עקמת ( בת 15 )
פורום עקמת
אורתוטיסט שמואל להב
שמואל להב, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב. בעבר: יושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים. החל משנת 1971 החל לעבוד במכון אורתופדי ברזילי, קיבל תואר מוסמך והכרת מעמד של משרד הבריאות בשנת 1981. עובד עם משרדי הממשלה השונים, כגון: הבריאות, האוצר ועוד. עובד עם בתי החולים הגדולים ועם מיטב הרופאים והמרפאות האורתופדיות והשיקומיות בארץ. שמואל מעביר הרצאות לקהל הרחב ובפני צוותים רפואיים. אורתוטיסט שמואל להב מנהל פורום עקמת. מנהל פורום מדרסים.
עקמת ( בת 15 ) ליאור 05/01/2018 | 14:16היי אני בת 15 כמעט ויש לי עוד חודשיים ניתוח עקמת ביינתים זה עומד על 70 מעלות... יש לי הרבה חששות לגבי הניתוח אני מפחדת אני עושה את הניתוח בתל אביב והייתי רוצה לדעת אם זה בטוח לעשות את הניתוח הזה והאם בתל האביב הבית חולים הכי טוב ... אשמח שתסבירו לי קצת על הניתוח נתנו לי רקע אליו... אבל אצטרך לוותר על הרבה דברים תכננתי להיות שחקנית ועוד מלא דברים שהשנה המעט התגשמו השגתי סוכניות והכל אבל בגלל הגב לא... אשמח מאוד לעזרה ..הוסף תגובה
תשובת מומחה עקמת וניתוח עמוד השדרה אורתוטיסט שמואל להב 05/01/2018 | 15:02היי ליאור, כשאין ברירה (ומעל 50 מעלות אין ברירה) עושים ניתוח. זה ניתוח מקובל ולאחר התאוששות תוכלי להמשיך לחלום ולהגשים חלומות ולחיות חיים מלאים ועשירים. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
12 שנה אחרי ניתוח.. והכל מצויןמנותחת 25/01/2018 | 03:29הי ליאור, הגעתי להודעה שלך במקרה - עברתי את הניתוח הזה לפני 12 שנה בגיל 17, מאז המשכתי בחיי כרגיל ופרט לחודש החלמה בבית הניתוח לא מנע ממני לעשות כלום. בגרויות בהצטיינות, צבא רגיל לגמרי, טיול לבד אחרי צבא, תואר (אפילו שניים), עבודה במשרה מלאה, חתונה ועכשיו אני בהריון. אין שום סיבה שהניתוח ימנע ממך משהו מהחלומות שלך, הפלטינות והצלקת (העדינה והיפה בעיניי) יהיו עוד חלק ממך - לכל אחד יש משהו כזה, וזה יהיה הייחוד שלך. מקווה שעזרתי, תעברי את זה בשלום ושיהיה בהצלחה :)הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דורבן
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארטרוסקופיה של הקרסול
רופאים בתחום

ד"ר אלכסנדר ברמנט אורתופדיה
4.6 ( 29 חוות דעת )
"קיבלתי טיפול מעולה עם הדרכה ו ניתוח וטיפול אחרי ניתוחי תודה רבה על הכול"

ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.9 ( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל עברתי פציעה של קרע בשריר לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי ברמה גבוהה ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמת

אורתוטיסט שמואל להב