פורום פסיכיאטריה - עמוד 471
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אנונימי
חומצה פולית 26/05/2017 | 15:37שלום ד״ר אחרי בדיקות דם נמצא אצלי 1.6 חומצה פולית והמינימום זה 5.4 ואני סובל מדיכאון וחרדות ללא סיבה הגיונית רציתי לדעת אם יש קשר תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 01/06/2017 | 20:17לחומצה פולית שלום, חוסר קיצוני בחומצה פולית כמו אצלך גורם לאנמיה מגלובלסטית, וכמו בכל אנמיה, הסימנים הם חולשה כללית, סחרחורות, לעתים קוצר נשימה, דפיקות לב, ובמקרים קיצוניים אף אי ספיקת לב. תופעות קליניות נוספות: נטייה לקרישתיות-יתר (טרומבופיליה Thrombophilia) של הדם ושכיחות גבוהה של מחלות לב וכלי דם, בהן: מחלת לב כלילית (תעוקת לב, אוטם בשריר הלב), שבץ מוחי ופגיעה בכלי דם היקפיים. בנוסף,תופעות במערכת העיכול: תת-ספיגה במעי הדק, שלשולים, כאבים בלשון, אובדן תיאבון. כל זה יכול להביא לתחושה של דיכאון וחרדות. בנוסף לכל אלה בדרך כלל גם וויטמין B12 נמוך ויכולים להיווצר נזקים נוירולוגיים. מעבר לכך שצריך לברר את הסיבה לחסר בחומצה פולית צריך לטפל בכך. בברכה, דר' קרני רובין -
חומצה פולית
חומצה פולית 01/06/2017 | 20:43תודה רבה,אני מרגיש עייפות נוראית לא יודע אם זה קשור לדכאון או לחומצה פולית אבל b12 יצא לי 300 את ממליצה לקחת כדורים גם לb12 או שזה תקין..? תודה -
בי 12
דעה אישית 06/06/2017 | 07:24אני לא רופאה אבל קוראת הרבה בנושא ולדעתי כדאי לך לקחת בי 12. הגבול התחתון לפי קופות החולים הוא נמוך לדעתם של מומחים שונים (נטרופתים וכאלה). אם תגיע ל500 בי 12 זה טוב.בכל מקרה בי 12 הוא מסיס במים כך שהעודפים נשטפים החוצה בשתן ואין סיכון. כמובן תיקח חומצה פולית שבוודאי רשמו לך. ותדע שרמה נמוכה כזו בהחלט גורמת לעייפות נוראה ויכול גם דיכאון. מניסיון! -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 07/06/2017 | 22:01לחומצה פולית שלום, זה תקין אך כדאי לקחת את שניהם מאחר והעלאת החומצה הפולית תגרום לירידה ברמת ה-B12. בברכה, דר' קרני רובין -
B12
אנונימי 07/06/2017 | 22:06תודה ״דעה אישית ולד״ר קרני b12 שלי היה 300 ולא רשמו לי כדורים בשבילו את ממליצה לקחת בכל מקרה? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 23:00לחומצה פולית שלום, דעתה של "דעה אישית" נכונה. יתרה מכך, כאשר מעלים את החומצה הפולית רמת הויטמן B12 יורדת, ולכן בהחלט כדאי שתקח גם ויטמין B12. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
ניתוק
אנונימי 31/05/2017 | 19:27בבקשה תעזרי לי..אחרי התקפי חרדה שהתחילו בשימוש בסמים התחלתי עם טיפול תרופתי היום כבר 3 חודשים ללא התקפים בכלל אבל אני חי בחלום תחושת ניתוק לא נסבלת בכלל! הייתי אצל פסיכולוגים וכלום לא עוזר לאף אחד אין תשובה חוץ מלקשר לחרדה,אין לי בכלל מחשבות ואני לא נמצא בשום חרדה פשוט חי מת המוח מנותק באמת שאני לא בחרדה אבל כל יום הוא חלום כאילו החיים נשכחו בבקשה בבקשה תתני לי עזרה אני לא חי אפילו לא לדקה!!!!פתח בחלון חדש-
ניתוק
אנונימי 01/06/2017 | 03:00חשוב לי לציין שאני מותש נפשית עייפות מטורפת וניתוק מהעולם בצורה קיצונית,גם שינה לא מרעננת להפך,כל יום הוא כלום בשבילי כמו סרט בקשה אשמח לתשובה כי אני נורא סובל מהתחושה הזאת. -
שאלה
דני 01/06/2017 | 20:44יכול להיות שהתחושת ניתוק זוהי הדראליזציה - כתוצאה מחרדה רצופה ותמידית? כמובן עד שיגיע הטיפול הנכון ? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 07/06/2017 | 21:50לאנונימי שלום, אכן כפי שדני כתב לך מדובר בדה- ראליזציה. אתה לא מרגיש חרדה כי אתה משתמש במנגנון הגנה של נתק הרגש מהמציאות. זהו מנגנון הגנה שחיילים משתמשים בו בשדה הקרב, שאנשים שעברו את השואה מתארים. אתה זקוק לטיפול תרופתי מחד ולטיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT) או ב-EMDR. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 07/06/2017 | 21:51לאנונימי שוב שלום, חשוב שתדע שזה לא מסוכן ושתפנה לפסיכיאטר בהקדם. בברכה, דר' קרני רובין -
.
אנונימי 07/06/2017 | 22:00רציתי לשאול אם זה יכול לעבור לבד,אני מפחד ללכת לפסיכיאטר -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:58לאנונימי שלום, ??? מה מפחיד בללכת לפסיכיאטר ??? יותר כיף להמשיך ולסבול? בעיקרון, אם תפסיק לפחד מזה והסיבה לחרדה הראשונית תעלם, זה יכול לעבור לבד. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
ויאפקס
שיראל 07/06/2017 | 19:50האם 225מ"ג ויאפקס+ כדור זיפרקסה ורבע כדור ריספונד יעיל נגד מחשבות כפיתיות דכאון וחרדה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:55לשיראל שלום, ראשית, זה לא יעיל נגד מחשבות כפייתיות. ויאפקס כן יעיל כנגד דיכאון. שנית, כדור זיפרקסה של 5 מ"ג? של 10 מ"ג? רבע כדור של ריספונד של 1 מ"ג? של 2 מ"ג? של 3 מ"ג? של 4 מ"ג? איך אפשר לענות לך כשאת כותבת כך! בברכה, דר' קרני רובין
-
-
סימבלטה ונידודי שינה
Ee5003 06/06/2017 | 22:31שלום דוקטור! אני לוקח 60 מילגרם סימבלטה בבוקר כבר כמה חודשים ומרגיש נהדר, אך ישנה תופעת לוואי נורא מעצבנת לוקח לי המון זמן להירדם למרות שאני עייף. מה את ממליצה לעשות? ( לא בנזודיאזפינים ממכריח או אנטיפסיכוטיות משמינות כפתרון .)פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:41לEe5003 שלום, לדעתי כדאי לכך לקחת או מלטונין או סירקדין (שהוא מלטונין ארוך פעולה). הבעיה עם סירקדין היא שהוא אינו נמכר בסופר פארם או בקופות החולים מתחת לגיל 55, למרות שהוכח שהוא יעיל גם בצעירים. המלטונין הרגיל גורם להירדמות מהירה, ואילו הסירקדין גם משפר את איכות השינה. ניתן לנסות זאת מספר שבועות ולדעתי הדברים יסתדרו. בברכה, דר' קרני רובין -
בעיות שינה
Ee5003 12/06/2017 | 22:54תודה רבה על התשובה דוקטור!
-
-
נוירופרמגן והחזר של הכללית
חביב 28/05/2017 | 02:04חברת כצט אמרו לי שמגיע לי החזר של 75 אחוז מהכללית על הבדיקה עצמה בגין ייעוץ של רופא מומחה בחול?? האם זה נכון והאם נתקלעת במישו שעשה את הבדיקה וקיבל החזר מכללית מושלם. אני לא רוצה לעשות את הבדיקה סתם ובסוף לא יחזירו לך החזר כספי אני רוצה לדעת בוודאות אם זהה נכון כי יש סעיףך כזה של ייעוץ חוות דעת רפואית של מומחה בחול פעם אחת בחיים ואני לא ניצלתי את זה. מקווה שאכן מגיע לי החזרפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 05/06/2017 | 21:31לחביב שלום, אני לא נתקלתי בכך, תשאל את קופת חולים כללית. כדאי לבדוק גם את בדיקת ג'נומיינד של חברת פיוג'ן ג'נטיקס, רצ"ב האתר שלהם. עלותה היא חצי מעלות בדיקת הרוק. http://www.fugene.co.il/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-geno-mind/ בברכה, דר' קרני רובין -
ואוו תודה רבה
חביב 07/06/2017 | 00:23האמת שבכלל לא שמעתי על החברה הזאת יש עוד חברות חוץ מהם -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:50לחביב שלום, עד כמה שידוע לי יש חברה גרמנית, אך אינני יודעת פרטים עליה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
קלונקס
יוגב 29/05/2017 | 19:12הרופא פסיכיאטר שלי נתן לי כדור קלונקס להרגעה ואני לוקח 2 מליגרם ליום 1 מליגרם בבוקר ו1 מליגרם בערב עכשיו שמעתי שהתרופה הזו קלונקס היא לשימוש בתקופות קצרות ואני לוקח כבר יותר משנה מה עושים דוקטור בבקשה תשובה אני מפחד להמשיך לקחת תרופה זופתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 05/06/2017 | 22:19ליוגב שלום, אין צורך להיבהל. לא ברור לי לצורך מה נתן לך הפסיכיאטר קלונקס במינון של 2 מ"ג ליום. בעיקרון צריך לטפל בבעיה המרכזית ולרדת בהדרגה (0.5 מ"ג פעם בשבועיים) במינון הקלונקס. אני ממליצה שתפנה לייעוץ נוסף. בברכה, דר' קרני רובין -
קלונקס
יוגב 06/06/2017 | 21:13דוקטור קרני רובין הרופא נתן לי קלונקס 2 מליגרם ביום בגלל שאמרתי לו שאני מרגיש לחץ סטרס ומתח נפשי קבוע אז הוא נתן לי קלונקס 2 מליגרם -
אל תפחד זה תרופה הכי סבבה ולא מזיקה שיש בוא תבין למה
שש 06/06/2017 | 23:10קלוקנס וקסנקס אנשים סטלנים לוקחים אותה באמריקה כדי להוריד האנג אובר וכאלה לעומת רוב התרופות הפסיכיאטריות שלוקח מלא זמן עד שהם מתחילות להשפיע ועד שהגוף מתרגל קלונקס משפיע מיידית בלי הרבה תופעות לוואי תרופה עדינה ולא ממש פוגעת בחשק המיני או משמינה כמו רוב התרופות... אם היא עושה לך טוב אל תפסיק הייתי ממליץ לך על וולבוטרין אם לא לקחת טריפים בעבר, תרופה פיצוץ -
וולבטרין וטריפ?
דני 09/06/2017 | 11:27מסקרן אותי מדוע אינך ממליץ על וולבטרין אם הוא היתנסה בל.ס.ד? אני היתנסתי בסם הזה ואכן וולבטרין לא היה לי טוב וולבטרין מעקב ספיגה חוזרת של דופמין..- מהו ההסבר שלך לכך שש. תודה -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:43ליוגב שלום, כדאי שתקבל חוות דעת נוספת. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:49ל"שש" שלום, חבל שאתה כותב שטויות ונותן עצות שאינן במקומן. 2 מ"ג של קלונקס זה לא תרופה עדינה וזו כמות בלתי סבירה לסימפטומים מהסוג שיוגב תיאר. וולבוטרין היא תרופה שמיטיבה עם חלק ועם חלק לא ולכן זה לא במקום לתת עצות מהסוג הזה. דר' קרני רובין
-
-
לדר קרני הנכבדה תרופות פסיכאטריות
יוסי 06/06/2017 | 14:29שלום שאלה חשובה לגבי קלונקס סימבלטה מה ידוע לך על דיכוי הורמון ADH והורמנים נוספים שגורם שלהם גורם לסכרת תפלה di אני בטוח שיש קשר ביוכמי כאשר אני מרגיש אותם סימפטומים אחרי שנשלל סכרת אשמח לתשובתך המעמיקה בנושא ועזרה כול טוב המון תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 22:28ליוסי שלום, ראשית, אין קשר בין סכרת לסכרת תפלה. שנית, אין קשר בין סימבלתה, קלונקס ודיכוי של ADH. גם אם יש לך צמא בלתי פוסק והשתנה מרובה, קרוב לוודאי שזה קשור לתופעה כפייתית אצלך ולא לדיוכי של ה-ADH. נוגדי דיכאון כמו ה-SSRI'S וה-TCA מגבירים את רמת ה-ADH. היחיד המדכא את רמת ה-ADH הוא הליתיום, שאינך מקבל. אני מקווה שהבנתי נכון את כוונתך. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
פוסט טראומה
אריאל 20/05/2017 | 23:01הפסיכולוג שלי טוען שאני פוסטראומטית, גם אם אני לא זוכרת את האירוע הטראומטי שעברתי, אם בכלל.. ומה שאני כן זוכרת זה שהייתי ילדה מוכה גם פיזית וגם נפשית אבל גם קיבלתי חום ואהבה מאותה דמות הורית מתעללת - מה שמאוד בילבל אותי.. אבל אני בטיפול כבר שנים רבות ורציתי לבדוק את האופציה של EMDR . יש לי 2 שאלות: - אם היא טובה גם למי שלא זוכר אירוע טראומטי ספציפי (למשל אונס בילדות המוקדמת) אבל יש לו התנהגויות ומאפיינים של פוסט טראומה? וגם אם ילד מוכה נחשב כפוסט טראומטי? תודה מראש,פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 25/05/2017 | 20:44לאריאל שלום, ראשית, ילד מוכה בהחלט נחשב לפוסט טראומטי ולמעשה מדובר אז בפוסט טראומה מורכבת. שנית, הורדת החרדה יכולה בהחלט להציף זיכרונות מוקדמים יותר. בברכה, דר' קרני רובין -
הבהרה
אריאל 25/05/2017 | 21:17תודה רבה על תשובתך דוקטור רובין. רק לא כל כך הבנתי אם את ממליצה במקרה כזה על EMDR? ואם מטרת הEMDR להפחית חרדות? ולמה כדאי בכלל להציף זיכרונות מוקדמים ? תודה רבה! -
חשוב לי לציין
אריאל א. 26/05/2017 | 06:14שיש כאן 2 אריאל ואני לא אותה אחת שכתבה לך הערה על "ציניטיס" . אולי מעכשיו אכנה את עצמי אריאל א. ואודה לך מאוד אם תוכלי לענות על ההודעה הקודמת תודה -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 30/05/2017 | 16:51לאריאל שלום, כן אני ממליצה על EMDR שהינה אחת משיטות הטיפול המובילות בכל הקשור להתמודדות עם פחדים וחרדות, סימפטומים פוסט-טראומטיים ותסמינים רגשיים שמקורם באירועים לא נעימים בעבר ובהווה. יעילות השיטה הוכחה קלינית במחקרים רבים. מטרת הטיפול ב- EMDR היא הפחתה בסימפטומים הרגשיים, החשיבתיים, הגופניים וההתנהגותיים ושיפור מהיר ומשמעותי באיכות החיים. התמודדות לוגית עם הזכרונות כבוגר יכולה למנוע את החרדות. המטרה של הטיפול היא להעביר את הזכרונות מהאונה המרגישה (הימנית) לאונה החושבת (השמאלית). בברכה, דר' קרני רובין -
שאלה
אריאל 06/06/2017 | 00:15שלום דוקטור רובין ותודה רבה על תשובתך המעמיקה רק רציתי לשאול אם את מטפלת ב EMDR? ואם לא, אם את יכולה להמליץ או לייעץ לי איך לבחור מטפל טוב בתחום הזה? הרבה תודה! -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 21:37לאריאל שלום, אתה יכול לפנות למכון EMDR ישראל אשר ברעננה, בטלפון מספר: 09-7454291. בינתיים, לדאבוני אינני מטפלת ב-EMDR. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
E.C.T לדיסטימיה
יעל 29/05/2017 | 14:40אני בן 40 ,סובל מדיסטימיה שיכולה להגרר לדיכאון מיגורי(שינה מסביב לשעון,מחשבות אובדניות). בשנים האחרונות הורע מצבי במיוחד בתחום הקוגניציה: תחושה חזקה של ניתוק מהמציאות, קשיי ריכוז, הבנה וזיכרון (טיפול בכל תרופות הקשב לא הביא תוצאות)ואני לא מסוגלת לעבוד בעבודה סדירה. כרגע מטופלת בציפרלקס 20 מ"ג ובאבילפיי 10 מ"ג ( נוסו תרופות אחרות כולל NARDIL וזיפרקסה וכן גרייה מגנטיית בDEEP TMS וניסוי בזריקות קטמין) 1.האם 10 מג למטופלים שאינם סיזוכפרניים ולא חוו התקף אינו מינון מוגזם? (ניתן עי מנהל מחלקה ) 2.האם ללא מזור מתרופות טיפול בECT יכול להיות יעיל במצב כזה שאינו קטטוני ? האם בתיה"ח בארץ יאשרו טיפול במצב הזה ? (יצרתי קשר עם מרכז רפואי בחו"ל שמוכן לקבל כל מטופל לECT לאחר בדיקה גופנית )פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 05/06/2017 | 22:00ליעל שלום, 1. 10 מ"ג אינו מינון של תגבור נוגד דיכאון. בדרך כלל המינון הוא 2.5-5 מ"ג. במקרים שמינון של 5 מ"ג אינו עוזר, לפעמים מנסים 7.5 מ"ג. 2. טיפול ב-ECT בהחלט יכול לעזור וליצור תגובה יותר טובה לתרופות. מרכזים שונים עשויים כן או לא לאשר. 3. האם ניסית להוסיף פרוביג'יל? יש מקרים שזה עוזר כאשר כל השאר אינם עוזרים. בברכה, דר' קרני רובין -
Ect המשך
יעל 05/06/2017 | 22:33תודה רבה פרובגיל נוסה. כרגע מעדיפה ריטלין. בתוספת לציפרלקס 20 מג וקלונקנס עפ הצורך. 1.האיבפילי אינו עוזר. נטלתי גם זיפרקסה בשילוב ציפרלקס לנסות אנטי פסיכוטי אחר? כנל לגבי מייצבי רוח : נטלתי דפלפט לנסות מייצב רוח אחר? או ששתי משפחות אלו דומות לssri בהם עיקרון הפעולה דומה בתוך המשפחה. לנסות אנטי אפליפטי כמו לומיגן? האם snri יכול ליצור תגובה שונה בשילוב עם משפחות אלו (snri וssri אינו עוזר לי בפני עצמם) 2.כאמור אני סובלת מדיסטימיה עם נטייה ברורה לדפרסונלזציה- דיריאליזים האם ישנה התוויה מיוחדת להפרעה כזו? 3.האם ישנה גישה שונה במרכזים בארץ לנזע חשמלי? בשעתו טופלתי בtms בשלוותה ונאמר לי שנזע מיועד לדיכאון קשה הרבה יותר באלו מרכזים בארץ הגישה מעודדת יותר נזע? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 12/06/2017 | 21:26ליעל שלום, 1. SSRI'S אינם אותם משפחה כמו מייצבי מצב רוח. 2. ייתכן ויש מקום לנסות את הלמיקטל (למוג'ין) אשר הוא אנטי דכאוני בחולים ביפולאריים. רק לאחר זמן מה הוא נעשה מייצב. 3. ניתן לפעמים לעשות שילוב של סימבלתה עם לוסטרל לדוגמא, אך זה לא להיט. 4. דפרסונליזציה מדברת בעד חרדה ולמעשה גם ה-SSRI'S וגם סימבלתה הם אנטי חרדתיים טובים. 5. לגבי נזעי חשמל, תבדקי בבאר יעקב. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
יש פה מישהו שהצליח לצאת מדיכאון עמיד שנמשך יותר מעשור?
סתם אבוד 20/05/2017 | 23:53עם או בלי תרופות יש מישהו שהצליח לצאת מ בעיות של עודף משקל/חוסר ביטחון בדידות מוחלטת אבטלה לחצים ודקירות בחזה בקטע מוגזם מרוב דיכאון דיכאון עמיד מלידה בקיצור אף פעם לא הצלחתי להתמיד בתרופות בגלל התופעות לוואי שאני חוויתי ויש אחרים שלא חוו אני הולך לתת צ'אנס פעם אחרונה לכמה סוגים חושב לנסות וולבוטריןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 25/05/2017 | 20:45לסתם אבוד שלום, אינני מאמינה שוולבוטרין לבד יעזור לך. יתרה מכן, אינני מאמינה שללא תרופות תוכל לצאת מכך ואם לא תתמיד אז גם לא יעזור. בברכה, דר' קרני רובין -
18.5 שנים בדיכאון קליני
דני 30/05/2017 | 05:23וזאת רק עקב טיפול תרופתי לא נכון -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 01/06/2017 | 23:24לדני שלום, תפרט. בברכה, דר' קרני רובין -
דיכאון מיותר
דני 03/06/2017 | 19:32אבחנה לא נכונה שהמצאתי לעצמי ואיתה מהמיפגש הראשון שלי עם פסיכיאטרים קיבלתי בשל כך תרופות שלא עזרו כלל למצבי הנפשי. אף אחד מאולי 10 פסיכיאטרים שונים שראיתי לא טרחו לאבחן אותי , להסביר לי אתה חשיבות הסבלנות של לפחות חודשיים עם מינון טיפולי, לא הסבירו לי על התרופות באופן כללי כמו משפחות של תרופות, ניורוטרנסמיטורים ידועים ובעלי חשיבות, ללא מעקב שנים ארוכות כלל בחושבי כי זה החיים. והופ - עברו כמעט שני עשורים במצוקה קשה עד .... של שנים שאמורות היו להיות בין היפות -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 11/06/2017 | 19:12לדני שלום, אם לא נותנים מידע מדויק אז לא ניתן להתאים טיפול. בפסיכיאטריה אין א.ק.ג ואין בדיקות דם (בינתיים) והכלי האבחוני הוא אתה וההתרשמות של הפסיכיאטר. בברכה, דר' קרני רובין -
הסתדר לך משהו בזכות התרופות אחרי חודשיים של התמדה?
צ' 12/06/2017 | 06:40החשק המיני,ההשמנה,ההתנפחויות בגוף, בעית נשימה ושיעול ועוד... קשה קשה עם הרעל הזה לא כל אחד יכול להתמיד
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד