אנא הפסיקו לכפות אנשים למיטה ללא צורך
פורום פסיכיאטריה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
אנא הפסיקו לכפות אנשים למיטה ללא צורך יניב 10/11/2016 | 14:28ולהזריק להם סמים אנטי-פסיכוטיים דור ראשון. למה אתם עושים לנו את זה? אנחנו לא חיות! די לאלימות בבתי חולים פסיכיאטריים!
לחיות כן מותר לקשור ולהזריק אנטי-פסיכוטי?אוסנת 11/11/2016 | 12:34גם לחיות לא צריך להתנהג כמו שפסיכיאטרים מתנהגים ל"חולים". אין צורך בקשירה למיטה וכפיית כדורים/סמים, מלבד הצורך של הפסיכיאטר לדרדר את מצבם על מנת והמשכורת תדפוק כל חודש וה"חולה" לא יוכל לתפקד ויהיה עם טראומות של אישפוז שבוי בכפייה בתוך המערכת הפסיכיאטרית.
יניב היית בעברך מאושפז בבית חוליםגלי 11/11/2016 | 13:46פסיכיאטרי במיקרה ? אתה יודע אנשים שמאשפזים שם הם לא הכי בסדר בראש, את זה ידעת או שלא ידעת? כי אם לא ידעת אני שמחה לחדש לך. בבית חולים לחולי נפש הצוות תמיד בסדר והפציינט או בשמו העממי המשוגע תמיד אבל תמיד לא בסדר. כי זה המהות של הבית חולים. טיפולים לפי ראות עינם של הפסיכיאטרים והפסיכולוגים שנימצאים שם שעושים ביכלל טובה לזבל האנושי שמגיע לשם..כי אם אינך יודע רק זבל אנושי מגיע לבית חולים הפסיכיאטרי או כהגדרתך חיות. בני אדם לא מגיעים לשם. בני אדם של נימצאים שם בין כותלי הבית חולים הפסיכיאטרי הבני אדם נימצאים בחברה. המשוגעים, והחיות, והזבל האנושי הוא זה שנימצא שם. יום טוב לך יניב..בהנחה שהיום שלך טוב ואתה לא בין כותלי הבית חולים הפסיכיאטרי.
ואם משהו מתשובתי אינו ניראה לך אוגלי 11/11/2016 | 13:54למישהו אחר פה בפורום אתם מוזמנים לקבל את אישורו של כול מנהל בית חולים לחולי רוח לדברי. או שיש פה אנשים שבא להם קצת לחדש כוחות בבית משוגעים...אני בטוחה שיעזרו להם שם יפה בכך. כן כן לחברה הנורמלים והנחמדים עם המחלות הקלות כאן הידעתם שיש גם כאלה אנשים שמחפשים את חידוש הכוחות שלהם באיזה אישפוזון בבית משוגעים בימקום ליסוע לסופ"ש יפה בצפון, בדרום, במזרח או במערב ארצינו ,לטייל בארצנו היפה או ליסוע לחו"ל אל מעבר הים. הם בחרו להשתגע. ואל משוגע מתייחסים כמשוגע כך בחברה הכללית וכך בבית חולים לחולי רוח. ושוב יום טוב לך יניב בהנחה שהוא טוב
אף אחד לא בוחר להשתגעאוסנת 11/11/2016 | 14:36לא מדובר בחולי רוח לפי טענתך, מדובר באנשים חסרי אמצעים בדר"כ צעירים שאין להם תקציב ליסוע ולבלות, ואין להם תמיכה חיצונית בגלל נסיבות החיים שלהם. הפסיכיאטרים מנצלים את מצבם ומתעללים בהם באמצעות כדורים, קשירות, כליאה. הדעה של אף מנהל "בית חולים" לחולי רוח לא מעניינת. ואגב, מנגנון החסימה באתר לא משהו והמבין יבין.
סליחה את רוצה להגיד לי שכול האנשיםגלי 11/11/2016 | 19:18חסרי האמצעים מגיעים לבתי חולים לחולי נפש? האומנם מצב כלכלי קשה/רעוע הוא סיבה להישתגע? באמת את חושבת כך גברת אוסנת. כי אני לא חושבת כמוך. אני חושבת שזו שטות לומר כזה דבר. יש הרבה אנשים שבקושי יש להם כסף ליקנות אוכל במכולת (שימי לב רשמתי במכולת לא בסופארמרקט, כן כן קיימים גם אנשים שקונים במכולת) ואת יודעת לעולם הם לא יעשו דברים בחברה שהחברה תקיא אותם מיתוכה הישר לבתי המשוגעים ,שישתגעו שם. אם הנושא הנ"ל מעניין אותך תפסי איזו שיחה עם ד"ר קרני או עם איזה מנהל בית חולים לחולי נפש והוא יבהיר לך איזו סוג של אוכלוסיה או בהמות מגיעה לבית חולים לחולי רוח. אלה אנשים מסוג מסויים שמגיעים לשם ולדעתי רובם ,אני לא אומר כולם כי זה אינו תחום היתמחותי ולא הביעה דעה בתחום שאינו מהתמחותי, בעלי מחלות גנטיות ,מחלות שהם נולדו איתם ותמיד היו צרות איתם מיום שנולדו אלה אנשים שהם לא הישתגעו ביום אחד. ביום אחד לא מישתגעים, אלה מחלות שרואים את ההידרדרות ששיאה הוא האישפוז בבית חולים לכול אורך שנות חייהם. כלומר בן אדם נולד עם מחלה שאפשר ליראות את ניצני השיגעון או את האפשרות שיגיע יום אחד לבית משוגעים עוד בשלבים מוקדמים, אף בילדות. כאילו את רואה דברים אצלו שזורים כחוט השני לאורך השנים שהשיא או הקריסה הנפשית שלו מתבטאת באישפוזו בבית חולים הפסיכיאטרי. יש אמות מידה מאוד מדוייקות לפיהם פסיכיאטרים בבתי חולים לחולי נפש קובעים מי יאושפז קרי- הישתגע, ומי לא. אין פה שום דבר שרירותי אוסנת. פסיכיאטריה ופסיכולוגיה הם מיקצועות מדעיים בדיוק כמו מתמטיקה.וכך גם האיבחונים הניתנים לכול אדם שניכנס לשם וכך גם הטיפול הניתן לו. רק שלא ידע אדם מצרות, ויגיע לשם. זה המקום האחרון שכדאי לאנשים להגיע לשם. וסימכי עלי אני קצת מבינה בנושא...(או אולי קצת הרבה זה יותר מתאים פה).
לגלימאיה 11/11/2016 | 20:39איך את מגדרה מישהו בכלל כמשוגע? יש מושג כזה? איך את בכלל אומרת שכל האנשים שמגיעים לבתי חולים פסיכיאטריים הם חולים קשים מיום היוולדם? לידיעתך, אחי חלה בסכיזורניה בזמן שהיה בשירות צבאי בגיל 20. אחד הטריגרים היה סמים כמו מריחואנה. היו לו סך הכל 20 אישפוזים בערך באבארבנל והוא בן 40 היום. את חושהת שהוא עלוב? את חושבת שהוא נהנה מזה? והיו לו חיים בריאים ותקינים וילדות ולידה תקינה לפני כן
לא רק אנשים חסרי אמצעיםאוסנת 11/11/2016 | 20:40אנשים שאין להם תמיכה חיצונית, אנשים שיש להם משפחה או סביבה שתומכת באישפוז, או כאלה שנתקלו בפסיכיאטרים מכל מיני סיבות. ברגע שבן אדם אושפז הוא כבר בבעייה. פסיכיאטרים משתמשים בבריונים על מנת לכפות טיפול מזיק. בעצם מה שמעניין את הפסיכיאטרים זה להחשב רופאים ולקבל משכורת קבועה, או לרשום בפייס טייטל של בעל קליניקה או "רופא בכיר" בבית חולים. לא מעניין אותי שיחה עם פסיכיאטר או מנהל "בית חולים" יותר נכון בית זוועות. יש להם אינטרס להציג את האנשים שם כבהמות כמו שאת כותבת, כדי לתת לגיטימציה למה שהם עושים. יש שם מגוון של אנשים ולא ניתן להכליל ולהגיד שכולם טובים או לא טובים.
אוסנת חביבתי בית חולים לחולי נפשגלי 11/11/2016 | 21:15או בשמו העממי בית משוגעים הוא אינו גן ילדים. הבנת אותי? ומי שמגיע או מובא לאישפוז שם הוא תמיד אבל תמיד לא בסדר בראש הבנת את זה? אנשים שהם בסדר בראש לעולם לא יובאו או לא יגיעו לבית חולים פסיכיאטרי . מי שנימצא שם כניראה צריך להיות שם. עכשיו רשמת ברגע שבן אדם אושפז הוא כבר בבעייה בזה את ממש צודקת, קלעת בול למטרה פה. אישפוז או בן אדם שהוחלט שהוא ניכנס לאישפוז ע"י הצוות בבית החולים שאליו הוא הגיע הוא בן אדם שאכן נימצא בבעיה. אבל בוא נישאל - למה הוא ביכלל הגיע לשם? מה הוא לא ידע שאם יוכנס לשם הוא יהיה בבעיה? לרוב אנשים שמאושפזים אלה אנשים שכבר היו בכמה אישפוזים האם הם לא יודעים איך ניראה אישפוז? איך ניראות הבדיקות הפסיכיאטריות של הפסיכיאטרים או האבחנות שאיתן ניכנס הבן אדם למחלקה שבה הוחלט שיאושפז?איך ניראה הבית חולים מבפנים? איך ניראים החיים בבית חולים לחולי נפש? איך ניראה הקיוסק בבית חולים? האם בן אדם חושב שניכנס לאיזה בית הבראה או שמה למלון חמישה כוכבים לשם חופשה יפה ניפלאה ואם אפשר גם כמה ארוכה. תראי הכול ידוע מראש, בן אדם אדם שניכנס לשם בעיה שלו אם הוא לא היתנהג כמצופה בחברה ובהתאם לקודים החברתיים של החברה וישב ושיגע אנשים בסביבתו לאין סוף, אז אם את שואלת אותי, מגיע לו שיטעם קצת מהחיים בבית משוגעים, שיטעם מגן עדן, למה בגיהנות הוא כבר היה. את יודעת יש אנשים שהראש שלהם כבר לא בסדר, ולא ההורים ולא חברים ולא הסביבה תוכל לסדר להם את הראש רק הצוות המופלא בבית החולים הפסיכיאטרי שאליו הוא יגיע. רק להם יש את הכלים להבראתו. אז אולי טוב שיגיע לשם. שם הוא ילמד כבר היכן מצוי הגן עדן והיכן הגיהנום. הוא ילמד כול כך טוב כמו שאמא שלו ואבא שלו לא לימדו אותו בגיל 3-4 דברים שלמד. יקבל את האמא ואבא החדשים שלו, בחלוקי הרופאים הלבנים. עכשיו רשמת שהפסיכיאטרים משתמשים בבריונים על מנת לטפל באנשים.. מצויין מצויין שהם מחזיקים שם אחים ביריונים שתופסים שם אנשים לשם טיפול, מה את רוצה שהפסיכיאטרים יקבלו איזה זבאנג על הראש או לפרצוף מאיזה חולה רוח משוגע שמישתולל שם בלי הפסקה שיתפוס אותו חזק האח וירגיע אותו כמו שאמא שלו לא הרגיע אותו בניענוע עריסתו בגיל שנה. מצויין , כך צריך להיות, אף רופא לא צריך להיפגע מאיזה חולה רוח בן זונה שהחליט לקחת עוד כמה איתו שם אל הקבר,שיקח את עצמו אל הקבר בישביל זה הוא הוכנס שם לבית חולים הפסיכיאטרי, שיקבור את עצמו הבן זונה ושהאחים יעזרו לו ליקבור את עצמו ושיבוא אחר כך הפסיכיאטר עם הזריקה הגדולה (באורך של מטר כמו בסרטים) ויתקע לו אותה בטוסיק כמו לתינוק,ואז התינוק ישתולל מהזריקה אבל אז הוא כבר יוחזק חזק חזק ע"י האחים הבריוניים גברתניים כך שיוכל להשתולל כמה שהוא רוצה גם ככה הוא ישאר שם מוחזק בידיהם עד שירגע כמובן מהזריקה המרגיעה...זריקת ההרגעה .כן יפה מאוד ככה צריך להיות. בכול בית חולים לחולי נפש ככה. כול הכבוד לצוות. אני חושבת למישרות של אחים פסיכיאטרים בבתי חולים פסיכיאטרים חוץ מתנאי הקבלה תואר ראשון מבית הספר לאחיות צריכים לקבל על סמך ממדי הגוף. כמה שיותר ביריון, כמה שיותר שרירי, שרירים בגודל של בית כול אחד. שיוכלו לבצע את משימתם טוב טוב.להחזיק אנשים, לעטוף אותם (באהבה אה) לחבק עד שהבן אדם נירגע ונירדם.
התגובה היחידה שיש לי לזהאוסנת 11/11/2016 | 21:48היא שאני מקווה שמתכנתי מערכת הפורומים יצליחו לזהות כמו שצריך מחשב של משתמש שמקלל וכותב דברים אלימים, ולא מתחשב באנשים שנכנסים לפורום הזה, שחלק מהם עברו אישפוז. טיפול באלימות הוא לא באמצעות מערכת הבריאות אלא מערכת המשפט.
אחד הטריגרים כפי שהינך אומרת היה סמיםגלי 12/11/2016 | 09:24אבל לידיעתך או לא לידיעתך עם סכיזופרניה נולדים. סכיזופרניה זו מחלה גנטית שתמיד היתה קיימת בו רק פשוט התסמינים פרצו או ניראו רק בגיל 20. וזה לא משנה מה היא ההגדרה של משוגע. גברת לא סתם קוראים לבתי חולים לחולי רוח בתי משוגעים , את יודעת נורמלים לא נמצאים שם. ורשמת שהיו לו 20 אישפוזים בסך הכול..כאילו איך את משתמשת פה במילה בסך הכול. זה לא ניראה לך הרבה 20 אישפוזים? כאילו בן אדם אושפז פעם אחת ,ולא הספיק לו האישפוז האחד הזה? הוא לא הבין את שלימדו אותו שם? את יודעת הצוות מלמד שם בבית חולים מה לא לעשות בישביל לא להגיע לשם יותר ואיך להתנהג בחברה, האם אחיך לא הבין את שהוסבר לו? והתשובה היא כן הוא לא הבין את שהוסבר לו ולכן הגיע לעוד אישפוז ועוד אישפוז ועוד אחד..ואם אפשר עוד אחד..את יודעת ניראה שאין לאחיך גבולות כמו הרבה אנשים או במקרה הזה חולים שמגיעים לבתי חולים לחולי רוח. הוא פשוט לא יודע מה הן גבולות מה שילד בן 3-4 כבר יודע. אז אם את חושבת שהוא בן אדם בוגר והוא חושב שהוא בן אדם בוגר, נו... אז שיראה את הבגרות שלו שלא יגיע חס וחלילה לאישפוז הבא שלו. האם את חושבת שהוא באמת לא יגיע לאישפוז הבא שלו? ועל השאלה הזו אני רוצה שאת תעני לי. אני מחכה לתשובה מימך פה.
יכול להיותמאיה 12/11/2016 | 11:19שאת צודקת והוא באמת לא לומד מה שהרופאים מסבירים איך לא להגיע לאישפוז. ורשמתי סך הכל אישפוזים כאילו טוטאלית, לא התכוונתי שזה קצת. ברור שזה מלא פעמים. מה לעשות.לצערינו יש לו לפעמים ירידה במצב
אני בעצמימאיה 12/11/2016 | 11:49הגעתי לאישפוז פסיכיאטרי חמש פעמים בעבר לא בגלל מחלת נפש אלא בגלל הפרעה נוירולוגית נדירה ובעייתית שלא מגיבה לתרופות נוירולוגיות והייתי צריכה הרגעה נפשית. רק פעמיים מהאישפוסים היו מלאים. בשלושה פעמים האחרות זה היה רק ביום. אני סובלת מרעד תמידי בצוואר שמקשה עליי את החיים ובלי תרופות פסיכיאטריות אני בוכה בלי הפסקה כי הרעד מטריף אותי. אז גם אני משוגעת?
גלימאיה 12/11/2016 | 11:52גלי למה את פה? את הרי סובלת מהפרעות פסיכיאטריות בעצמך אם את כאן לא? את לוקחת תרופות?
את שאלתך, מה לעשות נפנה פהגלי 12/11/2016 | 12:30לפסיכיאטרית ד"ר קרני רובין מהסיבה הפשוטה שאני לא פסיכיאטרית ואני לא יכולה לעזור לך בזה. רק דבר אחד , מאוד חשוב, שכבר רשמתי לך אותו אחזור ואומר אותו. כול דבר שהפסיכיאטרים מלמדים אותו (אם זה בבתי חולים לחולי נפש ואם זה פסיכיאטר פרטי) שיעשה בלי לחשוב הבנת אותי? בלי להבין מה הוא עושה. הוא צריך לקבל את זה כמו תורה מסיני, גם אם הוא חושב שזה לא נכון והוא אינו מסכים עם זה. יש לו הרבה הפרעות חשיבה לאחיך כמו סכיזופרניים רבים ולכן הוא לא מבין ולא עושה מה שאומרים לו פסיכיאטרים ,שזה לא בגדר המלצה זו חובה, הוא חייב לעשות מה שהם אומרים לו אחרת יום אחד ימצא את עצמו בכזו תהום שמימנה הוא כבר לא יוכל לצאת. תשבי ותסבירי לו את זה. את מה שאני רושמת לך פה. זו חייבת להיות נקודת הפתיחה שמימנה מתחיל טיפול פסיכיאטרי וכול טיפול פסיכיאטרי. ואם הפסיכיאטר ,כול פסיכיאטר, רואה (ובתוך 2 דקות הוא יראה את זה) שאי אפשר להגיע אם אחיך לנקודת פתיחה שמימנה אפשר להתחיל טיפול פסיכיאטרי, קרי הוא מסרב או לא מאפשר טיפול בו, הוא פשוט לא יטפל בו. לא יטפל בו לעולם. ומצבו יורע ותהיה הירידה במצב כפי שאת קוראת לה ואת יודעת הדרך לתהום אולי תהיה אינה רחוקה , ואף אחד כבר לא יוכל לעזור לו. הוא צריך לעזור לעצמו ,בישביל שהפסיכיאטרים יוכלו לעזור לו. הוא צריך להקשיב להם בישביל שיוכלו לטפל בו ולעזור לו. את מבינה אותי? תסבירי לו את זה...את יכולה גם לתת לו ליקרוא את הודעתי פה ישירות אולי יובהר לו כך טוב יותר
לא את ביכלל לא ניראת לי משוגעת..גלי 12/11/2016 | 12:51עובדה שאת מחפשת שיעזרו לך ויטפלו בך יפה. את מחפשת מזור ומרפא לנפש שלך. עכשיו מדוע אושפזת אם יורשה לי לישאול? איזו הפרעה נוירולוגית יש לך? עכשיו את אומרת שיש לך רעד בצוואר שבעתיו ניתנות לך תרופות פסיכיאטריות, אז תיראי את סותרת את עצמך פה. כי מיצד אחד את אומרת שזו לא מחלה פסיכיאטרת קרי מחלת נפש ומצד שני את אומרת שאת מקבלת תרופות פסיכיאטריות לא תרופות נוירולוגיות. אז אולי זו כן בעיה פסיכיאטרית. עכשיו לא משנה איזו בעיה הרי כול מטרת הרופאים והרפואה לעזור לך. ולכן אני השאיר לד"ר קרני הפסיכיאטרית פה לענות לך תשובה. היא המומחית לדבר. עכשיו את רושמת שהרעד הוא תמידי כלומר לא ניפסק, אז למה לא ניתנות לך תרופות פסיכיאטיות באופן תמידי כלומר כול יום , בהנחה שאלו תרופות שניתן לקחת כול יום, אבל ממש כול יום כול החיים. למה שאיזשהו פסיכיאטר יתן לך ליסבול? את יודעת רוב התרופות לא ניתנות כול יום ,ממש כול יום כול החיים ,יש החלפות תרופה ,הפסקות בתרופות, למה לא בא לחברה על נרקומנים בתוכה (את יודעת שתרופות פסיכיאטריות מסוג מסויים למשל כדורי הרגעה מסויימים ממכרות , אלו לא דברים שלוקחים כול יום. אף פסיכיאטר לא יאשר לך לקחת אותם כול יום גם עם תעמדי לו שם על הראש בקליניקה שלו) ולכן צריך ליבדוק מה ניתן לעשות פה ואיך לעזור לך. לשם זה יש לך פה את ד"ר קרני. ואת גם יכולה ללכת לפסיכיאטר פרטי שיבדוק את הדבר. אולי הבעיה היא מאוד מסובכת, אם היא לא ניפתרה שנים את מבינה. אני לא יודעת עד כמה ד"ר קרני תוכל לעזור לך פה. לעניות דעתי אחרי שאני קוראת בפעם השניה את הודעתך פה את נימצאת במעין לופ כזה, מעגל כזה. יש רעד ואז את מקבלת תרופות שעוזרות לך לסיים את פעולת הכאב (שהרי אף אחד לא רוצה ליסבול בחיים, נכון?) וברגע שאת רואה שהוקל לך וטוב לך עם הכדורים את אינך רוצה להפסיק אותם..ואולי אז את מכורה להם, ולכן הפסיכיאטר או רופא מטפל אחר שנותן לך אותם מפסיקם כי את מכורה להם (לא ממשיכים לתת כדורים לבן אדם שמכור להם אלא חייבים להחליפם, לא רק מבחינה רפואית גם על פי חוק, אחרת הפסיכיאטר עובר על החוק ביגללך)ואז שוב מתחיל לך הרעד כי הפסיכיאטר הפסיק לך את הכדורים שאת אוהבת מאוד שעוזרים לך לבעיה שלך..את נימצאת באיזשהו לופ כזה. שאת צריכה ללמוד לצאת מימנו. הייתי ממליצה לך ללכת גם לפסיכולוג שיעזור לך בכך. אני בטוחה שד"ר קרני מכירה מלא פסיכולוגים מצויינים שיוכלו לעזור לך בכך. הדבר האחרון שרציתי לומר הוא לא לידאוג הכול מיסתדר, יעזרו לך בכך. יום טוב.
אני פה כי אני אוהבת לעזור. אני העוזרת למלאכיתגלי 12/11/2016 | 13:01ד"ר קרני רובין.פעם הייתי העוזרת לשטן כפי שאומרים , ולווא דווקא בפורום הזה ביכלל בחיים היום עשיתי 180 מעלות והפכתי לעוזרם של המלאכים בלבן..יום טוב לך מאיה חמודה שלנו. צאי קצת לבלות בארצנו הניפלאה, יום שמשי יפה חבל לא לנצלו לטיול נחמד מספיק דיברת על מחלות צאי עם הרעד בצוואר לא נורא יעזרו לך בזה הרופאים, ד"ר קרני מאוד אוהבת לעזור היא אף יכולה לתת לך טיפולים פסיכולוגים מאחר והיא גם פסיכותרפיסטית וגם פסיכיאטרית כן!! פסיכיאטרים יכולים אם הם רוצים לתת גם טיפולים פסיכולוגים לאנשים רק השאלה עם הם רוצים, את יודעת שעה טיפולית אצל פסיכיאטר תעלה לך הרבה יותר מאשר אצל פסיכולוג. אבל אז את מקבלת כניראה או שלא כניראה יותר . גם טיפול פסיכיאטרי וגם טיפול פסיכולוגי. צאי צאי לטייל בינתיים תהני מהיום החמים היום מחר ד"ר קרני לעניות דעתי תחזור אליך. יום טוב
לא...הרעד לא פוסקמאיה 12/11/2016 | 13:01לא הבנת. הרעד לא פוסק עם התרופות הפסיכיאטריות. הן רק עוצרות את הבכי ונותן לי להתמודד קצת יותר טוב. את ההפרעה של הרעד בצוואר יש לי שמונה עשרה שנה. לצערי כנראה שאי אפשר לשלוט בו. עכשיו אני מגישה בקשה לקנאביס רפואי. נראה אם יעזור. רציתי לנסת סי בי די אם שמעת על זה. גם אני בטיפול פסיכיאטרי מאז שיש לי את הבעיה בצוואר. אמא שלי אומרת לי שזה נוצר ממתח נוראית שהפעלתי על השרירים. אז לא יודעת בוודאות אם זה נוירולוגי או לא. תודה ויום טוב גם לך
ורציתי להוסיף רק שלדעתי אין לך ביכלל רעדגלי 12/11/2016 | 13:24בצוואר זה הכול מהראש הבנת? זו מחלה נפשית שביגללה את מרגישה כול הזמן רעד בצוואר. ממתי היא התחילה ? והחשוב מיכך ביגלל מי? לא סתם מתחילות מחלות כאלה יש איזה משהו שגרם לכך, כמו במה שסיפרת לנו על אחיך שפרצה אצלו הסכיזופרניה בעקבות הסמים שלקח. מה היה גורם הדחק שגרם לזה? אני מניחה שזה לא סמים...תדברי עם ד"ר קרני על זה היא תעזור לך בזה. ניראה לי זה ניגרם ע"י דבר חמור שגרם לך לתקופת דחק איומה. אנחנו צריכים ליראות איך אנחנו מסירים את כול גורמי הדחק פה שנוכל לטפל ואף לרפותך מהמחלה. ועכשיו המשך יום טוב חמודה.
אני רואה...מאיה 12/11/2016 | 17:35דאין סוף להתכתבות ביננו. בואי נעשה שזאת תהיה ההודעה האחרונה ביננו כיאנחנו מציפות את המערכת. התרופותהפסיכיאטריות לא יכולות לעצור את הרעד. הן רק בשביל לטפל בתגובה הדכאונית שלי לרעד, שהוא חמור. הרעד הוא נוירולוגי כנראה בשם מיוקלונוס (את יכולה לקרוא על זה בגוגל אם זה מעניין אותך) את הקנאבעס הרפואי אני מגישה מסמכים מהנוירולוג אחרון שראה אותי בתל השומר שיבא להפרעות תנועה ומכתב מהפסיכיאטר שלי שממליץ ורשם שאין קונטרא אינדיקציה לא לתת. נחכה ונקווה לטוב כי הסבל הוא גדול, מהרעד
מה הבעיה שלך..?מאיה 12/11/2016 | 19:39אני לא תקפתי אותך או העלבתי אותך. אין צורך להעליב ולתקוף. מה זאת אומרת שלך יש את הטון האחרון? רק התכווני שאני עונה לך לכל המיילים וזה עושה שירשור ארוך מאוד. ד"ר קרני לא תאהב את זה. ואני פשוט עניתי לך על המיילים שלך לגבי הרעד הנוירולוגי ממנה אני סובלת והתרופות הפסיכיאטריות. אין צורך להיות מגעילה. כולנו פה מחפשים עזרה. נכון, ניתן כבר לד"ר קרני לענות. היא כבר ענתה לי למיילים הקודמים שלי בפורום. תודה לך גלי, תרגיעי את
והפסיכיאטרים לא קובעים בשבילימאיה 12/11/2016 | 19:47או מאשפזים אותי בכפייה. כשהתאשפזתי אני זאת שהחלטתי שאני צריכה עזרה. הפסיכיאטרים לא כופים עליי כלום. יום טוב לך

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד