דבר המאפשר הנגשת הטיפול לאזורים מרוחקים ולבעלי מגבלות המרותקים לביתם. כחלק מתפיסת הטיפול בקשיש מבצע פרופ' ערד קודש ביקורי בית. פרופ' ערד קודש משמש כמומחה בתחום הפסיכיאטריה ונותן חוות דעת משפטית עבור בתי המשפט.
מכשירה אלפא סטים חן 02/01/2014 | 12:28בני בן ה38 סובל מחרדות ודיכאון שחוזר על עצמו מזה 18 שנים מטופל בכדורים סרוקסט וקלונקס התחיל שבוע ימים במכשירה אלפא סטים ויש הטבה מרגיש כאשר הוא מפעיל אותו באורות וטעם מתכת השאלה שלי אם זה לא מסוכן ואה זה יעשה נזק בתודה מראש חןהוסף תגובה
תשובת מומחה תשובה דר' קרני רובין 02/01/2014 | 21:46לחן שלום, זה לא מסוכן וזה לא יעשה נזק, אני בספק אם זה ייתן תועלת לטווח ארוך. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
מכשיר אלפא סטיםחן 03/01/2014 | 13:53בהמשך לשאלתי בני בזמן שהוא שם את המכשיר רואה הבזקי אורות וגם מרגיש טעם של מתכת , כאשר הוא התחיל את הטיפול עם המכשיר הוא מטופל אם שני כדורים סרוקסט ושני קלונקס ביום הבטיחו לו שעל ידי המכשיר הוא לאט לאט ירד מהכדורים , וזו שאיפתו. לפני שנה הפסיק באופן הדרגתי אנפרמין שלקח במשך שנה וחצי על ידי טיפול הומאופתי ושמונה חודשים הרגיש מצויין והדיכאון ומחשבות טורדניות חזרו בגדול והיום הוא מטופל בסרקו סט וקלונקס כמו שכתבתי למעלה. היום הוא מטופל גם אצל פסיכולוג קליני . והתקווה שלנו שירגיש טוב ויתפנה לבנות חיי זוגיות כי הוא רווק ולדעתי הלבד הוא הגורם. כחי כולם סיבבו מסודרים נשואים ואם ילדים. יש לי 2 שאלות האחת האם אי פעם הוא יבריא ויפסיק כדורים ? והשאלה השניה שלי היא אם הוא צריך לעשות בדיקה דם של אנפניניל לפי התגובות שכתבת לבחור הקודם דודו, יש לציין שבבדיקת דם של פרולקטין יצא 400 האם זה קשור לכדורים או האם זה יכול להוות בעיה לתאי זרע? בברכה חןהוסף תגובה
חן שלוםר.צ. 03/01/2014 | 23:32כמו רבים אחרים, את מבלבלת בין הביצה לבין התרנגולת (או בין הסיבה לתוצאה). ככל הנראה, הגורם למצבו החברתי הינו מצבו הרפואי, ולא להיפך. כלומר סדר הדברים הוא, שקודם יש לטפל בדיכאון (ועדיף באופן רפואי/מדעי ולא עם שיטות אלטרנטיביות) ולאחר מכן ישתפר מצבו החברתי מעצמו. לגבי הפסקת כדורים - את צריכה להפנים, שבנך סובל ממחלה כרונית לכל דבר וחייבים לטפל באופן רציף כדי למנוע החמרות במצב, כפי שקרה בעבר. השיטות היחידות שהוכיחו יעילות בצורה מדעית הן השיטות הרפואיות, ולא מכשירי תדרים/צלילים, הומיאופטיה, דיקורים וכד'.הוסף תגובה
תשובת מומחה תשובה דר' קרני רובין 07/01/2014 | 18:10לחן שלום, 1. מומלץ כי כאשר יש גל שלישי של דיכאון, יש להתמיד בטיפול התרופתי ולא להפסיקו. 2. כאשר הטיפול הוא בסרוקסט, אין צורך בבדיקות "של אנפרניל" מאחר והסרוקסט אינו גורם להפרעה בתפקודי הכבד כמו האנפרניל. 3. לדעתי פרולקטין של 400 הוא תוצאה של החרדה מפני לקיחת הדם, ואינו תוצאה של הכדורים ולא יהווה בעיה לתאי הזרע. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
דיכאוןאבי 09/02/2014 | 11:49שלום לד״ר קרני קוראים לי אבי ויש פחדים וחרדה ודיכאון כבר יותר משנתיים ואני לא יוצא עם חברים כבר שנתיים אני פשוט מסתגר בבית ואני לא יכול לעמוד מול אנשים ואני לא יודע מה לעשות פשוט מבולבל אם ללכת לפסיכיאטר או להשתמש במוצר הזה שקוראים לו אלפא סטים? או לקחת כדורים פסיכיאטרים?חשוב לי לציין שאני בן 20 ולא התחלתי לקחת כדורים מכל סוג שהו מקווה שאני יקבל תשובה בהקדם האפשרי תודההוסף תגובה
תשובהדר' קרני רובין 11/02/2014 | 19:56לאבי שלום, לדעתי עליך לפנות לפסיכיאטר ולבקש ממנו עזרה. אני בספק רב שאלפא סטים יעזור לך במצב שתיארת. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
אלפא סטיםאני 19/07/2025 | 13:11קחו 3.5000 ש"ח ותזרקו לאסלה! זה אלפא סטים!!! בולשיט אחד גדול! בנוסף לעלות הנ"ל תוסיפו עלות סוללות שיש להחליף כל יומיים בערךהוסף תגובה
כתבת את זה אתמולרז 20/07/2025 | 18:38האם באמת הספקת להתנסות בזה ?הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סכיזופרניה
-
מיזופוניה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול בהפרעות אכילה
-
טיפול פסיכיאטרי
בדיקות קשורות
-
קארבאמאזפין
-
דופמין בשתן ב-24 שעות
תרופות קשורות
-
ציפרלקס
-
לבומפרומאזין
מונחים קשורים
-
פרחי קנאביס
-
הזיה, הלוצינציה
רופאים בתחום

ד"ר אילן וולקוב פסיכיאטריה
5.0 ( 22 חוות דעת )
"הגעתי לאילן אחרי תקופה מאוד לא פשוטה, ובלי לדעת למה לצפות. מהרגע הראשון הייתה תחושת הקשבה אמיתית, בלי שיפוטיות... ההסבר היה ברור, והיה מקום לשאלות ולחששות. הטיפול עזר לי להבין את עצמי יותר טוב..."
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריה

פרופ' ערד קודש
ד"ר עופר בר