פורום פסיכיאטריה - עמוד 810
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טרדיב דיסקנציה
מת לחיות 3 09/11/2015 | 08:12האם מינון של נוזינן 125 מג יכול לגרום לטרדיב?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:57למת לחיות 3 שלום, אולי. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
חזרה ללפונקס
רינת 07/11/2015 | 22:34שלום רב. אני חולה בסכיזופרניה ובעבר נטלתי לפונקס במשך כמה שנים עד שגרם לי לפרכוסים (שבגללם נוטלת דפלפט עד היום) ולפגיעה במספר כדוריות הדם הלבנות (רמה של 3 בלויקוציטים עם 75 מ"ג לפונקס) שכללה חולשה רבה ואיבוד תיאבון. כיום נוטלת 25 מ"ג זיפרקסה שכבר לא כל כך עוזרת לי. יש לציין כי את שאר התרופות האנטיפסיכוטיות ניסיתי כמעט את כולן. הרופאה חושבת להחזיר לי את הלפונקס-רציתי לדעת אם יש הצדקה לכך ובאיזה מצבים כן אפשר לחזור ללפונקס? (הרי גרמה לי לאפילפסיה ורמה נמוכה במס'כדוריות הדם הלבנות).פתח בחלון חדש-
לפונקס
מת לחיות 3 07/11/2015 | 22:38לפונקס זה מוצא אחרון אחרי ששום תרופה לא עזרה -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:38לרינת שלום, הפגיעה במספר כדוריות הדם הלבנות הינה תופעת לוואי חמורה שיכולה לחזור על עצמה. לפי מינון הזיפרקסה תזדקקי למינון מאוד גבוה של הלפונקס דבר שמגדיל את הסיכוי להישנות התופעה. לאור זאת, הייתי מתייעצת עם פסיכיאטר נוסף ועם המטולוג. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:29למת לחיות 3 שלום, הרעיון אינו נראה לי. מדובר בשתי תרופות אנטי פסיכוטיות חלשות וספק אם פעילותן תוגבר ואילו תופעות הלוואי אין ספק שתוגברנה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
זה אני אדם בקשר להפרעת שינה וציפרלקס
אדם 02/11/2015 | 14:18לקחתי ציפרקלס שבועיים 10 מ"ג . בקיצור המצב נהיה רע יותר עם ציפרלקס + בונדורמין בלילה בשבועיים והפסקתי את הציפרלקס ליומיים וחזרתי למתכונת רגילה של קושי בהירדמות אבל כאשר אני נרדם יש לי חלום של 10 דקות בערך וזהו. פשוט עם הציפרלקס הייתי נרדם לשניות ספורות והיה גורם לי להזיות לפני השינה בעצימת עיניים כאלה משהו לא ברור כאילו מחשבות שהם לא שלי בכלל . עכשיו אין לי בעיה לתת לציפרלקס צ'אנס ליותר זמן הקטע הוא מעלה לי את העירנות בצורה גבוהה ומצד שני מרגיע כזה שלווה שאין לי צורך בזה כי גם ככה אני רגוע אבל זה נחמד . השאלה במקום בונדורמין שבכלל לא עוזר בכלום מה ניתן לשלב עם ציפרלקס לשינה ?פתח בחלון חדש-
הפרעות שינה
אנונימי 05/11/2015 | 01:49הפרעות שינה זה דבר מאוד מתסכל! זה אחד הגורמים שבגינם הגעתי לאשפוז.. גם אני נסיתי צפרלקס ושאר נוגדי הדיכאון נסיתי גם בונדורמין ועוד כמה תרופות שינה דומות התרופה היחידה שעזרה לי היא איטומין (מקבוצת האנטי פסיכוטיות דור ראשון) מה שכן היא הייתה עושה אותי די תשוש ביום שלמחרת, אבל שווה לנסות -
המשך - שכחתי לציין
אנונימי 05/11/2015 | 01:50המינון שקבלתי הוא 10 מ"ג (רבע כדור של 40 מ"ג) כדור מאוד חזק! -
לאנונימי שלום רב
מת לחיות 3 05/11/2015 | 05:11האטומין פגע לך בזיקפה? -
איזה חלום יש לך? ומה רע ב-10 דקות של חלום
רותי 05/11/2015 | 09:51למה אתה צריך חלום שאורכו כול הלילה? או חיים שהם חלום.... -
מת לחיות מה יש לך עם הזיקפה? אני רואה נושא
רותי 05/11/2015 | 09:53זה מטריד את מחשבתך רבות. תדבר עם ד"ר קרני רובין על כך בימקום לשאול פה כול אחד על הזיקפה שלו...ניראה לי יהיה לך יותר לעזר -
בוקר טוב גם לך מת לחיות 3...אני רואה שאתה
רותי 05/11/2015 | 09:57באמת מת לחיות אה? ואפילו לחיות טוב אבל ממש טוב לפי שאלותייך פה את האחרים. ד"ר קרני תהיה לך לעזר בעיניין תאמין לי שהיא הכתובת ולא כול משתתפי הפורום שאתה שואל אותם פה הלוך ושוב את שאלותייך על הזיקפה. זו המומחיות שלה.נו...אז הכה את המומחה כפי שאומרים.. -
חחחח
מת לחיות 3 05/11/2015 | 09:57ממתין לדר רובין הגדולה -
האיטומין לא פגע לי בזקפה.
אנונימי 05/11/2015 | 12:55האיטומין לא פגע לי בזקפה. -
אני רואה שאני מצחיקה אותך מת לחיות 3
רותי 05/11/2015 | 13:02אה? איזה יופי לפתוח את היום עם חיוך ענק ... -
ויופי יופי תתמתין לד"ר רובין הרופאה
רותי 05/11/2015 | 13:03כמו בתור לרופא בקופת חולים. -
חחחח רותי
מת לחיות 3 05/11/2015 | 13:21אכן מחכה לתשובה מדר קרני בעניין הנוזינן -
נו העיקר שהזיקפה מעסיקה אותך...יופי יופי
רותי 05/11/2015 | 15:26נושאים בריאים עולים פה בפורום -
חחחח
מת לחיות 3 05/11/2015 | 15:56:) -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:16לאדם שלום, להזכירך, לגבי ההמלצות מקנדה ההמלצה הייתה או אנאפרניל או פרוזק בשילוב עם בנזודיאזפין. מסיבה זו הייתי ממליצה על נסיון לשלב עם קלונקס או עם לוריבן למרות שגם הבונדורמין שייך לקבוצה זו. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:17למת לחיות 3, מה זה קשור? דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:18לרותי, האם אינך מבינה שזה לא קשור לשאלה המקורית? דר' קרני רובין
-
-
נוזינן
חיים 04/11/2015 | 12:08נוטל ניזנין כ3ימים במינון 100 מג ואין פגיעה בזיקפה. האם זה אומר שהכדור לא פוגע בתיפקוד המיני? הוא מעלה פרולקטין?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:10לחיים שלום, אחת מתופעות הלוואי שלו זה פגיעה בתפקוד המיני אך זה אינדיבידואלי. קשה לומר מה יהיה בעוד שבוע. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
קלונקס
נועה 02/11/2015 | 18:07שלום דר קרני,האם מישהו שפיתח סבילות לקלונקס(המינון המקסימלי שנלקח 0.5 מג כמעט כל יום במשך 9 חודשים) ושום מינון כבר לא עוזר גם אם מעלים יהיו לו תסמיני גמילה גם בהורדה הדרגתית?פתח בחלון חדש-
קלונקס
יעל 03/11/2015 | 14:14כמה זמן הקלונקס עזר לך? למשך כל החודשים? כל מינון שאת מעלה כבר לא משפיע? ניסית SSRI? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 08/11/2015 | 22:36לנועה שלום, יכולים להיות תסמיני גמילה. לא מובן לי לכמה ניסית לעלות והקולנקס לא עזר. זה נשמע כאילו פיתחת או דיכאון או חרדות מוגברות ולכן ההשפעה איננה מספקת ובמקרה מסוג זה כדאי לטפל בשורש, כלומר לתת SSRI או SNRI. בברכה, דר' קרני רובין -
קלונקס
נועה 09/11/2015 | 12:58תודה על התשובה דר קרני.אני סובלת מהפרעת חרדה כבר 9 חודשים.וניסיתי כמה תרופות שגם לא עזרו וגם חלק מהן לא הצלחתי להתמודד עם תופעות לוואי.עכשיו אני נוטלת לוסטרל 150 מג כבר 7 שבועות ומרגישה שיפור אומנם לא מלא אבל הוא קיים.ולאורך כל התקופה הזאת השתמשתי בקלונקס 0.5 מג עד שאחרי כמה חודשים פיתחתי סבילות וניסיתי להעלות את המינון שלו כל פעם בהדרגה והגעתי ל 2 מג ביום אך גם למינון הזה לא הייתה שום השפעה.ואז הבנתי שלא משנה איזה מונון אני אקח הוא לא ישפיע בכל מקרה.אז הוחלט עם הרופא שלי שאני ממשיכה עם קלונקס 0.5 מג כל יום עד שיהיה שיפור מלא עם לוסטרל ורק אז עושה גמילה.בין אם אני לוקחת קלנקס או לא ולא משנה באיזה מינון אני מרגישה אותו דבר.השאלה אם יש סבילות אליו ואין לו השפעה עלי האם בכל זאת יהיו תסמיני גמילה? -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 22:01לנועה שלום, ייתכן שיהיו תסימני גמילה וייתכן שלא. הרבה פעמים אנחנו לא יודעים שכדור עוזר עד שלא מסירים אותו. מכל מקום כל כדור שיש לו השפעה על מערכת הצבים המרכזית, אני ממליצה על הורדה הדרגתית שלו. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
כל התרופות שאני לוקח לא עוזרות.. אני בהיסטרייה!!!
אבי 07/11/2015 | 21:56שלום. אני בן 21 ולוקח ציפרמיל קלוקנקס והלופר, וזה לא עוזר לי בכלל לחרדות, הלופר אני לוקח כמה ימים, ציפרמיל חודש וחצי עוד מעט, וזה לא עוזר לי.. גם לא הקלונקס כבר לא משפיע עלי, אני לוקח 40 מ"ג ציפרמיל, 1 מ"ג הלופר, ו 1 מ"ג קלונקס, זה לא עוזר!!! מה יהיה איתי כבר, נמאס ליייי באמת נמאס לי... !!!! אני על כדורים כבר 4 חודשים החלפתי מציפרמלקס לציפרמיל.. ולא עוזררר דייי ככבררר, מה אני יכול לעשות? תעזרי ליי !! בבקשה!!!פתח בחלון חדש-
חייבים במקביל שיחות ותמיכה.
אני 07/11/2015 | 22:16היי לא צריך לסמוך רק על כדורים, תצטרך עזרה נפשית בשיחות ולמצוא את הטיפול התרופתי המתאים ויש כאילו. לדעתי הבלתי קובעת עדיף כדור יעיל אחד של ssri/snri מאשר מיקס של כדורים. -
מיותר לחלוטין
מת לחיות 3 07/11/2015 | 22:35להחליף מציפרלקס לציפרמיל כי 2 דומות. נסה אולי כדורים מקבוצת ה snr כמו סימבלתה איקסל או ויפקס -
המלצה
אלון 07/11/2015 | 23:04פבוקסיל מינון מקסימלי\לוסטרל 200 מ"ג בתוספת פרפנאן 4 מ"ג עזר לי -
נו... אני רואה יש לנו הרבה דוקטורים פה
רותי 07/11/2015 | 23:40שתופסים את מקומה של ד"ר קרני רובין ונותנים לה לנוח על הספה בבית. איזה יופי אולי גם ירצו לטפל בימקומך במירפאה שבה את מטפלת... האסיסטנטים שלך פה... רגע ובתור מה אני כאן? בתור השטן? רק ללא הקרניים והקילשון? -
לרותי
רותי תותי 08/11/2015 | 00:26גברת, מי שלא תהיי, אחרי המקלדת, את חתיכת פסיכוטית עם אובססיה לד"ר, תעופי כבר מהפורום, את מציפה אותו בלי סוף עם השטויות שלך -
תעופי מהפורום? למה את הרופאה שמעיפה
רותי 08/11/2015 | 09:13מחדרה פציינט? הרי זו אינה מירפאה פה ואני אינני בחדר הרופאה ואיכן את נימצאת מאמי? בעולמות אחרים שאינם ניראים לנו? רדי רדי לקרקע או שד"ר קרני תיתן לך איזה כדור מנחית שינחית אותך כמו טיל שלוח על הקרקע או שתיתקעי כמו טיל שלוח בתוך הקרקע. -
מניסיון - אביליפיי 2.5 עד 5 מ"ג
ארז 08/11/2015 | 10:02גם אני לא האמנתי שזה יעזור לי, אבל זה עזר לי משמעותית. אני עדיין לא מרגיש 100%, אבל השיפור עם הכדור הפלא הזה הוא משמעותי. קראתי עליו המון והוא מאוד יעיל למצב עמיד כמו שלך. אני בהחלט ממליץ לך בחום לנסות אותו - אבל אני לא רופא ואני רק ממליץ מחוות דעת אישית לחלוטין. כמו שאתה כבר יודע, אין דבר כזה 100% הצלחה, אבל התרופה הזאת לעניות דעתי היא האוגמנטציה החזקה ביותר לתרופות נוגדות דיכאון וחרדות -
תעבור לציפרלקס
ש 08/11/2015 | 12:21תעבור לציפרלקס -
מניסיון ממליץ על סרוקוול
מת לחיות 3 08/11/2015 | 12:58התרופה שהכי עזרה לי לחרדות -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:53לאבי שלום, בדרך כלל לוקח לSSRI'S ובכלל זה ציפרמיל, 6 שבועות עד שמופיעה הטבה. לפני ההטבה הרבה פעמים רואים החמרה של המצב. מסיבה זו, נראה לי שאל לך להרים ידיים ולא הייתי מחליפה את הכדור לפחות לא במשך השבועיים הבאים. במידה ולא יחול שיפור, הייתי ממליצה שתעבור לסימבלטה. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:57לכולם שלום, כפי שהזהרתי, כל פנייה בשפה בוטה נמחקת מהפורום. אינני מוכנה שהפורום הפסיכיאטרי יהפוך לפורום בניבולי פה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
ריספרדל וכניסה להריון
רותם 07/11/2015 | 21:26שלום ד"ר קרני רובין, אני לוקחת ריספרדל 2 מ"ג כבר כמה שנים (בגלל מאניה דיפרסיה). יש לי ילד בן 8 ואני מנסה להיכנס להריון שוב אבל לא מצליח לי, כנראה שאין לי ביוץ בגלל הפרולקטין הגבוה כתוצאה מהריספרדל. ניסיתי סרקוול במשך עשרה ימים והרגשתי וועה אז חזרתי לריספרדל. שאלותי הן: 1. יכול להיות שאם אני אתמיד עם הסרוקוול אני אתרגל וארגיש יותר טוב? 2. האם מותר (וגם לא מסוכן למצבי) לקחת תרופות מעוררות ביוץ כמו איקקלמין יחד עם הריספרדל? 3. מה יכול להיות הפיתרון בשבילי כדי להיכנס להריון? תודהפתח בחלון חדש-
אם את שואלת אותי אני הייתי ממליצה לך להפסיק
רותי 07/11/2015 | 21:48את לקיחת הריספרדל. יש תרופות שאסור בתכלית האיסור לקחת בהריון ואפילו תקופת זמן מסויימת לפני הכניסה להריון מאחר והן גורמות למומים קשים מאוד בעוברים. אינני יודעת אם התרופה הזו נכללת בין התרופות האלה על זה ד"ר קרני תענה לך. אבל ככלל הייתי ממליצה לא לקחת אף תרופה פסיכיאטרית בזמן ההריון , אלה לא תרופות רגילות והשפעתן על העובר על השליה ועל מה לא מגדילה את הסיכונים לכול כך הרבה מחלות מומים ובעיות שאיתם יכול לצאת התינוק שהייתי מציעה לך ללכת כול ההריון לפסיכולוג טוב, ולהחליף את הפסיכיאטר שלך לזמן מה בפסיכולוג טוב ואת הכדורים בטיפולים פסיכולוגים . -
תשאלי במרכזים האלה אם מותר לקחת ריספרדל
רותי 07/11/2015 | 22:15אלה מרכזים שנותנים מענה לגבי נושא התרופות בזמן ההריון. (נושא חשוב ביותר) רשימת מרכזים טרטולוגיים: הריופון: 9779309 - 08 אסף הרופא: 9779695 - 08 הדסה: 6243663 - 02 / 6243669 - 02 בלינסון: 9377474 - 03 מרכז למידע תרופתי: 9376911 - 03 -
ריספרדל וכניסה להריון
רותם 08/11/2015 | 08:41רותי, תודה. אחכה לתשובתה של ד"ר רובין. אני לא יכולה להפסיק את הריספרדל ופסיכולוג לא מהווה תחליף לתרופה לצערי. גם את ההריון הראשון שלי עשיתי עם ריספרדל, אם כי במינון מאד נמוך, של חצי מ"ג, ובחודשים האחרונים כבר לא לקחתי. אכן, יש לי התלבטות לגבי ההריון עם ריספרדל, כי אני יודעת, שעכשיו, בניגוד לראשון, אני במינון גבוה יותר ואני לא אוכל להפסיק. מקווה שד"ר רובין תתייחס גם לזה בנוסף למה ששאלתי. -
ריספרדל וכניסה להריון-לד"ר קרני בלבד
רותם 09/11/2015 | 20:20ד"ר קרני, מחכה לתשובתך על כל הנושא הזה,תודה -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:44לרותם שלום, במאי 2014 עניתי לך כי ככלל ניתן לקחת מינון נמוך של אביליפיי (5 מ"ג) יחד עם הרספרידל מאחר והוא מוריד את הפרולקטין הגבוה לערכי נורמה.אז לא היה מספיק מידע לגבי אביליפיי והריון או לגבי אביליפיי והנקה ולאור זאת המלצתי לך לקחת את האביליפיי בכדי להיכנס להריון ואחר כך להפסיקו במידה ויש הכרח. כמו כן המלצתי לך כפי שאני ממליצה עכשיו, להתייעץ שוב עם המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון מס: 025082825. לחילופין אם כיום יש מספיק מידע שניתן לקחת אביליפיי בזמן הריון ניתן לקחת תרופה זו בלבד כמאזנת מאניה דפרסיה. הדבר מצריך תקופת מעבר די ארוכה. בברכה, דר' קרני רובין -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:44לרותי שלום, למה את מטעה וכותבת דברים שאין לך מספיק מידע בהם? דר' קרני רובין
-
-
מלטונין לחודש בחול
ורד 07/11/2015 | 18:18נוסעת לחול במסגרת עבודה לחודש המליצו לי לקחת מלטונין שנמכר בארהב ללא מרשם. האם בסדר לקחת גם את הכדור שינה שרגילה אליו? לפעמים בונדורמין לפעמים לוריוון? לא ישנה ללא כדור בת 60פתח בחלון חדש-
למה את לא ישנה ללא כדור שינה?
רותי 07/11/2015 | 19:08.. -
אפשרי
מת לחיות 3 07/11/2015 | 19:45בונדורמין או לוריוון -
מת לחיות 3 אמרו לך כבר לא לענות על שאלות
רותי 07/11/2015 | 20:52כאלה שעניינן רפואי. אתה לא רופא. תשובה מוסמכת ניתנת רק על ידי הרופא פה ד"ר קרני רובין. אל תענה פה על דברים שהם לא מתחום עיסוקייך והיתמחותך. -
התרגלתי לכדורים
ורד 08/11/2015 | 17:22בהמשך לשאלתך כבר רגילה ופוחדת להפסיק -
אז את מכורה להם. חכי לתשובת הרופאה פה לגבי
רותי 08/11/2015 | 18:44מה שעליך לעשות הלאה עם טיפולך הרפואי, למה אינני רופאה -
לורד
מת לחיות 3 08/11/2015 | 19:49תנסי לקחת כדור סרוקול במינון של 25 מג ,מירו,טרזודיל,נוזינן ,אינטומיןכולם במינון נמוך. כל אלא הם כדורים שלא ממכרים כמו בונדורמין קלונקס ואבן קסנקס ולוריוון הממכרים -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:30לורד שלום, ראשית, אפשר לקחת את שניהם. שנית, עדיף לקחת את הכדור המושהה של מלטונין. בארץ הוא נקרא צירקדין, בארה"ב הוא פשוט נקרא מנטולין ארוך פעולה. בברכה, דר' קרני רובין
-
-
חזרה לאסטו
משה 07/11/2015 | 13:45לאחר כשנתיים של הפסקה, מעוניין לחזור וליטול אסטו (10 מ"ג). שאלותיי: 1. איך לעשות זאת? לחזור ישר לכדור אחד ביום, או בהדרגה? 2. באיזה שעות ליטול את הכדור? האם זה נכון שנטילה סמוך לשינה מומלצת יותר כי היא עוזרת לישון יותר טוב, ונטילה בבוקר יכולה לפגום בעירנות לאורך היום? 3. האם יש התנגשות עם סימבסטטין (למניעת כולסטרול), או שניתן ליטול את התרופות במקביל? 4. האם ניתן ליטול את האסטו והסימבסטטין בזו אחר זו (ברצף)?פתח בחלון חדש-
אסטו
מת לחיות 3 07/11/2015 | 13:52ניתן לחזור במיידי ל10 מג. אם הכדור מרדים אז צריך לקחת לפני השינה ואם הוא מעורר אז לוקחים אותו בבוקר -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 10/11/2015 | 21:26למשה שלום, 1. אני בדרך כלל ממליצה לקחת יומיים חצי כדור ואחר כך לעלות לכדור שלם. 2. בדרך כלל ממליצים לקחת את האסטו בבוקר אך זה אינדיבידואלי, ואם טוב לך בערב אז תיקח אותו בערב. 3. ניתן לקחת את התרופות ברצף. בברכה, דר' קרני רובין
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד