פורום פסיכיאטריה - עמוד 811
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
קלוזפין
אחות דואגת 06/11/2015 | 22:27אחי עבר השתלת מח עצם לפני שלושה חודשים ולפני כשלושה שבועות עבר התקף פסיכוטי כתוצאה מריבוי תרופות או מריאקציה בין תרופות שונות.הפסיכיאטר אמר שזה התקף זמני שיעבור ואינו מחלת נפש. טופל כשבועיים בזיפרקסה וכעת עבר לקלוזפין. קראתי באינטרנט שתרופה זו ניתנת במקרים קשים או לאחר כשלון טיפול של שתי תרופות. הוא ממש אינו מקרה קשה . אני לא יודעת מה זה חולה סכיזופרניה קשה אבל הוא רק מבולבל קצת.. מדבר רוב הזמן לעניין. אינו אובדני או מדוכא. האם הפסיכיאטר לא קצת הגזים עם התרופה??פתח בחלון חדש-
טוב שפנית אל הפורום של ד"ר קרני רובין
רותי 06/11/2015 | 22:33באמת רצוי שתקבלי חוות דעת נוספת. יפה מאוד עשית. חכי לתשובה מהדוקטור. -
לפונקס
מת לחיות 3 06/11/2015 | 23:42מצויינת למצבים פסיכוטיים ואף קשים יותר. בדרך כלל נותנים אותה כמוצא אחרון. תופעות הלוואי המסוכנות הם פגיעה בכדוריות הדם הלבנות -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 20:54לאחות הדואגת שלום, בהשתלות נותנים לא אחת סטרואידים במינון גבוה בכדי למנוע את הדחייה. גם כאשר רמת הסטרואידים (קורטיזון) גבוהה ובמיוחד כאשר יורדים במינון לא אחת רואים פריצה של פסיכוזה. זו בהחלט איננה מחלת נפש (סכיזופרניה). לפעמים לא רואים תגובה לזיפרקסה ואז דווקא הלפונקס היא תרופת הבחירה מאחר והיא יעילה במצבים בהם יש הזיות ובלבול מסיבה אורגנית (סטרואידים). השימוש הזה מאוד שכיח בחולי פרקינסון למשל. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 20:56למת לחיות 3 שלום, אינני מבינה מה הצורך שלך לענות ולהפגין את הידע שלך לגבי כל תרופה ותרופה. במקרה זה דבריך לא ענו לשאלה ואף במובן מסויים יכולים להזיק. דר' קרני רובין -
לדר קרני
מת לחיות 3 09/11/2015 | 21:07אני לא מסכים איתך דר קרני. כל מילה שלי זוהי מילה בסלע!
-
-
בוקר טוב ד"ר קרני רובין אני מקווה שהנני לעזר רב
רותי 09/11/2015 | 11:46פה ובכלל בחיי הקהילה שאני כמו כול אחד חלק מימנה. נ.ב. ניתנת לך פה היזדמנות ניפלאה לבחון את הפסיכי ,עולמו הפנימי אישיותו הפסיכית וחייו היפים. אני מקווה שאעלתי חיוך על פניך הבוקר בשונה מהפציינטים הנבובים שלך וחסרי החיים.פתח בחלון חדש-
תגובה
מגיב 09/11/2015 | 20:41תתביישי מקומך לא בפורום. את מציפה את הפורום בהודעות. שפה בוטה ויורדת על אנשים. ועוד קוראת לאנשים פה פסיכים ובשמות. מקומך לא בפורום.
-
-
לשמוליק לפני שאתה עוזב או מפסיק להגיב!
אנונימית 06/11/2015 | 16:03היי אז קודם כל לא להתיחס לגברת רותי. התחפפה לה הקופסא והיא ברמה נמוכה כולל הסגנון כתיבה שלה ומקווה שיחסמו אותה במהרה. דבר שני אני מעלה השערה שד"ר רובין התעצבנה לחינם על שלושה דברים ושוב.. אינני בטוחה כלל.. 1. שאתה מזכיר כמה פעמים את ד"ר דויד דאור ואת הפורום שלו ובכל זאת יש כאן סוג של פרסום לד"ר רובין. 2. שאתה ממליץ הרבה על טיפולים פסיכולוגיים ודי שולל את הטיפול הפסיכיאטרי.(ראה את רותי לדוגמא ללא טיפול תרופתי...) 3. שאתה מאד מאד נחמד יתר על המידה ואילו אנשים שלעיתים יותר קל להשתלח בהם. ד"ר רובין אישה טובה ומקצועית בתחומה וממשיכה "לסבול" אותנו עם כל השירשורים והשגעונות (ושוב ראה את רותי לדוגמא ללא טיפול בהגיגיה החכמים גם את זה הד"ר צריכה לסבול, ים הודעות עד שמגיעים לשאלה חשובה) בקיצור... אתה רצוי ובשמחה תמשיך לעודד וליעץ כמה שבא לך, מה שאתה כותב ממילא מופנה אלינו. שבת שלום!פתח בחלון חדש-
יש זמר שקוראים לו דאור מאמי אין בנימצא ד"ר
רותי 06/11/2015 | 16:15דויד דאור לד"ר שאליו שמוליק התייחס קוראים אחרת...רגע אני אלך לבדוק בהודעות הקודמות של שמוליק איך קוראים לד"ר.. -
נו...רותי מודל למופת את לא חושבת כך גברתי
רותי 06/11/2015 | 16:28האנונימית? איך את מציגה אותי שם דוגמא לבן אדם מתקופת ימי הביניים תקופה חשוכה שאינו משתמש בפלאי הרפואה. מאמי רותי למדה פסיכולוגיה וסוציולוגיה בישביל להגיע למצב שעם מחלותיה הכרוניות שמהם סבלה ימים ימימה היא יכולה לחיות היום בשלווה ללא כדורים רק עם שיחות טיפוליות פסיכולוגיות....ומי הפסיכולוגית שמטפלת בה? תשובה- היא עצמה. אני מקווה שעניתי לתשובתך ושיפרתי את מעמדי בעיניך. -
שיעודד את החברים שלו ללימודים שם בחוג
רותי 06/11/2015 | 16:31לפסיכולוגיה.הוא לא איזו מעודדת עם פונפונים שנימצאת ברחבת מגרשת הפוטבול ומעודדת את קבוצתה. זה לא מקום למשחקים פה. וד"ר רובין תסכים עימי בפה מלא. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 20:36לאנונימית שלום, ראשית, צר לי ששמוליק החליט לעזוב את הפורום במקום להתמודד עם סיבת הכעס שלי, אשר אין לה ולא כלום עם הסיבות שאת מנית. הפורום כמו השרשור הנוכחי הפך לדבר שלא ניתן להשתלט עליו במיוחד מאחר ואנשים נתנו לעצמם דרור לכתוב תזות שלמות לא על השאלה אשר נשאלה. במיוחד מאנשים שאני מעריכה הדבר צרם לי והכעיס אותי. בכל הכוחות אני מנסה למנוע הכנסת פסיכיאטר נוסף אך במצב שנוצר בפורום הזה יתכן ולא יהיה מנוס אלא לעשות זאת. קיוותי כי תבינו שצריך לשים קצת גבולות. אני גם מאוד משתדלת שלא למחוק הודעות אך כניראה שלא יהיה מנוס מלעשות זאת כדי שאנשים יבינו שלא ניתן להשפיל ולרמוס בפורום הזה. דר' קרני רובין
-
-
שמוליק אמרת שאתה יוצא מהפורום אז למה חזרת?
רותי 06/11/2015 | 14:40מה תגיד לי אתה צוחק עלינו? פעם יוצא פעם חוזר ,חמודי יש לך מחלת נפש? סטודנט לפסיכולוגיה עם מחלות נפש...אוי אוי אוי , מה אתה פעם לפה ופעם לשם אולי אתה סובל מפיצול אישיות?מה השם השני שלך שמוליק...שנכיר את הפיצול שלך.. או לאלה שלא מבינים את הדמות השניה שלך הקיימת בפיצול אישיות כמובן שיכולות להיות עוד הרבה דמויות שאת זה כבר נשאיר לפסיכולוג שלך להיתחקות אחריהן...ביי ביי שמוליק יקר שלנו, מקומך באמת לא כאן. ואתמול הגעת למסקנה הנכונה והיום מאיזשהיא סיבה לא מובנת שינת את דעתך. אז עוף עוף..עוף מיפה ללימודי הפסיכולוגיה שלך..בחיים שלי לא ראיתי סטודנט לפסיכולוגיה כמוך וראיתי מלא סטודנטים לפסיכולוגיה ומרצים ופסיכולוגים אבל דבר כמוך שעוד לומד פסיכולוגיה בחיים שלי לא ראיתי. תגיד לאיזו אוניברסיטה קיבלו אותך ביכלל? כי אם אני הייתי רקטור אותה אוניברסיטה בחיים לא הייתי מקבלת אותך אפילו לסמסטר אחד. אני מקווה שמיצנו כאן את העיניין כי אם לא אנחנו נחסום את הודעותיך כאן.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 19:55לרותי שלום, זה לא במקום. לא השפה ולא התוכן. זכותו של אדם להיכנס ולצאת מהפורום ואין זו סיבה להעלבות. האדם היחיד שיחסום הודעות ובייחוד הודעות מעליבות זו אני ותראי בזה אזהרה. דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 20:00לרותי שלום, זה לא במקום. לא השפה ולא התוכן. זכותו של אדם להיכנס ולצאת מהפורום ואין זו סיבה להעלבות. האדם היחיד שיחסום הודעות ובייחוד הודעות מעליבות זו אני ותראי בזה אזהרה. דר' קרני רובין
-
-
הסתגלות למינון חדש - מירו
איציק 06/11/2015 | 10:55שלום רב, מזה כתקופה אני סובל מדיכאון. תחילה טופלתי במירו 30 מ"ג, אך לאחר תקופה של חודשיים ללא הטבה, הרופא העלה לי את המינון ל-45 מ"ג. כעת, לאחר 5 שבועות, עדיין איני מרגיש הטבה כלשהי. אני יודע שטווח ההתסגלות למירו הוא 3-6 שבועות, אך האם הדבר גם נכון בהסתגלות למינון חדש או שההסתגלות למינון חדש צריכה להיות קצרה יותר ? במילים אחרות, האם יש טעם להמתין שבוע נוסף בשביל הערכה מלאה של התרופה ? תודה רבה, איציק.פתח בחלון חדש-
אגב, האם לפצל את המנה ?
איציק 08/11/2015 | 18:05אני כרגע נוטל כדור 45 לפני השינה. תודה. -
בדכ
מת לחיות 3 08/11/2015 | 18:21מירו פועלת תוך שבועיים. אם עברו כבר 5 שבועות ראוי לשקול החלפת התרופה בתרופה אחרת -
מירו
אנונימי 08/11/2015 | 18:48מומלץ ליטול את התרופה בערב מפני שהיא משרה שינה -
נו... אנונימי אני רואה אתה מסודר בחיים כבר
רותי 08/11/2015 | 18:53עם השינה אה? בטח ישן כמו תינוק כול לילה בעזרת המירו שלך. נו..אתה רואה יש יתרונות גדולים בלקיחת כדורים פסיכיאטריים אתה בטח ישן יותר טוב מאנשים נורמליים ,הכוונה- לשאינם נוטלים תרופות פסיכיאטריות. נו, אז כבר יש לך כמה וכמה יתרונות על פני האחרים. אנחנו שמחים פה בישבילך כול משתתפי הפורום וד"ר קרני גם. -
ליתר דיוק
איציק 08/11/2015 | 19:06לעיתים יש לי פרקי זמן קצרים של הטבה. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 19:10לאיציק שלום, ניראה לי כי אם תוך שבוע לא תחול הטבה מיצית את הכדור. בדרך כלל כן מודדים את ההטבה הצפוייה מיום העלאה האחרונה. הייתי ממליצה על החלפת הכדור בSSRI או בSNRI. בברכה, דר' קרני רובין -
תודה רבה ד"ר, מעריך מאוד.
איציק 09/11/2015 | 19:35תודה.
-
-
ודרך אגב ד"ר קרני רובין אוהבת את ההצפה הזו.
רותי 05/11/2015 | 18:49אתה יכול לשאול אותה אישית. כמובן כול עוד ההודעות הרבות כאן הן ממני ולא אחר.מגברת רותי כן.פתח בחלון חדש-
ברור, ד"ר קרני מתה על הצפות בפורום
לרותי 06/11/2015 | 03:46את לא מכירה אותה כנראה. ואל תחיי בסרט, את לא חלק מהפורום הזה. יש פה מקום רק לאנשים טובים. שעוזרים. לא לאנשים רעים כמוך ששופטים ותוקפים אנשים שמצבם לא טוב. -
ברור, ד"ר קרני מתה על הצפות בפורום
לרותי 06/11/2015 | 16:30את לא מכירה אותה כנראה. ואל תחיי בסרט, את לא חלק מהפורום הזה. יש פה מקום רק לאנשים טובים. שעוזרים. לא לאנשים רעים כמוך ששופטים ותוקפים אנשים שמצבם לא טוב. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 19:05לרותי ולמשיב לה שלום, שיהיה ברור שחשוב לי לענות לאלה הפונים שחלקם במצוקה גדולה. כל הברבורים כולל אלו שלכם פשוט גורמים לכך שאני על סף להרים ידיים מלענות לבד לכל הפורום. הייתי מודה לכם לו נמנעתם מיזה. דר' קרני רובין
-
-
שמוליק ניראה לי עלית לד"ר רובין על העצבים
רותי 05/11/2015 | 19:17רד רד לה מהר מהם..תאמין לי שהיא יודעת להסתדר פה לבד.פתח בחלון חדש-
זהו. עזבתי את הפורום.
שמוליק 05/11/2015 | 22:10כל הביקורת של הרופאה הנכדה היא ממש לא לעניין. אינני מעוניין להיות במקום שבו אני לא רצוי. שמוליק. -
שמוליק
יוסי 05/11/2015 | 22:37אתה הבנאדם הכי נחמד פה בפורום! בלעדיך הפורום לא יהיה שווה הרבה. חבל שהגעת למסקנה שאינך רצוי. אולי התכוונת לכך שאינך רצוי רק ע"י הרופאה, אבל מה עם שאר האנשים שעזרת להם? בקיצור, תשאר!!! -
לא!
זהבית 05/11/2015 | 23:31אני מוחה על כך. אל תעזוב את הפורום, אנשים צריכים אותך פה. -
עזבת אותנו מהר שמוליק..
רותי 06/11/2015 | 00:15זה בסדר ד"ר רובין תסתדר ללא עזרתך פה. לילה טוב לכולם וכמובן לד"ר רובין מכובדתנו. גם לך שמוליק לילה טוב -
אל תלך
תמר 06/11/2015 | 01:28לשמוליק אל תלך נעמתה לי מאוד.מה שרותי אומרת זה רק כי מטורללת חסרת התחשבות.אתה תחסר לנו. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 19:02לשמוליק שלום, צר לי שפרשת את דברי כך. אני פשוט לא מסתדרת עם כל הברברת שהייתה פה והצורך שלי גם לקרוא את זה וגם לענות לפונה הראשוני. אם היית מגיב בשורה או שתיים וגם זה לא לכל שאלה, לא הייתי מגיבה כך. בכל אופן איתך הסליחה אם נפגעת. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
לוסטרל
רובי 05/11/2015 | 17:43שלום ד"ר רובין במידה ולוסטרל גורמת להעלאת חרדה או מתח במהלך הטיפול - כמה זמן בד"כ ההגברה של המתח/חרדה ממשיך? כלומר מתי זה נרגע ואז אמורה להיות הטבה? אשמח לדעת מניסיונך כמה זמן בממוצע וכמה מינימום/מקסימום זה יכול לקחת.. תודה רבה רוביפתח בחלון חדש-
שאלה נוספת
רובי 07/11/2015 | 00:381- האם יכול להיות שמצד אחד הכדור מתישהו גורם להגברת מתח חרדה אבל *לא תבוא הטבה* לאחר מכן? 2- האם יכול להיות שתמיד תהיה הגברה של חרדה או שמתישהו זה אמור להיפסק בלי קשר אם הכדור יעזור או לא בסוף תודה רבה לך על העזרה! -
לוקח כמה ימים
אני 07/11/2015 | 08:40להגברת החרדה אך לעיתים זה יכול לקחת עד שבועיים שהחרדה תעבור ויבוא שיפור במצב ויכול להיות שלא תבוא הטבה לאחר הגברת החרדה זה אומר שהכדור לא מתאים ולא תמיד יש הגברת חרדה אני זוכר שלקחתי סרוקסט לא הייתה בכלל הגברת חרדה ולאחר שבועיים התחלתי לשים לב לשיפור משמעותי במצב -
לוסטרל
אנונימי 07/11/2015 | 14:53מניסיוני האישי, לפני כשבועיים העלו לי מינון לוסטרל מ-50 ל-100 מ"ג כעבור ארבעה ימים התגברו חרדות שגרמו לאי נוחות קלה. לאחר כיומיים זה פסק והתחלתי להרגיש הטבה במצבי -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 18:54לרובי שלום, מנסיוני בדרך כלל אחרי ההחמרה השיפור מגיע לאחר מספר ימים שיכול להיות בין ימים ספורים לבין שבועיים. לגבי שתי שאלותיך הנוספות, הכל יכולה להיות ברפואה אך זה לא שכיח. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
תיקון החשק המיני עם SSRI
Daniel 05/11/2015 | 05:53איזה תוספת ל SSRI הכי יעילה מנסיונך ולדעתך לשיפור החשק המיני? אני יודע שיש את מירו,וולבוטרין , דפרקסן או אדרונקס אם נתעלם מתופעות הלוואי של כל אלה ונתמקד רק בשיפור החשק המיני מי נותנת תוצאות הכי טובות ? מי הכי פחות? שאלה נוספת: במידה ו3 סוגי SSRI (ציפרלקס,לוסטרל,סרוקסט) פגעו לי בחשק המיני האם סימבלטה במינון גבוה באמת תהיה נטולה מהתופעה הזו? תודהפתח בחלון חדש-
לדניאל
מת לחיות 3 05/11/2015 | 06:50וולבוטרין הכי משפרת תפקוד מיני. סימבלתה לא אמורה לפגוע בתפקוד המיני -
חשק מיני
מישו 05/11/2015 | 07:55תראה אני לוקח 10 שנים תרופות וניסיתי וולבוטרין אדרונקס וכל מה שזציינת וזה לא עזר.. הכדור היחיד שלא יפגע לך בחשק הוא ציפרלקס כמובן שזה קשור למינון עד 15 מ"ג לא חושב שיפגע לך . ובמידה וציפרלקס גם פגע הייתי הולך על אפקסור איקסל או סימבלטה. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 18:49לדניאל שלום, התוספת היעילה ביותר לשיפור החשק המיני זה הסיאליס או הוויאגרה. דווח כי הוולבוטרין והאדרונקס גם הם משפרים מאוד את החשק המיני. הפגיעה בחשק המיני מהSSRI'S מאוד אינדיבידואלית. לגבי הסימבלטה, יש סיכוי טוב שהיא לא תפגע לך בחשק המיני. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
-
אה... אז זה הכדור שאתה לוקח.
רותי 04/11/2015 | 20:59מעלה פרולקטין? מה זה פרולקטין? ומה לגבי הזיקפה? איך תישכב עם בחורה עם הבולבול שלך לא יעמוד -
למה אתה צריך את ההורמון הזה?
רותי 04/11/2015 | 21:07פרולקטין הוא הורמון החיוני להכנת השדיים להנקה ולהפרשת חלב. הורמון זה מופרש על-ידי בלוטת יותרת המוח, ועצם ההנקה שומר על כך שרמתו תהיה גבוהה לאחר הלידה. למה בדיוק אתה צריך את ההורמון הזה? -
לשם מה אתה לוקח את ההורמון הזה?
רותי 04/11/2015 | 21:15הפרולקטין משפיע על ההיפותלמוס לוויסות הפרשת דופאמין, מדכא הפרשת ה-LH וה- FSHהמגרים את בלוטות המין להתפתח ועל כן מעכבים את ההתבגרות. בהפרשת יתר של פרולקטין לא תתפתח התבגרות בילדים ובמבוגרים, יהיה עיכוב של ציר הורמוני המין שיתבטא בעל ווסת בנשים. ברמות גבוהות של פרולקטין מופיעה הפרשת חלב בגברים ונשים אם כי באופן נדיר, מופיע שעור יתר בנשים, איבוד סידן מהעצם. אם הגורם להפרשת יתר של פרולקטין הוא גידול בהיפופיזה הפרעות בשדה הראיה וכאבי ראש. בגלל לחץ על רקמת ההיפופיזה, יכולה להיות הפרעה בהפרשת הורמון גדילה. -
לרותי
מת לחיות 3 04/11/2015 | 21:33אני לא אמרתי שאני רוצה את הורמון הפרולקטין. שאלתי האם נוזינן פוגע בתפקוד המיני והאם הוא מעלה פרולקטין -
טוב את זה תצטרך לשאול את הד"ר בזה
רותי 04/11/2015 | 22:37אין לי מושג .זה מתחום התמחותה של ד"ר רובין -
רק האם אני רואה אצלך פה חרדות באשר
רותי 04/11/2015 | 22:41לתפקודך המיני? האם אתה מפחד שהבולבול שלך לא יעמוד במיטה? -
נוזינן
אנונימי 05/11/2015 | 01:40ייתכן ונוזינן עלולה לפגוע בזקפה, אבל זה ממש לא מחייב. קודם כל זה תלוי מינון, ככול שהמינון יותר גבוה, כך גם הסיכויים שתפגע לך הזקפה, אך עדיין זה לא מחייב! זה אינדיבידואלי וכול מקרה לגופו. אצלי לדוגמא התרופה לא פגעה בזקפה. לגבי פרולקטין, לא ידוע שהתרופה גורמת לעלייה שלה.. -
לאנונימי שלום רב
מת לחיות 3 05/11/2015 | 04:00איזה מינון של נוזנין לקחת? -
25 מ"ג
אנונימי 05/11/2015 | 12:5825 מ"ג -
הי אנונימי
מת לחיות 3 05/11/2015 | 13:22אני לוקח 100 מג נוזינן -
רותי, מטומטמת, מה את רוצה?
לרותי 05/11/2015 | 18:36מה המטרה שלך בכל התגובות המטומטמות שלך בפורום? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 18:38לרותי שלום, בשביל מה התגובה הזאת? מת לחיות לא ביקש שיעור בביולוגיה. את מבזבזת את זמני ואת זמנם של אנשי הפורום וגורמת לכך שתשובות תתעכבנה. דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 18:44למת לחיות 3 שלום, התרופה יכולה לגרום לנפיחות בשדיים (כתוצאה מהפרשה מוגברת של פרולקטין) וכן יכולה לגרום לאין אונות. זה לא מתחייב בכל מקרה ומקרה אך כפי שכתב לך אנונימי, זה אינדיבידואלי. המינון מותאם באופן אישי למטופל. המינון המקובל למצבי פסיכוזה - 25-200 מ"ג ביום. המינון היומי המקסימלי הוא 400 מ"ג ביום. כך שהמינון שאתה מקבל הוא מכובד למדיי. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 09/11/2015 | 18:45לרותי שלום, התגובה הזו אינה במקום ואינה מכבדת לא אותך ולא את הפורום. בפעם הבאה תגובה כזו תימחק. דר' קרני רובין
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד