פורום רפואה סינית - עמוד 23
אבנר מן
בטן נפוחה וגזים מיכל 29/05/2016 | 21:08היי בת 50 ובשנים האחרונות הפסקתי לאכול דברי חלב -עקב רגישות ללוקטוז,עודף ליחה ,וכן כעת אני סובלת מנפיחות וגזים בבטן.די בררנית באוכל .מאוד אוהבת קטניות אך גם הם לא מקלים עלי עם הנפיחות והגזים על אף שמשרה הרבה שעות ואף מבשלת אותם עם קימל -גם הסלט ירקות חלקם לא טובים לי .אשמח על מאכלים מסויימים ואולי תרופה טבעית סינית שתקל עלי. אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נפיחות וגזים - תזונה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 30/05/2016 | 20:04שלום לך מיכל קטניות אינן מתעכלות בקלות אצל רבים . כמטפלת ברפואה סינית אמליץ לך על ארוחות קטנות, בשעות קבועות, אוכל מבושל. אבל - על מנת לקבל טיפול מתאים ולשים סוף לסבל אין מנוס מפניה למטפל ולקבל הנחיה לתזונה מותאמת אישית . מנסיוני הקליני התאמה אישית של תזונה יש בכוחה לסייע למטופלים גם לאחר סבל של עשרות שנים. כמובן שגם צמחים יש להתאים באופן אישי על פי אבחנה. אשמח לסייע לך. את יכולה גם לקרוא את המאמרים שלי בנושא, יש שם מספר טיפים (שכמובן אינם מחליפים טיפול אישי) http://www.healthyu.co.il/irritable-bowel-syndrome http://www.healthyu.co.il/the-treatment-of-digestive-problems-by-integrative-chinese-medicine מוזמנת לפנות אלי מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.ILהוסף תגובה
שלשול מתמשך עדי 26/05/2016 | 08:43שלום,במשך תקופה מאוד מאוד ארוכה אני סובלת משלשולים..כל פעם הם משתנים..לפעמים קצת מוצקים יותר לפעמים פחות אבל עכשיו הבטן נפוחה,אני לא אוכלת הרבה,כאבי בטן ושלשול מיימי לחלוטין..עשיתי בדיקת צואה ולא מצאו כלום,לקחתי תרופות מערביות שלא עזרו,ניסיתי דיאטה טבעונית עם דגש לדברים קלילים לבטן ושום דבר לא עוזר..אני בחול כרגע והרופאים המקומיים פשוט נותנים לי ימבה תרופות שלא עוזרות..מה לעשות?אני כבר קצת אומללה..תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בשלשול Dip.Ac דרור וייסר 26/05/2016 | 22:16אני ממליץ שתעשי בדיקת צואה עם טווח גילוי רחב יותר למזהמים ולא את הבדיקה הרגילה , קשה לתת עצות בשלט רחוק, אבל הייתי מנסה לאכול מזונות בעלי תכולה נמוכה של סיבים תזונתיים בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
לגבי מחלה בשם idiopathic pulmonary fibrosis אילן 02/05/2016 | 06:10שלום, דוד שלי חולה במחלה הזאת תקופה ארוכה, מדובר בפטריה שמייבשות את הריאה ובעצם גורמות להתפוררותה. ברפואה הקונבנציונאלית אין מענה ובמשך המון זמן רצים בין רופאים. יש אפשרות לטפל בעניין ברפואה הסינית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול ב idiopathic pulmonary fibrosis - רפואה סינית - גופנפש M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 02/05/2016 | 14:14שלום לך אילן אני מטפלת בכל מטופל באופן הוליסטי ומשתמשת בכל הכלים שברשותי - גופנפש וכן כלים אנרטיים רבים. משלבת לצד הדיקור תחומים נוספים ומאוד עוצמתיים: אייפק, ביואורגונמי, אקסס, ריקול הילינג ועוד. השילוב של המגוון הזה מאפשר לי לסייע גם במצבים קשים ביותר שלרפואה המערבית וגם למטפלים נוספים אין יכולת לסייע בהם. אשמח לסייע לדוד שלך מוזמן גם להציץ באתר שלי: WWW.HEALTHYU.CO.IL מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש 052-8728526הוסף תגובה
Rheum palmatum משחה אלי 18/04/2016 | 15:57שלום, המטפל שלי נתן לי משחה המכילה את הצמח Rheum palmatum לאיזור איבר המין והמשחה גרמה לי נזק רציני. האם מוכר לכם תופעות לוואי מהצמח הזה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רוברבה לשימוש חיצוני כמשחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 18/04/2016 | 16:34שלום אלי Rheum palmatum - ריבס, רוברב. ברפואה הסינית נקרא: DA HUANG צמח מר ומקרר. מעולם לא נתתי אותו לשימוש חיצוני, אלא רק כחלק מפורמולות לשימוש פנימי כדאי לבדוק עם עם המטפל שנתן לך. אני מניחה שהמטפל שלך בחר צמח שהתאים לך - יתכן שאתה אלרגי אליו. רפואה שלמההוסף תגובה
תשובת מומחה משחה Dip.Ac דרור וייסר 18/04/2016 | 21:22http://www.acupuncture.com/herbs/dahuang1.htmהוסף תגובה
איברים המזינים איברים אחרים קובי 16/04/2016 | 14:49ברפואה הסינית הבנתי שאיברים מסוימים אחראים על איברים אחרים, כמו אמא שמזינה את הבן שלה. ושתי שאלות לי, 1. איזה איבר מזין את השיער במקרה של נשירה? 2. איפה יש רשימה של איברים הקשורים באיברים אחרים ומידע בנושא הזה? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה איברי הזנה ברפואה הסינית M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 18/04/2016 | 16:11שלום קובי הרפואה הסינית היא אכן רפואה הוליסטית וישנו קשר רב בין איברים מסויימים. למשל: הכבד מתבטא בעיניים הריאות קשורות לעור וכו'... אבל קיימות מערכות יחסים מאוד מורכבות בין האיברים ומאוד פשטני יהיה להתייחס לכך בצורה זו. לא סתם לומדים רפואה סינית במשך 4 שנים (: שיער הראש מושפע מן הכליות, כמובן שיש משמעות גם לדם וצ'י - לכן גם כבד וטחול ריאות קשורות גם הן ליצירת צי... גם הן קשורות. לא ניתן להפריד באופן כל כך דוגמטי כפי שאתה מציע. כאשר מטפלים באיבר יש להתייחס לכל מה שצריך להזין, להניע, לפזר וכו'. ישנו חומר רב ברשת אתה יכול לקרוא. בהצלחה M.A. DIP מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
טיפול טבעי במקום תרופות סותרות חומצה אדי 04/04/2016 | 12:59בן 39- 5 חודשים לאחר תיקון מסתם ( שלא צלח במלואו- עדיין יש דליפה שמוגדרת בינונית- מתישהו תיקון חוזר עדיין לא ידוע מתי ) יש לציין שיש כליות וכבד פוליציסטי אך עם ערכיםתקינים. סובל מצרבות חשוב לי לבער את העניין מהשורש שלא יחזור .ולא לטפל רק בסמפטומים. לאחר הניתוח היה pps ולאחר נטילת אספירין במינונים גבוהים אובחן דימום פנימי ( בבדיקת גסטרוסקופיה לא אובחן קיב קיבה) שטופל חודשיים בנקסיום . לאחר סיום נטילת נקסיום חזרה צרבת חזקה ומטופל כעת באומפרדקס 20 מ"ג והמצב הוטב .כמו כן אני אוכל מזון בריא ונכון איני מעוניין בשום אופן לפתח תלות בתרופות ( כעת רק נוטל קרדילוק במינון נמוך שגם הוא לא חובה ואספירין במינון נמוך 75 מ"ג למניעת pps חוזר) שאלתי : איזה טיפול טבעי מומלץ במצבי - ? מיץ אלוורה שאינו מעלה לחץ דם מומלץ לי ונטול תופעות לוואי ? ( בניגוד ללעיסת שוש קירח שכן מעלה לחץ דם ) חומץ תפוחים\סודה לשתיה\מי קוקוס ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול טבעי - צרבת M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/04/2016 | 16:18שלום אדי תרופות שנוגדות חומציות - דוגמת נקסיום גורמות ליצור מוגבר של חומציות בקיבה ולכן כשהפסקת את נטילתו חשת החמרה. לצערי, אין תוסף כללי שמתאים לכולם, כדי להתאים טיפול מדויק יש להגיע לאבחון וטיפול. ברפואה המשלימה בניגוד לרפואה המערבית הטיפול מותאם אישית. אני מתאימה למטופל את התוספים והתזוה באופן אישי לגמרי , מכיוון שמה שמתאים לאחד אינו מתאים לאחר במקרים הקלים לא יועיל ובמקרים המורכבים יותר - יגרום נזק. אשמח לסייע לך בהחלמה. מוזמן ליצור קשר. M. A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
חום הורה מודאג 13/03/2016 | 22:38האם במהלך טיפול אנטיביוטי [כחמישה ימים לאחר תחילת הטיפול] לתינוק, יכול לעלות לו החום? והאם יש קשר בין הדברים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עלית חום לאחר טיפול אנטיביוטי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 13/03/2016 | 23:42שלום לך הורה מודאג א. פנית לפורום רפואה סינית. פנה לפורום רפואת ילדים. ב. חשוב להבין שאנטיביוטיקה אינה מהווה ערובה לבריאות מתמשכת. אנטיביוטיקה נועדה להדברת חיידק ספציפי. יתכן שהאנטיביוטיקה לא התאימה /לא הספיקה. האנטיביוטיקה מחלישה את הגוף ולכן יתכן שבינתיים הילד נדבק בוירוס . ג. אם מדובר בילד שנוטה לחלות באופן תכוף מומלץ מאוד לפנות לטיפול ברפואה משלימה לצורך חיזוק מערכת חיסון. רפואה שלמההוסף תגובה
שלשול דמי גיא 10/03/2016 | 08:43אני בן 23 הגעתי לתאילנד לחופשה , והתחילו לי שלשולים . שני השלשולים בראשונים היו בערך במרחק של כמה דקות אחד מהשני . שלשולים מיימים ללא דם. ולאחר שלוש שעות הייתי צריך שוב והיה לי שלשול מיימי עם דם הפעם ובכל שלשול היה נראה קצת חלקי אוכל קטנים לא מעוכלים. יש לי אנטיביוטיקה שקבלתי בארץ עם מרשם בשם : ציפרודקס 500 . האם לקחת? האם יש לי ממה לדאוג? נחוץ שהראה רופא או לחכות כמה ימים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלשול דמי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 10/03/2016 | 08:57שלום ממליצה לפנות לפורום רפואי בנושא גסטרו. בד"כ אנטיביוטיקה נוטלים לאחר תרבית. רפואה שלמההוסף תגובה
טיפול בדיכאון פחדים וחרדות סאני 09/03/2016 | 14:24איך ניתן ברפואה סינית לטפל בדיכאון פחדים וחרדות? תודה על המענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול טבעי - רפואה סינית - דיכאון וחרדות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 09/03/2016 | 21:26שלום לך סאני כאשר מטפלים ברפואה סינית הטיפול בכל בעיה וסימפטום מותאם אישית לאדם הפונה לטיפול. המטפל מאבחן את הסיבות לחוסר האיזון ומטפל בהתאמה. עורך אבחנה מבדלת לסינדרום שממנו סובל המטופל ומטפל בהתאם: חוסר דם בלב, מעורב בסטגנציה, חולשת כליות וכיו"ב. הטיפול מתבסס על שילוב של תזונה, צמחים ודיקור. אני משלבת בטיפול מעבר לטיפולים ברפואה סינית טיפולי גופנפש נוספים: אייפק, ביואורגונומי, אקסס קונשסנס, פרחי באך, צמחים מערביים, הומיאופתיה, פרחי באך ועוד. כמובן שהטיפול תמיד מותאם אישית מה שמאוד מייחד את הטיפול ההוליסטי והטבעי הזה שהוא לגמרי נעדר תופעות לוואי (כפי שקורה כאשר נוטלים תרופות לחרדה) וניתן להגיע לריפוי מוחלט. מצ"ב קישור למאמר שלי בנושא http://www.healthyu.co.il/treating-anxiety-naturally אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול בדיכאון Dip.Ac דרור וייסר 09/03/2016 | 21:50שלום סאני צירפתי לך קישור על דרכי הטיפול בדיכאון וחרדה באמצעות הרפואה הסינית, יש דרכים לעזור, מוזמן לפנות בכל שאלה בברכה דרורהוסף תגובה
גלי חום אורלי 11/02/2016 | 06:00אני סובלת מגלי חום שנה שלישית ממש בלתי נסבל הזעות עצבים חוסר סבלנות איני רוצה להשתמש בהורמונים מה עליי לעשות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גלי חום Dip.Ac דרור וייסר 11/02/2016 | 13:09שלום אורלי לא ציינת , אבל נשמע שאת בגיל המעבר , רפואה סינית באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים יכולה לתת מענה להלן קישור :http://www.drclinic.co.il/index-16.html בברכה דרור ויסרהוסף תגובה
תשובת מומחה גיל מעבר - גלי חום , הזעה - מעוניינת בטיפול טבעי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 07/03/2016 | 00:29שלום לך אורלי אני מבינה את החשש שלך להשתמש בהורמונים. מחקרים רבים שעקבו אחר טיפול הורמונלי לגיל מעבר הופסקו לאחר שהנשים שאצל הנשים שטופלו בהורמונים חלו תופעות מסכנות חיים: הגברת נטיה לסרטנים הורמונליים ועוד... יש לי נסיון רב בטיפול בנשים במעגל הנשים בכלל ובגיל מעבר בפרט. מטפלת באופן הוליסטי גופנפש: מתאימה תזונה אישית, דיקור, צמחים ו/או תוספים וכן טיפול עם דגש רגשי - נפשי. חשוב לדעת שלא כל הנשים סובלות מתופעות לוואי ואי נוחות גדולה כאשר מתחיל גיל המעבר. מנסיוני - ככל שלאשה יש יותר קונפליקטים לא פתורים ונושאים מטרידים בחייה (לעיתים רבות מודחקים) - כך בהתאמה תופעות הלוואי קשות ומטרידות יותר וכמובן איכות החיים נפגעת יותר. אשמח לסייע לך מצ"ב קישור ל מאמר שלי בנושא. http://www.healthyu.co.il/treating-menopause-naturally-integrative-chinese-medicine מוזמנת ליצור קשר. M.A.DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
הרפיית שרירים הדרגתית
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
סומטי
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס