פורום פסיכיאטריה - עמוד 680
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ציפרלקס
לימור 23/06/2016 | 20:12דר ערב טוב ! אני לוקחת כ ארבע שנים ציפרלקס 10 מג ברצוני להפסיק . איך עושים זאת ? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:41ללימור שלום, בעיקרון יורדים ל-5 מ"ג למשך שלושה שבועות ואחר כך מפסיקים. כדאי לשקול עם הרופא שלך האם זה רצוי. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
שילוב של תוספי תזונה
אלעד 23/06/2016 | 15:47שלום רב, בן 29 ומטופל בוולבוטרין 150 מג ליום לטיפול כנגד דכאון האם מותר לשלב תוספי תזונה הבאים: Q 10 (נוגד חמצון חזק) או את התוסף Pycnogenol (פיקנוגינול) - כמובן לא יחד אלא רק אחד מהם. ידוע לי שאסור לשלב עם וולבוטרין ג'ינקו בלובה וג'ינסינג. תודה.פתח בחלון חדש-
מדוע אין מענה לשאלתי?
אלעד 27/06/2016 | 19:06מדוע אין מענה לשאלתי? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:30לאלעד שלום, לא ידוע לי על סיבה שלא ניתן לשלם. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
זיכרון לטווח הקצר ותרופות
זהות בדויה 19/06/2016 | 11:29שלום קודם כל הקדמה-אני מאחלת לכל הפסיכאטרים לקחת את התרופות האנטי פסיכוטיות ולראות בעצמם את הנזקים שהם עושים,אני מאחלת לפסיכיאטרים ללכת לכלא כמו שמגיע להם.ועכשיו לנושא ריספרדל, הריספרדל פגע לי קצת בזיכרון בטווח הקצר והחליפו לי תרופה לאריפליי השאלה שלי האם גם הארפליי ומרכיביו הכימיים ידועים כפוגעים בזיכרון ? למשל ידוע שאם הריספרדל פוגע קשות בתפקוד המיני אז הארפליי יכול לגרום לאותו הדבר אך כעקרון לפי מרכיביו הכימיים של הארפליי הוא שונה מריספרדל בקטע המיני ולכן לא אמור לפגוע,אז עכשיו אני שואלת האם הארפליי אמור לפי מרכביו הכימיים לפגוע בזיכרון כמו הריספרדל?פתח בחלון חדש-
למה לא עונים
זהות בדויה 23/06/2016 | 13:12דילגתם עליי. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/06/2016 | 16:42לזהות בדויה שלום, ראשית, פסיכיאטרים רבים מנסים וניסו את התרופות מתוך רצון להבין את ההשפעה שלהן. באופן בולט אדם רגיל הרבה יותר רגיש לתרופות אנטי פסיכוטיות, מאשר החולה הפסיכוטי. מאחר וקרוב לודאי אינך חולה דמנטית, אז לידיעתך רספרידל אינו גורם להפרעות בזיכרון. הרספרידל מעלה את הפרולקטין בעוד שהאביליפיי מוריד אותו ולכן הוא יכול לשפר את התפקוד המיני שנפגם על ידי הפרולקטין. דר' קרני רובין -
הפרולקטין תקין ובכל זאת מרגישה א מיניות מוחלטת
חסוי 24/06/2016 | 08:00הי הפרולקטין תקין ,תמיד היה ,החלפתי כדור לארפליי ועברו 4שבועות ועדיין לא עברה לי בעיית ה-א מניות שנגרמה מהיום הראשון שלקחתי את התרופה ריספרדל,האם זה אומר שזו פגיעה במוח? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 14:49לחסוי שלום, לא. זה יכול לומר שיש לך דיכאון, או תת פעילות של בלוטת התריס, או תחילה של גיל הבלות ועוד גורמים רבים. בברכה, דר' קרני רובין -
בלוטת התריס תקינה ואני לא בגיל הבלות אני כולה בת 19
אני ששאלתי 04/07/2016 | 15:27עוד לא בדקתי הורמונים אבל אני משערת שלילדה בגילי ההורמונים תקינים והדבר יכול לקרות אך ורק מסמים פסיכאטריים.
-
-
העלאת מינון של ציפרלקס
יניב 23/06/2016 | 10:38שלום רב, הנני נוטל 10 מ"ג במשך שנתיים,ברצוני לעלות במינון ל-15 מ"ג עקב חרדות שהתחדשו,כיצד עלי לעלות במינון? והאם שוב תהיינה תופעות לוואי? בתודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:20ליניב שלום, פשוט לעלות ל-15 מ"ג וייתכן שתהיה החרפה של החרדות לימים ספורים. במידה וזה ייקרה, יש מקום לקחת נוגדי חרדה כמו קסנגיס או לוריבן. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
אף תרופה לא משפיעה
נהוראי 14/06/2016 | 17:30טופלתי בכמה וכמה סוגי תרופות ואני עדיין סובל,התרופות לא עובדות עליי מאיזה סיבה, קיבלתי פבוקסיל, ציפרלקס, אדרונקס, וולבוטרין, מרוניל, גם שילוב של ציפרלקס ואדרונקס וויאפקס, גם ויאפקס יחד עם מרוניל המינונים הועלו בכל התרופות בהדרגה עד שהיה צריך לעבור לתרופה אחרת, לאחרונה ניתן תוסף אביליפיי אך הופסק- גם לא השפיע וגם גרם לי להקאות וזיעה, התרופה ניתנה עם תרופת הרגעה בערב במינון חצי כדור. מה את תמליצי למטופל שלך במצב כזה? חלק מהדיכאון הוא שאין לי שום תקווה לגבי טיפול תרופתי, כבר מעל חצי שנה שאין שיפור במצב ואני מחליף רופאים, עד שהגעתי לפסיכיאטרית האחרונה, יש עוד סיכוי שתרופה תקל על המצב או שאני יהיה נכה כל החיים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 22/06/2016 | 21:33לנהוראי שלום, בן כמה אתה? האם מדובר בגל דיכאוני ראשון או שבגל חוזר? האם בעבר עזרה לך תרופה כלשהי? כלל הייתי מנסה סימבלטה עד 120 מ"ג ותלוי בתיפקודי בלוטת התריס שלך הייתי מוסיפה T3. בנוסף כשאני עוברת על רשימת התרופות שקיבלת ניתן גם לנסות פרוזק, שילוב של פבוקסיל עם אלטרול או אנפרניל. במידה וכל אלה לא יעזרו ניתן לשקול ECT או TMS עמוק. אני יודעת שזה מייגע אבל בשום פנים לא הייתי מרימה ידיים. בברכה, דר' קרני רובין -
ריטלין בהתחלה עזרה
נהוראי 23/06/2016 | 08:34אני בן 25 סובל מדיכאון כבר 6 שנים(לא ידעתי שזה דיכאון) בהתחלה הייתה תגובה טובה לריטלין, אבל כיום הריטלין מכניס אותי עוד יותר לדיכאון יש סיכוי שאיזו תרופה תעזור או שאשאר נכה לכל החיים? נזעי חשמל בהרדמה לא באות מבחינתי בחשבון מהסיבה שאני פוחד מהרדמה ולא מהתהליך עצמו, הבנתי בנוסף שבפוסט טראומה לא כדאי נזעי חשמל(קראתי תשובות שלך בפורום), לא נוסו אצלי שילובי תרופות כמו שציינת וסימבלטה עדיין לא קיבלתי. -
וולבוטרין לא עזר במינון 450 מ"ג
נהוראי 23/06/2016 | 08:35וולבוטרין לא עזר במינון 450 מ"ג -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:19לנהוראי שלום, בהמשך לתשובתי הקודמת, אני שבה וממליצה על טיפול בסימבלטה שמינונו יעלה בהדרגה ל-120 מ"ג ואם ניתן בשילוב עם T3. כמובן ש-ECT זה המוצא האחרון ולא כעת. מאחר ואתה כותב שמדובר בתגובה פוסט טראומטית, מאוד חשוב שתקבל במקביל טיפול ב-CBT ספציפי לפוסט טראומה או טיפול ב-EMDR. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
אישפוז כפוי
ירון 25/06/2016 | 14:53שלום דר קרני לפני שבוע נפגשתי עם פסיכיאטר לשם חוות דעת נוספת הוא שאל אותי מליון שאלות מהר מהר מבלי לתת לי את הזמן הדרוש לענות בכדי שיבין טוב יותר את מצבי, הוא פתאום מדום מקום אמר לי שאני שרוי במאניה פסיכוטית ושהוא ממליץ לי לגשת לבית חולים , מאחר וסירבתי הוא אמר שאין לו ברירה אלא לאשפז אותי בכפיה. אני מאובחן במאניה דיפרסיה או סי די והפרעת קשב. אני נוטל תרופות מזה 9 שנים ומצבי הולך ומשתפר עם השנים. לא היה רופא מעולם שפירגן לי ונתן לי אבחנה של פסיכוזה. הייתי מאושפז פעמים בעבר הפעם האחרונה הייתה לפני 3 שנים כאשר בעוד היותי במסגרת אשפוז יום מנהל המחלקה אישפוז אותי בכפיה כי חשב שלקחתי סמים פשוט כי נראיתי לו עייף מדי. כמובן שהתברר בבתיקת שתן בבית החולים שהייתי נקי מסמים ושחררו אותי. עכשיו שאלות ברשותך: הורידו לי פרוזק 60 מג + זיפרקסה 5 והחליפו בדפלפט 500 סרוקוול 600 ופרוזק 10 מג לעוד שבוע ואז בכלל לא. בטענה שאני שרוי במצב מאני פסיכוטי. אני כותב לך ואומר לך דר רובין , הירידה מפרוזק הביאה אותי לאובדנות שכבר שכחתי שקיימת. איך לעזאזל אני מדבר עם מנהלת המחלקה שתחזיר אותי מיד לפרוזק? אין לי בעיה לקחת במקביל תרופות שהמנהלת הזאת חושבת שיעזרו אבל אל תגעו בפרוזק כי אני לא יכול לחיות בלי התרופה הזאת. דבר נוסף, יש לי עורכת דין מטעם המדינה, היא הצליחה לערער על החלטת בית החולים שנקבעה ביום רביעי האחרון והיא להשאיר אותי מאושפז בכפיה, וככל הנראה תהיה לי זכות נוספת לעלות מול וועדה, איך עוצרים את כדור השלג הזה? מצבי מתדרדר פה בבית החולים ואני נתון בידי צוות רופאים שרלטני ואני פשוט מתדרדר. תודה מראשפתח בחלון חדש-
לא כדאי לסמוך על פסיכיאטרים
אוסנת 25/06/2016 | 15:35הם עובדים מתוך אינטרסים בלבד. מותר לאשפז אותך בכפייה רק אם אתה מסוכן לסביבה, אחרת זו עבירה פלילית. אם אתה צריך כדורים, אתה יכול לפנות לרופא משפחה, יש להם אישור לתת כדורים. הם גם מתעלמים מתחושת המטופל בצורה מתנשאת ללא סיבה כאילו הם יודעים יותר טוב אם אתה מרגיש טוב או לא. חושבים שאם הם ישימו חולצה מכופתרת ועניבה וישבו במשרד זה יעשה אותם רופאים. -
היי אסנת
ירון 25/06/2016 | 15:42הם מתעללים בי ואני לא יודע איך לצאת מכאן מז״א אם אני לא מסוכן לסביבה זאת עבירה פלילית מצידם להחזיק אותי פה? שאני אפנה לעו״ד פלילי פרטי? קיבלתי עורכת דין מטעם המדינה היא מצויינת אבל לא מצליחה להוציא אותי מכאן כי משפחתי באה ונתנה עדות שקר שאני מאיים בפניהם שאני אתאבד, מה שלא היה ולא נברא זה שקר מוחלט! -
מותר לאשפז רק במקרה של מסוכנות
אוסנת 25/06/2016 | 17:07אם המשפחה שלך משקרת, תגיד לעו"ד שאתה לא מנסה להתאבד, והמשפחה שלך נותנת עדות שקר. ניתן לפנות לעו"ד פרטי, הבעייה היא שזה עולה הרבה כסף. תגיד למשפחה שלך, שאם הם ממשיכים לשקר אתה תתבע גם אותם על עדות שקר, ואחרי זה תבקש מהמשפחה לא להגיע אליך, תבקש מהעו"ד להוציא להם צו הרחקה. אתה במצב טוב, יש משפחות שמשקרות שהמאושפז מסוכן להם כאשר הוא לא באישפוז, וקשה להוכיח שזה לא נכון. -
פסיכיאטרים דואגים קודם לעצמם
אוסנת 25/06/2016 | 20:51לפרנסה שלהם. אח"כ לחברים שלהם - "אין מספיק כח אדם לכן אנחנו מתעללים במאושפזים". למרות שבאישפוזים שלי היו 5 אנשים שקושרים, כמה אחיות, כמה אנשים בכח עזר, כמה פסיכיאטרים, כמה פסיכולוגים, עוד כל מיני מטפלים רוחניקים, סטודנטים ב"התנדבות", מרפאה בעיסוק.כל התקציב הזה לא עזר, ממשיכים להתעלל, ולוקחים את המאושפזים כבני ערובה, אומרים תביאו עוד כח עזר ונפסיק להתעלל. מי שלא רוצה לא מתעלל, לא משנה מה התקציב שלו. הסיבה היחידה שהם מתעללים זה שהמאושפזים לא רוצים את ה"שירות" שלהם. מומלץ לך בעתיד להתרחק מפסיכיאטרים, ולהוציא צו הרחקה נגד מי שמדווח עליך גם אם זו משפחה שלך. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:13לירון שלום, זכותך להביא מטעמך פסיכיאטר לחוות דעת נוספת. מה הביא לפגישה עם הפסיכיאטר ששאל מיליון שאלות? האם המשפחה שלך טוענת כעת או טענה כל הזמן שאתה אובדני? ניתן לזרום איתם ולהגיד שאכן כי אכן משום שהורידו לי את הפרוזק הפכתי לאובדני. הכי מדאיג אותי בעניין הפרוזק זו העובדה שאתה אומר שאתה סובל מ-OCD ולכן הורדה של הפרוזק תגרום לחזרה של ה-OCD ולקושי באיזונו. מי טיפל בך קודם? האם יש מצב שהוא יגיע להעיד על ה-OCD ועל כך שלקחת תרופות בקביעות? בברכה, דר' קרני רובין
-
-
הפרעות חרדה
מני 25/06/2016 | 12:19שלום אני בחור בן 27 מגיל קטן זוכר את עצמי עם בעיות והפרעות חרדה עם עליות וירידות באותו נושא הבעיה היא ככה: תמיד סבלתי מכאבי בטן והליכות תכופות לשירותים כיום זה מתברר כמעי רגיז. יש לי הפרעת חרדה וגם התקפי חרדה אני נמנע מטיולים ארוכים או נסיעות רחוקות מהבית שמה אצטרך להתפנות ולא יהיו שירותים זמינים. אני מפחד גם מההתקף חרדה עצמו שיקרה לי ליד אנשים האם ירגישו מה יגידו לי זה יעבור וכדומה. בערך עשור אני מטופל ברסיטל כדור ליום לא יודע אם זה עושה משהו הבעיה ישנה וחיי מוגבלים. מה שכן זה פוגע בחיי המין קושי להגיע לזקפה וחשק מיני לא קיים . מה אני עושה אפשר לעזור לי במצבי לחיות כמו כל בנאדם נורמלי?תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 15:02למני שלום, קודם כל, יש מקום לטיפול תרופתי יותר אפקטיבי, יש מקום להעלות את המינון וייתכן להחליף את התרופה. עפ"י רוב ציפרמיל יעיל במינון של 20-30 מ"ג. ניתן לעלות עד 40 מ"ג. במידה וזה אינו עוזר ניתן להחליף את הכדור ללוסטרל או לסימבלטה. בנוסף, יש מקום לטיפול התנהגותי קוגניטיבי. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
valdoxan
אסף 19/06/2016 | 03:10שלום ד"ר! מעוניין לשמוע את דעתך על יעילות תרופה זו. כמו כן, אם ניסיתי נוגדי דכאון שונים שלא עזרו (או תופעות לוואי שלא אפשרו המשך טיפול) האם יש דרך לייבא את התרופה כיוון שלא נמכרת בארץ? יש לציין שבנוסף יש לי בעיה של שנים בשעון הביולוגי ובסדר השינה שהבנתי שהתרופה יכולה לעזור גם לזה. אשמח להתיחסותך בתודה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/06/2016 | 15:49לאסף שלום, אין לי ניסיון עם תרופה זו, שהיא סוג חדש של נוגד-דיכאון המשפר את השינה ויש לו פחות תופעות לוואי. יתכן וניתן להתגבר על הבעיה בשעון הביולוגי שלך עם צירקדין בשילוב עם נוגד דיכאון. ניתן לייבא את התרופה על ידי כך שרופא ימלא טופס 29. לבית המרקחת שור טבצ'ניק אתר ובו תרופות שניתן לייבא באמצעות הטופס. רצ"ב הקישור: http://d2387280.u732.1host.co.il/form29/ אם הרופא שלך ימלא את הטופס, ניתן להזמין את התרופה דרכם. בברכה, דר' קרני רובין -
תודה. האם רופא משפחה גם יכול לרשום?
אסף 24/06/2016 | 01:51או שחייב פסיכיאטר -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 14:51לאסף שלום, כל רופא יכול למלא את הטופס אך אני בספק שרופא משפחה יסכים. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
חיזוק לssri לדר קרני
דוד 12/06/2016 | 13:04לוקח מספר חודשים לחרדות לוסטרל 125 ורציתי לשאול על שילוב מירו לשינה. רשמת שמירו מאריך מקטע qt , האם זה כל מינון של מירו גורם לכך? ואם לא אז מאיזה מינון גדל הסיכוי? תודהפתח בחלון חדש-
?
דוד 20/06/2016 | 22:35לגבי מירו -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 22/06/2016 | 20:11לדוד שלום, אתה מתייחס כנראה לתשובה שלי לגבי שילוב של מירו עם ציפרלקס או ציפרמיל. הציפרמיל והציפרלקס מאריכים את קטע הQT והעלאת מינון בדם יכולה לגרום להפרעות קצב. הן הדבר נכון לגבי השילוב של מירו עם לוסטר בברכה, דר' קרני רובין -
אם כך
דוד 23/06/2016 | 18:08אם הבנתי נכון, כשמשלבים מירו עם ssri זה יכול לגרום לשינוי qt, ואם לוקחים מירו לבד זה לא גורם? האם זה יכול לקרות כשמוסיפים לssri גם מינון נמוך של מירו כמו רבע, 7.5 ? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 04/07/2016 | 14:45לדוד שלום, למירו יש השפעה על קטע QT, אך כאשר משלבים אותו עם תרופה שגם היא עם אותו אפקט זה הופך למסוכן. למשל: אם נוטלים לוסטרל עם מירו סיכון זה לא קיים אך אם לוקחים פרוזאק עם מירו יש הארכה מסוכנת של קטע QT. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
-
עלול
מת לחיות 3 04/12/2015 | 10:07מעלה פרולקטין -
אני מחליף את הסרקוול ברספרדל
אני 04/12/2015 | 12:02האם הוא נחשב ליותר משמין מהסרקוול? -
ריספרדל
מת לחיות 3 04/12/2015 | 13:18סרוקוול הרבה אבל הרבה יותר משמין מריספרדל. אין מה להשוות -
מתוך מה אתה אומר את זה
אני 04/12/2015 | 15:49מניסיון עם מטופלים? סתם לדעת -
ניסיון אישי שלי
מת לחיות 3 04/12/2015 | 16:16... -
אבל כל אחד מגיב שונה לתרופות
אני 04/12/2015 | 16:46זיפרקסה ידוע למשל שהיא במיוחד גורמת להשמנה אני ראיתי באשפוז אנשים עולים ממש הרבה מזפרקסה -
זיפרקסה אכן משמינה
מת לחיות 3 04/12/2015 | 17:18עם זאת היא תרופה שנחשבת מצויינת -
מה עוזר אם תרופה מצויינת
אני 04/12/2015 | 20:09אם לאורך זמן אתה לא יכול לקחת אותה כי אתה הופך להר אדם -
זיפרקסה
מת לחיות 3 04/12/2015 | 21:57זיפרקסה מצילה חיים ועוזרת להמון אנשים בעולם. זה שהיא מעלה תיאבון זה נכון. ניתן להתגבר עי ספורט ודיאטה נכונה -
היא מעלה תאבון
אני 05/12/2015 | 09:00ומאיטה מטבוליזם מאוד -
המינון שקיבלתי הוא 3 מג
אני 08/12/2015 | 18:37זה לא גבוה לחיזוק ואולי הרגעה לסרוקסט? -
לאני
מת לחיות 3 08/12/2015 | 18:583מג לא נקרא מינון נמוך בכלל לחיזוק הסרוקסט -
פשוט שמעתי
אני 08/12/2015 | 21:11שלסכיזופרניה נותנים 4-8 מג ככה שזה די מתקרב לזה -
לאני
מת לחיות 3 08/12/2015 | 22:00מה האבחנה הרפואית שלך? -
חרדות אובססיות דכאון נלווה
אני 09/12/2015 | 07:10האבחנה היא הפרעת הסתגלות בעבר הפאקסט גרם לי להיפומאניה אולי בגלל זה המינון היחסית גבוה של הרספרדל -
הבנתי אחי
מת לחיות 3 09/12/2015 | 09:06תאמין לי שאם הפרולקטין לא היה מפריע לי הייתי קבוע על ריספרדל כי הוא פשוט כדור פנטסטי. מצויין -
לאני
תגובה 09/12/2015 | 17:20למה אתה צריך אנטי פסיכוטיות? -
הוסיפו לי
אני 09/12/2015 | 17:38כנראה להרגעה וחיזוק הפאקסט -
לאני
תגובה 09/12/2015 | 23:40מה זה הוסיפו לי... כנראה... קח מושכות על החיים שלך -
אני לא הרופא
אני 10/12/2015 | 13:52הוא מחליט איזה כדורים לתת לי -
אבל
תגובה 11/12/2015 | 04:59אתה יכול להיות שותף פעיל בקבלת ההחלטות ולא להגיד אמן לכל מה שהוא אומר. גם רופאים טועים, ויעידו על כך אלפי מטופלים שסבלו, סובלים ויסבלו מטיפול לקוי. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 11/12/2015 | 17:55לאני שלום, בהחלט כן. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 11/12/2015 | 17:56לאני שלום, הסרקוול גורם לבולמוסי אכילה וגורם להשמנה הרבה יותר משמעותית מאשר הרספרידל. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 11/12/2015 | 18:02לאני שלום, לאור זאת שבעבר הפקסט גרם לך להיפומאניה ושהרספרידל מאוד עזר לך, הייתי מנסה את האביליפיי במינון של 10-15 מ"ג לפני השינה יחד עם לוריבן 1 מ"ג. בברכה, דר' קרני רובין -
הסרקוול לא גורם לשום בולמוסים
אני 11/12/2015 | 18:45הוא פשוט מחבל במטבוליזם יש לי ניסיון עם תרופות שעושות את זה(כמו פאקסט) אני בלי קשר אוכל הרבה ונשאר רזה שאני בלי תרופות אני פשוט שואל אם יש לו השפעה על המטבוליזם -
קודם כל הרספרדל לא מאוד עזר לי
אני 11/12/2015 | 18:47וזה שהוא גרם לי להיפומאניה לא מבטיח שתהיה לפאקסט איזשו השפעה עליי ככה שצריך לראות איך הוא משפיע בכלל עליי -
אל תקחי כלל ריספרדל!! חרא כדור!!
בדויה 03/07/2016 | 15:21הריספרדל עודה תופעות לוואי מיניות קשות ביותר שייתכן שלא יעברו לך,כמו בעיית עוררות מינית סובייקטיבית,שזה בעצם כמו א מיניות,תחשבי רק מה קורה אם זה לא יעבור לך? אף סקסולוג לא ידע לטפל בזה לדעתי. וויאגרה וסי אליס לא פותרים בעייה זו.
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד