אוי סליחה טעיתי שמוליק כבר לא איתנו
פורום פסיכיאטריה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
אוי סליחה טעיתי שמוליק כבר לא איתנו רותי 06/11/2015 | 14:51ונישארתי לחשוב שהוא כאן איתנו...אז האבחנה שנתתי לך שגויה נעבור לאיבחון חדש פה איתך..כמובן ללא ידיעתך ומאחורי גבך. אז פיצול אישיות אין לך אבל מחלות נפש אחרות ואולי כמה יש לך...הידעת שמוליק הסטודנט לפסיכולוגיה שיש לך כמה וכמה מחלות נפש...ופסיכולוג כבר לא תהיה אף פעם. מה אתה נותן לאנשים ליראות דברים שאינם קיימים? כאילו בוא נשפשף את עיניינו ...מה נתת לי ליראות את הודעותיך הלא קיימות מהיום שהרי אתמול עפת ,או ליתר דיוק אתה אעפת את עצמך, (כמובן לא אנחנו) ומה לא מצא חן בעיניך שעפת את עצמך? אז אולי ד"ר רובין תוכל לעזור לך עם איזה כדור קטן קטנטן לא להעיף את עצמך ממקומות. ולא לתת לאנשים כמוני שכן למדו פסיכולוגיה ואף סיימו מאמי (מה שזה בספק שם אצלך) לראות את שאינו ניראה. אתה ממש חולה..פיכס איזה גועל נפש של אנשים, ועוד מציין שהוא לומד פסיכולוגיה בושה לאוניברסיטה שבה אתה לומד ..באוניברסיטה שבה אני למדתי אין דברים כמוך ולא יהיו אף פעם. אפילו לא היית זוכה להיכנס בשערי האוניברסיטה שבה למדתי. ולשם שמירת הפרטיות לא אחשוף את שם האוניברסיטה שבה למדתי.
לרותיסיוון 06/11/2015 | 14:55יש פה אנשים חולים ומסכנים שאת יורדת עלייהם במקום לחזק אותם. זה לא יפה.
אנשים פה לא מסכניםאוסנת 06/11/2015 | 22:12אלא צריכים יעוץ. מי שמרגיש מסכן שידבר בעצמו, אין צורך לדבר בשם אנשים אחרים. לא יזיק קצת חוש הומור לפורום הזה, במקום לדבר כל הזמן על תרופות, ביטוח לאומי וקיצבאות. סה"כ יש מחלות יותר קשות זה הרע במיעוטו.
אני יורדת...על מי ירדתי? בואי תני שם אחד..רותי 06/11/2015 | 22:15לא יהיה באמתחתך אפילו שם של בן אדם אחד.
לרותיסיוון 06/11/2015 | 22:22על שמוליק לדוגמה.ועוד אחרים. רק על מת לחיות 3 לא ירדת לבינתיים...
נכון אני עם אוסנת...אף אחד פה לא מסכן.רותי 06/11/2015 | 22:25ומי שחושב שהוא מסכן שילך מהר לפסיכולוג שיבדוק אותו, ולפסיכיאטר שיתן לו כדורים. אוסנת בחורה חכמה מאוד רואה את הדברים בפרופורציות הנכונות ומציאותית מאוד, מבינה מה הם החיים ואני מניחה שגם חייה מתנהלים על מי מנוחות כשם שניתן לראות מדבריה פה. כולנו באים להנות פה בפורום כמו בחיים ולשפר יותר ויותר את איכות חיינו באמצעות הפסיכיאטריה והפסיכולוגיה, לא צריך להתרגש משום דבר ובטח לא מכול פלוץ שמישהו מפליץ פה או במקום אחר על האחרים. ואם דברי בוטים או מעליבים לא צריך להתרגש ולאעלב מכול דבר או ליתר דיוק משום דבר, צריכים לדעת לקבל את הכול בפרופורציות הנכונות ולשמור על קור רוח ..בשונה מימה שנועה רשמה לי, לשם ההנגדה. ולא לידאוג ד"ר קרני רובין הגדולה כאן לעזרתכם/שרותכם ובישבילכם.
מאמי שמוליק ירד על עצמו... שמוליק העיף את עצמורותי 06/11/2015 | 22:27מהפורום, תשאלי אותו אם את לא מאמינה.
מת לחיות 3...כולם מתים על מת לחיות 3, תמותי גםרותי 06/11/2015 | 22:29את לחיות אז נאהב גם אותך. הבנת?
סיוון אולי במקום לבדוק מי אמר למי ומה אמר למהרותי 06/11/2015 | 22:37תתחילי בחיפוש מורה לסריגה לבנות פה שרוצות ללמוד את הדוגמאות היפות ששלחתי בקישור בהודעתי על סריגה (תסתכלי בהודעותי מטה). רק מורה מכשרת ביותר תתאים לנו פה, האם את מכירה מישהי כזו?
לרותיסיוון 06/11/2015 | 22:38אל תחליפי נושא.
לאוסנתדיכאון זה הרע במיעוטו? WTF 07/11/2015 | 01:13דיכאון זה "הרע במיעוטו"? אובדנות זה "הרע במיעוטו"? איך את יכולה להיות כל כך חסרת רגישות? עדיף לדבר על כסף, לא? some people have real problems בזמן שאת מתעסקת ברדיפת בצע בפורום פסיכיאטריה (שקשור הרבה). עדיף גם להתכחש למחלה שלך. אם לא היית חולה לא היית מגיבה כאן. אנשים בריאים לא נמצאים בפורום פסיכיאטריה. חומר למחשבה.
כן, דיכאון זה הרע במיעוטואוסנת 07/11/2015 | 07:23יש נכים פיסית, יש סרטן, יש מחלות עיניים, חרשים וכו' ושמישהו יגיד לי שהוא מוכן להחליף את ה"דיכאון" שלו באחת המחלות הנ"ל. אנשים בריאים יופיעו גם בפורום פסיכיאטריה. אם הפסיכיאטרים מאשפזים בכפייה, אז הם יופיע להם גם בפורום. מי שעוסק ברדיפת בצע זה כל אלה שממציאים לעצמם מחלות והולכים לביטוח לאומי לקחת כסף, ובמקום להודות שאין להם יכולת כלכלית להתפרנס אומרים שיש להם מחלת נפש.
ממש יפהאוסנת 07/11/2015 | 08:04אמא שלי יודעת לסרוג, ,אבל זה יעלה לך בלקחת 200 מ"ג זיפרקסה:-).
סרטן על פני ocdרותם 07/11/2015 | 16:01אני היתי מוכנה להחליף את הocd שלי בסרטן ואפילו סופני.קודם כל סרטן הוא לא כרוני או שאתה סובל ומת או שאתה נלחם ומנצח,ואילו מחלת נפש היא כרונית הסבל לכל החיים.בסרטן יש חמלה הבנה רחמים.במחלת נפש יש ניכור אשמה בקורת ובוז אחד גדול.תקח כדורים ידונו אותך היא רואה אותך כלא שווה לאדם נורמלי.תתשפז יצחקו עליך ירעתו ממך.תכנס לדכאון יאשימו אותך במחלתך.בסרטן אף אחד לא יצביע עליך ויגיד לך אתה אשם במחלה שלך.
ואלו שלוקחים ביטוח לאומיאוסנת 07/11/2015 | 16:09למרות ש"מחלתם" מאפשרת להם לעבוד, אין להם שום ערך לכסף. אולי הפסקת הקיצבאות, והעברתם לחולים אמיתיים, תגרום לכל חולי הדיכאון האלה, וגם לחרדים, חד הוריות וכל שאר ה- "מסכנים" שלוקחים קיצבאות, להעריך את הכסף ולא לקרוא לזה רדיפת בצע.
לרותםאוסנת 07/11/2015 | 16:16לדעתי את טועה. לאנשים תמיד תהיה ביקורת לא משנה מה. סרטן זו מחלה קשה, עלולה לגרום למוות, ועלולה לחזור. הטיפולים של חולי הסרטן הם קשים. מעבר לזה שיש "חולי נפש", שכל הזמן רוצים שהכל יהיה סביב המחלה שלהם וזה די מעצבן.
לרותם כמה שאת ....לא חשוב!אני 07/11/2015 | 16:27מילא הפרעה נפשית בסדר.. אבל איפה החשיבה הרציונלית שלך?? איך את משווה ocd (שגם אני סבלתי ממנו עד הטיפול התרופתי) למחלה הארורה עלי אדמות סרטן? זו מחלה כל כך קשה, מתישה פיזית ונפשית שדנה חולים רבים למוות. רק אם יש לך סוג "קל" או הרבה מזל אז יוצאים ממנה וגם אז אין ביטוח שזה לא יחזור. ocd מחלה לא פשוטה כלל אבל נראה לי שאת לא משקיעה מספיק בטיפול או שאינך מקבלת טיפול תרופתי טוב כי בהחלט ניתן למתן את הסימפטומים ולטפל בשורש הבעיה שהביאה אותך לחרדות. שתהיה לך רפואה שלמה ותאמיני לי שעדיף נפשי (מלבד סכיזופרניה) מאשר מחלות קשות.
מה באמת אמא שלך יודעת לסרוג ממש טוב?תראירותי 07/11/2015 | 16:43לה את הקישורים ששלחתי לדוגמאות שם ..תסתכלי בהודעותי הקודמות, האם היא יודעת להכין בגדים כאלה (החליפות לתינוקות מצאו חן בעיני בין היתר כמובן) אם כן אולי היא תהיה מוכנה ללמד קבוצה של בנות מהפורום, ואני ביניהן תשלום לפי שעות לימוד לכול אחת. ומה הקטע עם זיפרקסה? מה אמא שלך פסיכיאטרית? אז אולי גם תירשום שם רצפטים לבחורות ,ותיתן טיפול נפשי על הדרך..
רותם אוי לך שאת חושבת כך. סרטן זו מחלה שמתיםרותי 07/11/2015 | 16:49ממנה. מה היית מחליפה את האו סי די שלך בסרטן סופני? וגם אם היו אומרים לך שנישארו לך 3-4 חודשים לחיות? אם האו סי די לפחות את חיה עם סרטן סופני וסרטנים קטלניים רבים אחרים לא היית ביכלל במצב של חיים לא משנה איזה חיים.אז מה את מעדיפה את המוות או החיים?לחיות או לחשוב כול היום על נשימתך האחרונה שקרבה?
אפשר להבין את רותםאנונימי 07/11/2015 | 17:05למרות אמירתה הקשה, החרדה והדיכאון לפעמים משרים עליך הרגשה שאתה נמצא בסוג של "גיהינום נצחי", ופשוט אתה רוצה להפסיק את זה.. :\
לרותם אני מצטרפת אל דעתו של אני ואוסנתרותי 07/11/2015 | 17:12את אינך יודעת על מה את מדברת כי כניראה אף פעם לא היית במצב שהסרטן היה ממש קרוב אליך (קרוב משפחה לדוגמא) סרטן זו המחלה הכי קשה עלי אדמות והכי קטלנית, לדעתי מתים ממנה יותר מתאונות דרכים ,שתביני כמה אנשים שחולים בה ויחלו בה אי פעם יצאו אם בכלל מימנה.זה כמו להגיד לבן אדם אתה נימצא עכשיו בין החיים למוות אם הסרטן יכריע אותך אתה תמות ואם יתמזל מזלך או שהרופאים יצילו אותך (שזה יותר תופס פה ,כי אין פה כול כך עיניין של מזל) אז אתה תחיה. כאילו גזרו עליך גזר דין מוות. זה פשוט נורא.היכול להיות יותר נורא מיזה!! אני חושבת ד"ר קרני רובין צריכה לטפל בך למה כפי שאני רשם לך ניראה שהטיפול שאת מקבלת לא מספיק טוב מחשבתך אינה בהירה פה כלל וכלל ואינה נאחזת במציאות/רציונלית כפי שאני רשם לך. לכי לטיפול אצל ד:ר קרני רובין היא פסיכיאטרית מצויינת היא תעזור לך שם בסבלך שאף פעם (תזכרי זאת) לא ישתווה לסבל של חולי סרטן שהינם יודעים אם יקומו מהמיטה בביתם מחר בבוקר. ואת יודעת מה? יש לי רעיון טוב בישבילך, לכי למחלקה אונקולוגית (כפי שאת יודעת מחלקה שבה מטפלים בחולי סרטן) באחד מבתי החולים הגדולים בארץ וראי במו עינייך איך ניראים אנשים שמשוועים לחיים ,שהדבר שהם הכי אבל הכי היו רוצים בחייהם זה לא אוטו חדש, לא וילה יפה, לא טיול לחו"ל, לא דירת נופש בניו יורק, לא בושם של ורסאצ'ה, לא לאכול פיצה בפיצריה הכי יפה בארץ, לא לאכול המבורגר מהמקדונלדס, לא ללכת לטיול השופינג הקבוע בקניון ולגעץ את כרטיס האשראי בכול חנויות הבגדים היפות , אלא חיים. הדבר היחידי שהם היו רוצים אלה החיים. משהו שהוא כול כך ברור לכול אחד ומובן לכול אחד אבל בישבילם הוא כבר לא מובן. ח...י...י....ם.. ואם היית אומרת לחולה בוא אני נותנת לך את החיים תמורת 10,000,000$(וסתם אני מקצינה פה בסכום כן) סכום עלותו של ניתוח חדשני או סדרת טיפולים של שנים שתציל אותך מהסרטן ,אותו בן אדם היה מוכר את כול החיים שלו את הבית שלו את הבתים של כול המשפחה שלו פותח את כול החסכונות שלו משיג כספים מנדבנים ומכול מקום אפשרי נישאר חסר כול (הומלס ללא בית וללא חיים) ..רק בישביל דבר אחד -לחיות.רק בישביל החיים. החיים אין יותר יקר מהם ולכן עלינו לשמור עליהם ולשמוח כול יום שאנחנו חיים ולא הולכים למות למשל ממחלות כמו סרטן ואנחנו פותחים את העיינים בבוקר ומחייכים על הבוקר בעת ריצתנו אל עבודתנו עמל יומנו. את מבינה לפעמים אנשים לא יודעים איזה זעזועי מוח יש בחיים לאנשים חסרי מזל שהם לא בחרו להיות חולים ויותר מכך לא בחרו למות. כי אף אחד לא רוצה למות. כולם רוצים לחיות. כל בן אדם באשר הוא אדם רוצה לחיות.
אנונימי לך גם אתה לטיפול אצל ד"ר קרנירותי 07/11/2015 | 17:17שתחיה אותך קצת..
עדפה אישיתרותם 07/11/2015 | 18:08אני כתבתי את ההעדפה האישית שלי ותו לו.אנני בה לזלזל במחלת הסרטן פגשתי אנשים שחולים בסרטן ועל הרס דווי.אבל אני אישית היתי מעדיפה מחלה שהיתי יודעת שאפשר לעברי מימנה ולא כל החיים לקחת כדורים שהורסים את המוח.אחרי שימוש של עשור את מתחיל להרגיש את הירידה המנטלית בריכוז בזכרון.אני לא חושבת שיש חולים שרוצים שהכל יסתובב סביב המחלה שלהם אני חושבת שבתקופות בהם המחלה פעילה איאפשר להסתיר אותה.בזה שהוא שלב גם למשפחה נמס כי זה כרוני בניגוד לסרטן.חוץ מי זה אני לא הראשונה שעדיפה מחלה פיזית על נפשית.
מיכול המחלות הפזיות את מעדיפה להיות חולהרותי 07/11/2015 | 21:18בסרטן.טוב אז נקווה בישבילך שיום אחד תחלי בסרטן שתוכלי לישפוט אז מה גרוע יותר האו סי די שלך או הסרטן. תאמיני לי שאת לא נורמלית. . כאילו התרופפו לך כמה ברגים במוח. לכי דחוף לד"ר קרני רובין שתחזק לך את הברגים שם. ניראה שאת ביכלל לא מבינה מה זה מחלות מה הם הטיפולים שניתנים לך עד כמה הם עוזרים לך איך היית ניראת ללא הטיפולים. את מזלזלת במה שיש לרפואה לתת לך וכול הזמן מרחמת על עצמך עם מחלות שאף אחד לא היה מאחל לאף אחד. ולכן אמרתי לך שאם יום אחד תחלי במחלה ההיא אז יהיה לך מקום להשוואה. אין לי מה לירשום לך יותר. ממש בחורה מקוממת את...ומעודף שכל את ממש לא סובלת. לכי לפסיכיאטרית פה תעזור לך קצת לעשות שם סדר במוח ולהערייך יום יום את אשר אלוהים נתן לך. שהרי הוא נותן לכול אחד. לאחד יותר לאחד פחות אבל אין אחד שלא קיבל איזו מתנה לחיים מאלוהים. חפשי בחייך יחד עם ד"ר קרני כמובן את המתנה שאלוהים נתן לך לחיים. אני בטוחה שתימצאי כזו לפחות אחת אם לא יותר.
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 20:03לרותי שלום, זכותך לכל דעה אך לא זכותך להעליב ולהשפיל אנשים ולהשתמש בשפה בוטה. לא תהיה ברירה אלא למחוק את ההודעות שלך. בכדי למנוע זאת, אנא ממך הפסיקי את הדיבור הבוטה הזה. אין לך זכות לכתוב את מה שכתבת לשמוליק ואין לך זכות לכתוב את מה שכתבת לרותם. מילים יכולות להרוס ולגרום לאסונות. אני מקווה שבזה הדיבורים הבוטים שלך יסתיימו. דר' קרני רובין
רותםאני 11/11/2015 | 08:44האם חלית פעם בסרטן שאת יכולה לרצות את זה גם על פני ocd אם חלית פעם ואת מעדיפה על פני ocd בסדר אבל האם זה המצב?
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 11/11/2015 | 20:17לאני שלום, גם זה מיותר לחלוטין. דרך אגב, אין סבל גדול יותר מהסבל הנפשי. דר' קרני רובין
אין סבל גדול יותר מהסבל הנפשי.לכל הבורים למיניהם 11/11/2015 | 20:35אמרה נכון ד"ר קרני. כל מילה בסלע. לכל אלה שחושבים שסרטן היא המחלה הגרועה ביותר שקיימת, שמעתם על ALS? (מחלת לו גרג) שמעתם על האנטינגטון? מחלות ניווניות חשוכות מרפא שלא מאפשרות לך להזיז שום שריר בגוף, אתה מאבד שליטה על הסוגרים, ובסוף אתה גם לא יכול לדבר ולנשום ומרייר על עצמך? אתה בכיסא גלגלים ולא יכול לעשות שום תנועה חוץ מטוויץ' של העין שזאת הדרך היחידה שלך לתקשר? תשכילו את עצמכם קצת. סרטן יותר גרוע מדיכאון עלק.

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד