לקחתי את כל הכדורים הפסיכיאטרים שיש לי
פורום פסיכיאטריה
פרופ' ערד קודש
5.0 ( 9 חוות דעת )
פרופ' ערד קודש מנהל את מערך שירותי בריאות הנפש בקופת חולים מאוחדת, לשעבר מנהל מחוז ירושלים והשפלה במכבי שירותי בריאות. כמו כן הוא משמש כאיש סגל בפקולטה למדעי הבריאות והרווחה באוניברסיטת חיפה ופרופסור בחוג בריאות נפש קהילתית. בעבר היה אחראי על מחלקת אישפוז יום במרכז לבריאות הנפש לב השרון. במסגרת מרפאתו מטפל פרופ' קודש במגוון הפרעות: הפרעות חרדה, הפרעות במצב הרוח ודיכאון, פסיכוזות וסכיזופרניה הפרעות אישיות, הפרעות פסיכיאטריות של הגיל המבוגר. מרפאתו של פרופ' קודש מאפשרת גם טיפול מרחוק באמצעות שיחות וידאו, דבר המאפשר הנגשת הטיפול לאזורים מרוחקים ולבעלי מגבלות המרותקים לביתם. כחלק מתפיסת הטיפול בקשיש מבצע פרופ' ערד קודש ביקורי בית. פרופ' ערד קודש משמש כמומחה בתחום הפסיכיאטריה ונותן חוות דעת משפטית עבור בתי המשפט.
לקחתי את כל הכדורים הפסיכיאטרים שיש לי אוסנת 25/08/2017 | 08:48זה לא עוזר רק קצת. לא יודעת מה לקחת. בתת משקל. לא נותנים לי להבין בעבודה. רוצים לחסום לי את המח, ואז שאני מבינה בלי הכדורים בא לי למות. ושוב כדורים, ושוב לא מבינה ושוב כאבים בגוף. בקושי יש לי כח ללכת לרופא. וגם זה לא עוזר.הוסף תגובה
תוספים בלי מרשם רופאאוסנת 25/08/2017 | 09:02עשו לי רע. הרופא לא יכול לעזור. כל פעם שאני מרגישה לא טוב הוא לא זמין. אין לו איך לעזור לי. קניתי טונייט בלי מרשם רופא. הרגשתי גלים במח לא ישנתי כל הלילה. אני אפילו לא יודעת מי רוקח לי את הכדורים.בלי כדורים עם כדורים שום דבר לא עוזר.הוסף תגובה
בבוקר לקחתי פרטןאוסנת 25/08/2017 | 10:19עכשיו יותר טוב. אין לי מושג מי רוקח את הכדורים האלה. אבל משהו בתגובות של אנשים מוזר, שכל אחד מגיב אחרת לאותם כדורים.הוסף תגובה
פרטןרפי 25/08/2017 | 12:06שמעתי שיש בדיקה כזאות שמתאימה את התרופות.אני עברתי לזריקה פעם בחודש. מרגיש מצויין.שווה כל שקל.הוסף תגובה
יש שיפוראוסנת 25/08/2017 | 12:09אחרי כדורים פסיכיאטרים שאני לא יודעת מי רוקח אותם. אין עדיין תאבון, ולא הולכת לפסיכיאטר, כי במקום לפתור את הבעייה הם מציעים כדורים משמינים, ושתעזוב אותם בשקט. מפנים לדאטנית, מפנים מפה ולשם. ולא באמת מודים שהכדורים משמינים, כי יש כאלה גם כמוני שלקחו כדורים משמינים, ואוכלים פחות ודופקים את הגוף.הוסף תגובה
לא עושה את הבדיקה הזואוסנת 25/08/2017 | 12:22גם לא בחינם. אחרי הכדורים ושינה עכשיו מסתדר. אבל אין פתרון לבעייה, ואין לי מושג מי רוקח את הכדורים או מי מזריק. סיוט לחיות פה. יכול להיות שיצא לך מזל וטוב לך עם זה, לי לא טוב פה.הוסף תגובה
איזה זריקה?הפרשן 25/08/2017 | 13:44איך קוראים לחומר? לגבי הבדיקה: האם הבדיקה מתאימה גם למי שאמור לקחת אנטי פסיכוטי? האם היא יכולה לגלות טעויות באבחנה, למשל להמליץ לו על נוגדי דיכאון ?הוסף תגובה
יש שיפוררפי 25/08/2017 | 13:44אני לא שמן. אוכל הכל חוץ מחיות. בגיל16 החלטתי שאף חיה לא תמות בגללי.הוסף תגובה
את עושה טעותהפרשן 25/08/2017 | 13:47מנסה לטפל בעצמך. זה יעזור לך בטווח הקצר בלבד. הבדיקה נשמע דבר טוב. זה לא רופא שבו את חושדת, זה משהו נייטרלי.הוסף תגובה
פרטןתומר 25/08/2017 | 14:06אוסנת מה את צריכה פרטן בכלל?הוסף תגובה
לפרשן - בדיקה לכדורים.אוסנת 25/08/2017 | 14:07לא יודעת מה זה משהו נטרלי. ואיך יכול להיות נטרלי. אני לא חושדת ברופא. אני לא יכולה לעשות בדיקת התאמה שיש שם כדורים שאני לא מעוניינת לקחת, ולא ניתן להחריג אותם מהבדיקה. וגם הבדיקה לא כוללת את כל הכדורים. אני לא יכולה להמשיך להיות שפן נסיונות, כולל שפן נסיונות של הבדיקה הזו. כל נסיון לא מוצלח שלהם הופך לי את כל הסדר ועושה לי בלגן. מעבר לזה שאין אפשרות לעקוב אחרי הבדיקה הזו אלא להאמין שזה נטרלי, הם לא יכולים/רוצים להסביר איך זה עובד.הוסף תגובה
לתומראוסנת 25/08/2017 | 14:08הכדורים מעייפים אותי. הפרטן מעיר בבוקר.הוסף תגובה
זריקהרפי 25/08/2017 | 14:17בעבר נתנו לי רספירדל בכדורים. זה עזר מאד אבל הרגשתי שהמח שלי נעצר וכל הגוף כאב. הרופא הציע לעבור לרספירדל קונטסה. הרבה הרבה פחות תופעות לוואי. לגבי הבדיקה: אני רק שמעתי עליה. לא מכיר.הוסף תגובה
לאוסנתתומר 25/08/2017 | 14:23פרטן זה סם. אין משהו אחר בשביל להתעורר?לשתות קפה או לרחרח קוקאין?הוסף תגובה
לפרשןאוסנת 25/08/2017 | 14:24הבדיקה היא לא כלי לאבחון "מחלה" היא רק מתאימה כדורים לפי הטענה הקודמת של החברה שמבצעת אותה. היא כן כוללת אנטי-פסיכוטי, אבל לא את כולם. ופה נשאלת שאלת הנטרליות: אם זה כולל גם כדורים לדיכאון וגם כדורים לאנטי-פסיכוטי, אבל אין אבחון של מחלה. צריך לבדוק אם הם מבצעים את הבדיקה לפי אבחנה או לא.הוסף תגובה
אין לך ברירההפרשן 25/08/2017 | 14:27בלי טיפול כלשהו את תאבדי את העבודה. צריך למצוא תרופה שנותנת אפשרות לתפקד. לא חייבים להבין איך התרופה עובדת או הבדיקה עובדת. בדקתי ברשת. יש בדיקה של חברת כצט. היא כוללת הרבה תרופות, גם נוגדות דיכאון וגם אנטי-פסיכוטי. אם התרופה תגלה שאת בכלל זקוקה לכדור נוגד דיכאון שהוא קל יותר מאנטי פסיכוטי, בכלל הרווחת.הוסף תגובה
זה לא אותו דבראוסנת 25/08/2017 | 14:28אין מצב לרחרח קוקאין, ממש לא. אני הפסקתי להיות שפן נסיונות, גם אם זה חוקי/לא חוקי. הקפה לא מעורר אחרי הכדור, הפרטן עוזר.הוסף תגובה
בדיקה- קישורהפרשן 25/08/2017 | 14:29http://neuropharmagen.ctsgenetics.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9F-%D7%92%D7%A0%D7%98%D7%99-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%A1/הוסף תגובה
לאוסנתתומר 25/08/2017 | 14:34אם את שפן ניסיונות בטח יש לך פנסיה של איזה שמונה אלף שקלהוסף תגובה
אני שפן נסיונותאוסנת 25/08/2017 | 14:45וזה נכון שכל נסיון לא מוצלח גורר אחריו הפסדים, אם לוקחים יותר מידי מחלה, ולוקח חודש לתת כדור, אז נגמרו ימי המחלה, ואפשר לפטר. 16 שנה אני שפן נסיונות. על הפנסיה אני לא ארשום בפורום. זה לא קשור לפה.הוסף תגובה
קודם צריך שיהיה אבחון לפני כדור לא?אוסנת 25/08/2017 | 14:57הבדיקה אינה מאבחנת. קראתי מה כתוב שם. באותה מידה אפשר לעשות הגרלה ולבדוק אם צריך כדור לדיכאון או אנטי-פסיכוטי. אני לא בדיכאון למה שאקח כדור לדיכאון? זה כמו שתהיה בדיקה משותפת למחלת לב ולמחלת סכרת. ותהיה תוצאה שתתאים כדור של חולה לב לחולה סכרת. הזוי מאוד. זו מסחטת כספים לכל דבר. כרגע יש את הטיפול שהיה. אבל גם בחינם לא עושה, הם לא מחריגים כדורים ולא מוסיפים הכל. אז לי היא לא מתאימה.הוסף תגובה
לפרשןרפי 25/08/2017 | 16:45מאיפה אתה יודע שהיא עובדת? מי שעובד או לומד לא יכול להסתכן ולהפסיק כדורים.מנסיוני אחרי חודש הכל מתבלבל. בקשר לבדיקה אני שמעתי על בדיקה אחרת שלוקחים רוק מתוך הלחי. זה בחוץ לארץ. אולי קיים גם פה. אני לא יודע.הוסף תגובה
זריקהרחל 05/06/2025 | 22:44שמעתי שיש זריקה שמזריקים לצוואר נגד תסמיני חרדה.היכן משיגים את טלפוןהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דיכאון קליני
-
קלפטומניה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול פסיכיאטרי
-
טיפול בהפרעות אכילה
בדיקות קשורות
-
סכיזופרניה גבולית
-
קארבאמאזפין
תרופות קשורות
-
פלופנתיקסול
-
נורטריפטילין
מונחים קשורים
-
קנאביס רפואי
-
סם
רופאים בתחום

ד"ר עדי שוורץ גריאטריה
5.0 ( 11 חוות דעת )
"דר עדי שוורץ, מאיר פנים, נותן ביטחון עם הידע הרב והנסיון ארוך השנים שלו. מדבר בגובה העיניים, קשוב ונוסך ביטחון"
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריה

פרופ' ערד קודש
ד"ר עופר בר