פורום מאניה דיפרסיה - עמוד 20
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
העלאת מינון לוסטרל יואב 21/08/2014 | 01:33שלום כמה זמן לוקח להרגיש שיפור בהעלאה של מינון הלוסטרל מ -100 מ"ג ל-150 מ"ג? והאם את ה 50 הנוספים עדיף לקחת בכדור שלם של 50 מ"ג או שאפשר גם לחצות את הכדור של ה 100 מ"ג לחצי? כתוב על הטבליות שהן בעלות ציפוי, כך שאולי לא ניתן לחצות? ושאלה נוספת. האם יש הבדל בין התרופות השונות ממשפחת ה SSRI ? יש שיותר מועילים לחרדה ופחות לדכאון ולהיפך? כמו כן לגבי הפרעות פאניקה ומחשבות טורדניות. תודה רבהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 22/08/2014 | 05:14יכול לקחת עד 4 שבועות עד שמרגישים שיפור. יש הרבה אנשים שמרגישים בשיפור אחרי 10יום. אין בעיה לחצות את הכדור. מאוד קשה לדעת מראש איזה תרופה נגד דיכאון מתאימה לך. כל אדם מגיב באופן שונה.
הפרעה דו קוטבית סמדר ג. 14/08/2014 | 17:32שלום ד"ר סלומי, אני בת 64 ומאובחנת כבי פולר מספר שנים. במשך שנים לקחתי תרופות שונות. מזה מספר שנים אני מטופלת ב-200 מ"ג למיקטל ו-10 מ"ג ציפרלקס בבוקר ובערב 15 מ"ג מירו (לאחר שלקחתי 30 מ"ג מירו במשך מספר שנים). הרופאה הורידה לי את המירו לאחרונה ל-15 מ"ג כי אני קצת היפראקטיבית ולא ישנה טוב. בעבר הדכאונות היו רבים יותר מהמאניה. לא הייתה לי מאניה מסוכנת, אולי יותר ביזבזתי והיה לי חשק לבלות ולארח. בשתנתיים האחרונות קצת התאזנתי עם הטיפול. שאלתי היא האם אפשר להמשיך בטיפול הנ"ל למשך שנים, אין הסתגלות הגוף לתרופות וצריך להחליפן. יש לי הרגשה שזה לא עוזר לי כבעבר במיוחד ביקיצות רבות בלילה ולפעמים בבוקר הרגשה רעה ורצון לבכות. אנא עני לי, למרות שאני בטיפול אצל פסיכיאטרית טובה. הייתי מאוד רוצה לשמוע עוד דעה. בתודה ובברכה, סמדר גפתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 20/08/2014 | 16:56קשה לדעת כיצד כל אדפ יגיב לטיפול תרופתי. יש אנשים שמאוזנים למשך שנים רבות על אותם תרופות ויש כאילו שלא. אם את כרגע עם סמפטומים של היפו מאניה, יש להוריד את המינון של הטיפול האנטי דכאוני (מירו או ציפרלקס)
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 20/08/2014 | 16:53אינני יודעת
מה יש לי (לת) חלי 14/08/2014 | 17:41למעשה כבר אובחנתי במאניה דיפרסיה וטופלתי בלמיקטל בפעם האחרונה שהלכתי לפסיכיאטר רשמתי כמה דברים (די הרבה) בעצם כל מה שאני מרגישה מפני שיש לי נטייה לשכח בקלות הכל מצבים שמות הוא שלח אותי לפסיכיאטרית והוחלט לשנות לי את הטיפול לדפלפט.הגדרות לא ממש משנות לי העניין הוא שאני ממש סובלת יש לי מצבי רוח קיצוניים בעיקר דיכאון חוסר איכפתיות .אני לא מצליחה להחזיק מעמד במקומות עבודה אי אפשר לספור את המקומות והתפקידים שעסקתי בהם.אני טובה מאוד במה שאני עושה אבל רק בשלב הראשוני זה כמו להשיג את המטרה אחר כך אני מואסת ומזלזלת.אני מאוד תוקפנית ולפעמים יכולה להיות נעימה אבל זה רק כשאני מקדישה מחשבה מקדימה תוך כדי מודעות לתוקפנות שבי.עשיתי דברים איומים שהרסו לי את החיים לגמרי ואני לא עוצרת .אני יכולה להשאר ימים שלמים בבית ופשוט לבהות לא לעשות כלום מצד שני אני יכולה להיות מלאת מרץ שזה גם גרוע כי אז אני מבזבזת בלי הכרה וסתם על דברים שאין לי בהם צורך בכלל אני קונה מגיעה הביתה עם שקיות ולא יודעת מה קורה איתן.בעיקר שורה עלי דיכאון תחושה של עצב קשה מכאיב זה בלתי נסבל.יש לי גם תופעות פיזיולוגיות לא נשלטות לא מורגש כמעט אבל אני מרגישה.החיים שלי הם תוהו ובוהו אחד גדול אני בת 50 איבדתי את כל מה שהיה לי בחיים בגלל האישיות המאוד שרוטה שלי.כיום אני ממש במצב של חוסר רצון להמשיך לחיות אין הרבה רגעים שאני לא חושבת איך לסיים עם זה נכון שאין לי אומץ ואני פוחדת להכשל יש לי אגו מאוד מאוד מנופח אבל זה לא מרפה.פשוט רע לי מאוד על פניו זה לא נראה מפני שאני לא מאפשרת לאנשים להרגיש וחלילה שמישהו לא ידע מלבד המשפחה שלי וגם זה מחוסר ברירה.עם אנשים מאוד קשה לי להיות בכלל חברה ואני לא הולכים יחד אני לבד רוב הזמן.אני נאה מאוד ויש לי מחזרים אבל כולם או שבורחים כשמכירים אותי או שאני מתעלמת לא בא לי בכלל קשר זה דורש ממני מאמץ. לא יודעת איזה עצות אפשר לתת לי אני מרגישה אבודה חסרת מוטיבציה יש לי כישרון אני גם מפסלת אבל גם בזה לא נגעתי כבר המון זמן.מה עושיםפתח בחלון חדש
האם אני סובלת מהפרעה דו קוטבית דפי 12/08/2014 | 13:42שלום דר', שאלתי גם בפורום השכן לגבי התסמינים שאני חווה; כיום אני בת 34, כנראה שרוב חיי סבלתי מהפרעה דו קוטבית, כילדה דיכאונית, עד גיל 22 ואילך השתנתי והפכתי להיפראקטיבית, דבר שלא איפיין אותי, הייתי פעילה מאוד, בעבודות זכור לי שהייתי תחרותית, בעלת ביטחון עצמי מופרז ותמיד משיגה את שאר העובדים ומקבלת העלאות. היו מצבים שסבלתי מהתקפי זעם, דיכאונות לא מוסברים... בגיל 25 הייתי בדיכאון מעל לשנה וחצי שנה מרותקת לבית, לאחר מכן, איני יודעת איך העולם נראה לי שונה, ובוקר אחד קמתי והכל היה נראה אפשרי, הרגשתי שוב "עצמי". עוד פעם זה התחיל לפני 3 שנים, הייתי במצבי רוח דיכאוניים, ואדישה לעולם ולכולם. משום מקום, לפני מספר חודשים, התחלתי להרגיש אחרת, הייתי קמה עם חרדות והתקפי פאניקה בבקרים, דבר שנמשך כמה שעות, ולקראת הערב היה אופף אותי מצב רוחי עילאי, מרגישה התעלות, "מלכת העולם", ביטחון עצמי מופרז, ומידיי פעם התקפי זעם ועצבים לא מוסברים, משפחתי סובלת עד עכשיו את השגעונות שלי. לאחרונה ביום אחד אני חווה חלק מהיום חרדות ודכאונות ובחלקו השני תחושת עילוי, התקפי כעס וזעם שלא מאפיינים אותי. אני מלאה רעיונות, וכל יום מתכננת להתחיל ללמוד משהו אחר ( איך שאני מכירה את עצמי יש לי יכולת.) אך אני לא מוציאה דבר לפועל רק רעיונות שחולפות עם הרוח. האמת אני מפחדת לחזור לעבודה ( הוצאתי חופשת מחלה.) בשל התנהגותי, חוששת שאגיד או אעשה משהו לא מתאים, אני לא רוצה להרוס את התדמית והרושם שלי על אנשים, ברוב הזמן לא ממש עושה להם חשבון, להבדיל כשאני בהתקף חרדה ואז זה חוזר אליי כמו בומרנג. בדק אותי פסיכיאטר 1 והוא לא אמר לי מה יש לי, הוא אמר את בסדר, זהו! מה אני אמורה להסיק מיזה? שאלתי אותו למה אני מרגישה כך הוא אמר בגלל שאני בתקופה רגישה בחיי. למרות זאת ואף על פי, אני לא ממש בטוחה לגבי האבחנה שלו. אם כן, מה יש לי? אודה להתייחסות. תודה מראש, דפי. נ"ב: סובלת בנוסף מאוסידי.פתח בחלון חדש
היי דפיאבי 12/08/2014 | 17:15איני איש מקצוע, אני מתמודד עם מאניה דיפרסיה בעצמי. על פניו את מראה סממנים של שינויים במצבי הרוח. הייתי מציע בשלב ראשון ללכת לעוד 2-3 פסיכיאטרים ולקבל חוות דעת נוספת.
עוד 2. 3 פסיכיאטרים זה כסףדפי 12/08/2014 | 18:38אתה בטח יודע כמה מבקש כל פסיכיאטר?!
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 12/08/2014 | 21:52מהתאור שלך נראה שאת סובלת ממאניה דיפרסיה מסוג "mixed episode". זה סוג של מאניה דפרסיה שכולל סוג של דיכאון ומאניה באותו זמן. אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר נוסף על מנת לקבל אבחון מדוייק יותר מהראשון שקבלת וכדי לקבל מייצב שיעזור לך עם מצבי הרוח.
תודה דר', ( שאלה נוספת ברשותך):דפי 13/08/2014 | 11:17תיארתי לעצמי, שאני סובלת מיזה. עשיתי לעצמי אבחנה, וכך גם גיליתי בגיל מאוחר יחסית שאני סובלת בנוסף מאוסידי מחשבתית. האמת שלפני שבועי וחצי קניתי על דעת עצמי טרגטול. יש לי שאלה נוספת: האם התרופה הנ"ל משמינה? אני ממש לא רוצה להשמין, טוב לי עם איך שאני נראית. אודה לתשובה. יום טוב.
שאלה דחופה אמא 12/08/2014 | 15:07בתי מטופלת בפבוקסיל 50מג ו1000דפלפט האם היא יכולה להיכנס למניה ?? כי אני שמה לב שמתחיל בזבוזים של כספים???.פתח בחלון חדש
כן, היא יכולה.אבי 12/08/2014 | 17:09מניסיוני האישי - בהחלט כן. בהנחה והיא מאובחנת כמאנית דפרסיבית או חוותה בעבר התקף אחד של מאניה או היפומאניה, העובדה שהיא מטופלת בתרופות לא יכולה למנוע לחלוטין התקפי מאניה או דיכאון עתידיים. התרופות בהחלט מורידות את העוצמה והתדירות של ההתקפים - אבל לא מונעות אותם לחלוטין. אם התרופות היו מגנות עלינו במאה אחוז, הרי שהיינו יכולים לחיות חיים רגילים.
תודה על התשובה .אבל אבקש תשובה מוסמכת מהדוקטוראמא 12/08/2014 | 20:07תשובה מהדוקטור
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 12/08/2014 | 21:381000 מ"ג דפלפט קרוב לוודאי לא מספיק כדי לייצב מאניה דיפרסיה. מומלץ לבצע בדיקת דם שמראה רמת דפלפט בדם ומומלץ שהתוצאה היא בין 70 ל 100. בנוסף, אם את רוצה להפחית את הסיכוי שהמאניה תחמיר, כדאי לשקול הפסקת פפוקסיל תוך כדי ניטור קליני של פסיכיאטר.
גיוס לצבא לחולה עם מניה דיפרסיה אמא מודאגת 23/03/2014 | 12:09בני בן 19 מאובחן מיולי 2013 ומטופל ב למוגין 50 מ"ג פעמיים ביום וב 5 מ"ג אלונזפין כרגע בשנת שירות ומתפקד מצויין גר מחוץ לבית בקומונה . מקפיד לקחת את הכדורים באופן סדיר ולנהל שיגרת שינה מסודרת. בצבא עדיין לא יודעים כלום משום שהאיבחון היה לאחר הצו הראשון , הבנו מברור עם הפיכיאטר כי לגייס לא יגייסו בגלל שילוב הכדורים שהוא מקבל, והוא היה גם סקפטי בעניין התנדבות לצבא ? מה את יודעת על התייחסות הצבא במקרים שכאלו ?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 24/03/2014 | 20:40אין לי נסיון עם לקוחות שהיו לפני\במהלך השירות הצבאי. מצטערת
תגובה לעניין הגיוסאופק 11/05/2014 | 11:34גם אני חליתי בביפולר, הפסיכיאטר טען שיש לדווח לצבא , לאחר גיבוש לסיירות עודכן הצבא ונתנו לי פרופיל 21 , אני נלחמתי וההיתי הראשון בצה״ל שהתנדב עם פרופיל 21 נפשי לאחר העליתי את הפרופיל תחילה ל64 עם סעיף נפשי ובסוף 97 ללא סעיף, יצאתי לקורס קצינים ושם חטפתי את הנפילה התקף פסיכוטי משום שלא לקחתי טיפול במשך שבועיים, אני רוצה שתבין שניתן להתמודד עם ההפרעה גם בצבא רק בליווי פסיכיאטר
גיוסקובי 11/08/2014 | 03:31אני קובי בן 17.5 ואני הייתי בצו ראשון ואני חולה מאניה דיספרסיה הייתי בוועדה עליונה ודחו אותי ואני.מאוד רוצה להתגייס לקרבי ונתנו לי פרופיל 21 מה עלי לעשות כדי לעלות את הפרופיל ל 97 האם תוכל לייעץ לי בתודה קובי
סליחה בטעות נלחץ לי כמה פעמיםקובי 11/08/2014 | 03:33נלחץ לי כמה פעמים סליחה
הפרעה התנהגותית Yoram 02/08/2014 | 21:36מזה חודש וחצי, אחי שהוא בן 33 סובל משינוי התנהגותי קיצוני ,שזה אומר שהוא שמח באופן קיצוני ולאחר זמן שזה יכול להיות מספר שעות למצב של כעס עצום שזה מתבטא באלימות מילולית ובאמירות שהוא שומע קולות שמדברים אליו והוא חושב שעוקבים אחריו ,אנחנו בבית לא יודעים מה לעשות אשמח לעצהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה הוספת תגובה ד"ר דנה סלומי 10/08/2014 | 19:35המצב נשמע חמורץ ככל שעובר יותר זמן ללא התערבות של פסיכיאטר, תהיה החמרה בסימפטומים. לכן אני ממליצה להתחיל טיפול תרופתי לאחר איבחון פסיכיאטרי. אם אתם לא יכולים לשכנע אותו ללכת לפסיכיאטר, ניתן להביא פסיכיאטר הביתה באופן פרטי.
איבחון והכרה בבעיה lee 03/07/2014 | 14:19אני חיה עם בן זוג בפרק ב קצת יותר משנה ויש לכל אחד מאיתנו מספר ילדים לאחרונה שמתי לב שכל מיני סימפטומים התנהגותיים מסויימים חזרו על עצמם בעונה הנוכחית בדיוק כמו בקיץ שעבר . כשעברתי על הסימפטומיים : תזזיתיות, חוסר שינה , תוקפנות מסויימת מגלומניה, דיבור מהיר וחסר רסן,חוסר בהקשבה, לא אוכל בצורה סדירה וחושב כל הזמן שהוא מסוגל לעשות כל דבר בצורה קיצונית בחוסר פרופורציה למציאות , תוך כדי עמותים חוזרים ונשנים איתי ועם ילדיו מנישואים קודמים. יש לציין שהסימפיים היו גם בקיץ שעבר אבל בעוצמות נמוכות יותר. ובמהלך החורף התנהדותו היתה מינורית, הוא הפך לשקט הרבה יותר עבד הרבה פחות והתנהג במצורה מתונה קיצונית להתנהגותו בקיץ. מבחינתי זה היה נורמאלי אומנם קצת שקט ורגוע מידי אבל בכל זאת די נורמטיבי אבל לטענתו הוא היה רדום ולא מפוקס וכרגע זה המצב האופטימלי עבורו. כשאני מנסה לשוחח איתו ולעמת אותו עם השינוי הקיצוני בהתנהגותו הוא לא מוכן לקבל את זה שקיימת בעיה וטוען שהבעיה היא אצל כולם ולא אצלו. אני לא יודעת איך לגרום לו להכיר בעובדה שקיימת בעיה ולגשת לטיפול . כרגע הוא במצב שכל מה שאומר יראה לו שאני מתקיפה אותו ומנסה לקצץ לו את הכנפיים לטענתו.פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 03/07/2014 | 20:00מהתיאור שלך נשמע שיש בעייה מובהקת. יש אפשרות שזה סוג של הפרעת מצב רוח ( מאניה דפרסיה, דיכאון או הפרעה רגשית עונתית). אני ממליצה שתדברי על מצבו עם אנשים אחרים בחייו שהוא מכבד כדי שהם ידברו איתו וישכנעו אותו לקבל טיפול. בנוסף הרבה פעמים כאשר אנשים קוראים מידע על משהו או צופים בסרט דוקומנטרי זה פותח להם את העיניים ועוזר להם להבין מה שעובר עליהם. בהצלחה
המלצה לטיפולlee 13/07/2014 | 16:01הצלחתי להגיע עם בן הזוג להכרה שקיימת בעייה כל שהיא , כרגע הוא כמובן מאשים את כולם ולא את עצמו אבל גם זאת התחלה. בכל מקרה הוא הסכים שניגש שנינו לאיבחון / שיחה עם כל מטפל שאבחר בדגש כמובן שהוא משוכנע שאיש המקצוע יצביע עלי כמי שצריכה טיפול. בכל מקרה שאני שואלת אותו מדוע הוא חושב שאני מתנהגת בצורה לא תקינה הוא לא מצליח לענות בצורה ישירה אלה נכנס לכל מיני תשובות ברמת המאניה כמו תשובה ואני מצטטת "את לא מסוגלת להבין" או את לא מסוגלת להכיל" או בגלל שאני לא בחורה מאמינה (דתית) אז אני לא מסוגלת להתחבר לרמה הגבוהה בה הוא מתפקד (כלשונו) בכל מקרה אני צריכה המלצה לאן לפנות ואיזה מתפל יחתאים לסיטואציה של שנינו יחד מגיעים לשיחה . אשמח להמלצה. בברכה
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 13/07/2014 | 21:12מפני שהוא עם הפרעה פסיכיאטרית הייתה ממליצה טיפול עם פסיכיאטר
טיפול פסיכיאטריlee 14/07/2014 | 09:22האם פסיכיאטר רגיל ממכבי יוכל לקבל את שנינו יחד או האם יש לך המלצה ספציפית למי לפנות. המליצו לי על טיפול בדיקור האם שמעת על זה? אני מצטערת שאני מנדנדת אבל אני ממש לא בקיאה בנושא ודיי חסרת אונים?
שלוםטוהר 23/07/2014 | 01:04איך את מסיקה מסקנה שלבן זוגך יש בעיה? את אותם משפטים אני אומרת לבן זוגי. אתה לא מסוגלת להבין" או אתה לא מסוגל להכיל" או בגלל שאתה לא בחור רוחני ומאמין. הוא לא בא וזורק לך משפטים,זה מה שהוא מרגיש.
תגובה לטוהרLEE 23/07/2014 | 07:14זה לא הסימפטום היחיד זה רק חלק קטן אני חווה התנהגות דו קוטבית כולל כל הסימפטומים המתוארים כהפרעה דו קוטבית ובעיקר מגלומניה קשה ביותר מה שלא היה קיים לפני כחודשיים .
התנגדות לטיפולlee 29/07/2014 | 09:37ד"ר סלומי , אתמול הייתי עם בן זוגי אצל פסיכיאטר שהחלט איבחן אצלו בעיית מאניה הוא אמר שזה לא מאניה קשה אבל שבהחלט יש צורך בטיפול תרופתי. הוא נתן מרשם ל חומצה ולפרואית, בן זוגי השתולל כשיצאנו מהמרפאה וטען שאני רוצה לעשות אותו חולה ולהרוס לו את הכבד. ושאני מכשפה שרוצה לתת לו כדורים כדי לפגוע בו ולהוריד לא את כל הבינה שלו בקיצור התנהג בצורה מטורפת ואמר שבשום אופן לא יקח כדורים הרופא אמר שהוא צריך לנסות חצי שנה והוא אמר שבשום פנים ואופן לו לטענתו הוא חי הגן עדן ואם אנחנו סובלים שאנחנו ניקח כדורים אני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום לו לשתף פעולה אולי מנסיונך יש לך דרך יצירתית? דרך אדב לטענתו הרופא רשם לו כדורים כי יש לו קונספירציה עם חברות התרופות למכור כמה שיותר כדורים. חייבת עזרה אני במצב של התמוטטות....
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 01/08/2014 | 15:12קשה לכפות על מישהו לקחת תרופה. אולי אפשר למצוא אדם נוסף כמו חבר קרוב שיכול לנסות לשכנע אותו לקחת את התרופה לזמן קצר - רק לנסיון, ולהראות לו שלא נעשה נזק...
פרפנאן ודפלפט נינה 08/07/2014 | 09:38שלום רב, לפני כשנה הומלץ לאחותי על ידי פסכיאטר טיפול בפרפנאן 4 מ"ג, כדור אחר ביום. לצערי היא לא הקפידה על הטיפול וניתקה קשר עם הפסיכא'. לפני כחודש, פנתה שוב לפסיכא' אחר, והוא המליץ לה על תרופה בשם דפלפט. לא ברור לנו, מדוע הומלץ לה על תרופה אחרת, האם זה פיתרון לבעיה אחרת/נוספת? האם יש קשר בין שתי התרופות? אציין, שהתופעות שאני רואה שיש לאחותי, זה בלבול, תגובות רגשיות מוגזמות (התקפי זעם מצד אחד ופנטזיה מצד שני), התנתקויות, חוסר אחריות, קושי בהתארגנות, חווית מציאות שגויה, קושי לעמוד בזמנים, בהתחייבויות, קושי בתפקוד תחת עומס, מרבה לריב ולהתכווח עם סביבתה. דבר אחרון - אחותי מאוד קשורה ואוהבת את בני בן השנתיים, האם זה מסוכן להשאיר אותה איתה לבד? תודה. אחות מודאגת.פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 09/07/2014 | 19:57מהתיאור של הסימפתומים קשה לומר ממה אחותך סובלת. יש מס' אופציות: דו קוטביות, הפרעת קשב אם חוסר ויסות רגשי או סוג של פסיכוזה. אם יש לה דו קוטביות, דפלפט מייצבת את המצב רוח. אם יש לה פסיכוזה, פרפנאן במינונים יותר גבוהים יכול לעזור. אינני מרגישה כשרה לענות על השאלה לגבי בנך, מכיוון שאני לא מקירה את אחותך.
פרפנאן ודפלפטנינה 31/07/2014 | 15:13תודה רבה על התייחסותך. לא הבנתי אם יש קשר בין שתי התרופות, כלומר אם יש תופעות ששתי התרופות מטפלות בהן, או שפשוט מדובר בשני אבחונים שונים בין היתר מאחר ונעשו על ידי שני רופאים שונים?
תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 01/08/2014 | 15:05מדובר בשני איבחונים שונים.

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד